Anal Veritas/Hedvika/Allochiria 9/2 @ K44 Free Entrance

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 20.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι Anal Veritas μετράνε 9 χρόνια από την ίδρυση τους και η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί από τον τύπο ως hardcore stoner με εμφανή τα στοιχεία από grunge/ post rock. Στα χρόνια ύπαρξής τους έχουν πολλές live εμφανίσεις σε Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, σε διάφορες σκηνές στην Αθήνα (An club, Μo better, Κύτταρο live) και στην επαρχία (Stage Λάρισα κ.α.) καθώς και φεστιβάλ. Η σύνθεση του συγκροτήματος: Σωτήρης Μαλεζίδης και Τάσος Μαυροφρύδης στις κιθάρες, Νίκος Σπέης στο μπάσο, Πάρης Γεωργούλας στα τύμπανα και Θανάσης Νικολακόπουλος στα φωνητικά. Στους Anal Veritas δεν αρέσουν τόσο οι ταμπέλες, όσο να παίζουν αυτό που τους εκφράζει, ένα πάντρεμα δηλαδή από τις προσωπικές τους επιρροές. Δισκογραφικά έχουν συμμετοχή σε δύο συλλογές και ένα δυνατό demο που κυκλοφόρησε χέρι χέρι. Το ντεμπούτο τους full length album αναμένεται σύντομα και θα ονομάζεται «T.V. Junkies».

Allochiria : Οι Allochiria είναι μία post rock/metal μπάντα που τα μέλη της δημιουργούν μουσική επηρεασμένα από μπάντες όπως Neurosis, Isis, Pelican, Cult of Luna καθώς και από οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους και τους επηρεάζει. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο ΕP το 2010 κομμάτια του οποίου θα παρουσιάσουν στο live, καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από την επερχόμενη full-length κυκλοφορία τους.

Γιάννης Κατερέλος - Κιθάρα
Σταύρος Κρουστούρης - Κιθάρα
Ηλίας Νασιόπουλος - Τύμπανα
Θοδωρής Παντελής - Μπάσο
Ειρήνη Παππά - Φωνητικά

Οι Hedvika είναι μια σχετικά νεοσύστατη μπάντα από την Αθήνα.Δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2011 από μέλη που είναι ήδη ενεργά σε μπάντες του σκληρού/ακραίου ήχου (Earth Of Distrust,Dirty Granny Tales κ.α.) με σκοπό να αναμίξουν τις μουσικές τους προτιμήσεις και να ενώσουν τις δημιουργικές τους διαθέσεις για να παραδώσουν στους ακροατές heavy ήχους με την ανάλογη βαριά ατμόσφαιρα. Επηρεασμένοι από την παλιά Hydrahead σχολή καθώς και από τους μεγάλους του heavy/post metal /hardcore ήχου όπως Neurosis, Fall Of Efrafa, Isis, Electric Wizard, Cult Of Luna και άλλων κατέληξαν σε ένα υβρίδιο ατμοσφαιρικού post metal με ψήγματα doom και hardcore διαθέσεων. Αφού πέρασαν κάποιο δημιουργικό χρόνο στο studio συνθέτοντας και κάνοντας demo ηχογραφήσεις, οι Hedvika ασχολήθηκαν και ολοκλήρωσαν το πρώτο τους πόνημα με τίτλο ?The Evidence Of Abscence?, ένα concept album που πραγματεύεται την ύλη και τη δημιουργία της ,τις διαστάσεις και τους πλανήτες στο σύμπαν, όλα παραλληλισμένα με γεγονότα της μυθολογίας και δοσμένα μέσα από το δυνατό και συνάμα μελαγχολικό πρίσμα της μπάντας. Παράλληλα το πλήρωμα των Hedvika συνέχισε με μια σειρά συναυλιών που επεκτείνεται και θα επεκταθεί και περαιτέρω και υπόσχονται στους θεατές δυνατά live γεμάτα ενέργεια. Αφήστε απλά τους ήχους τους να σας συνεπάρουν…

Μέλη
Vasilis L.-Guitars
Dimitris D.-Bass
Michalis K.-Drums (also in Dirty Granny Tales)
Dimitris Spoon K.-Guitars, Throat (also in Earth Of Distrust,The Brightly Shining Sea,Deus Ignotus)

http://www.facebook.com/events/439440819461098/


e-mail: hedvikaband@yahoo.com

εκει αν και το κ44 ειναι gtp

Σήμερα! Τζάμπα πράμα, τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις ένα σαβατόβραδο? Στηρίζουμε Αλλοχειρία και Βεριτας, όσοι γουστάρατε Hedvika στα προηγούμενα live αλλά σας έπεσε λίγο το κουτσουρεμένο σετλιστ είναι η ευκαιρία σας, σήμερα θα τα παίξουν όλα! 8)

ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΣΥ;

Καλησπέρα παίδες, ένα βιντεάκι από το λάιβ του Σαββάτου με 2 κομμάτια. :slight_smile:

[B][U]http://www.youtube.com/watch?v=hK84F9X7NTU[/U][/B]