Anathema 07-10-2011 Fuzz Club, Athens/08-10-2011 Principal Club, Thessaloniki

OYAOYYYY;:stuck_out_tongue:

20 Αυγουστου προπωληση!Ψηνομαι να τους ξαναδω!
Εντιτ:Μια μερα πριν Καντλμας ε;Χμμ δυσκολο!

ωραια!!! αυτα ειναι!!! :smiley:

[SPOILER]ο Oκτωβρης γινεται εφιαλτικος με τοσα live :?[/SPOILER]

Ποιο ειναι το δυσκολο?

Λεφτα και κυριως Πανελληνιες:wink:

Ε, του πούστη δηλαδή… αυτή τη φορά θα τους δω!!!:lol:

έδιτ.

[SPOILER]επτά Οκτωβρίου λέει…8O
ΣΚΑΤΑ(:!:slight_smile: θα τους δω…
κρίμα…
του χρόνου… :/[/SPOILER]

ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ???:?

χαχ ισως ειναι σημαδι οτι πρεπει να τους δω επιτελους.θα δειξει

Ουσιαστικα ποιους θα καψεις ρωτησα,επειδη ακριβως δε παλευεται αυτη η περιοδος και ειπες οτι ψηνεις να τους ξαναδεις.Μη διανοηθεις Καντλεμαςς,Αναθεμα θα ξαναδεις αλλες 2-3 φορες του χρονου κι αν οι Μαγια λενε μαλακιες αλλες 7-8 φορες στο μεσοπροθεσμο μελλον.

χαχαχα οι Μαγια λεει:lol:
Ναι δεν παιζει να χασω Καντλμαςς.Ουτως η αλλως τους εχω δει τους Αναθεμα οποτε δεν καιγομαι και τοσο:wink:

Χμμ… Το “We’re Here Because We’re Here” μ’ αρέσει αρκετά. Έχω και περιέργεια για το καινούργιο EP. Θα εξαρτηθεί από την τιμή, τόσο αυτών και των Candlemass…

ωχ το χα ξεχασει αυτο.αν ειναι να ακουσω επανεκτελεσεις υμνων nooooope[-X

Αυτό για τους Μάγια τί το’θελες τώρα…; καλά το πήγαινες…; και τσουπ ξάφνου πετάς ένα ‘‘Μάγια’’… τί να μας πουν και αυτοί ρέι οι τρελομεθύστακες, οι μαστούρες; γαμώ τους Μάγια μου μέσα!!!

ουφ τα’πα…

και τώρα στο θέμα8)

και εγώ κάτω από άλλες συνθήκες θα τους έβλεπα, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα Cathedral, Anathema και Candlemass παραπάει… τους Ανάθεμα όλο και κάποια ευκαιρία θα μας ματα ξαναδοθεί να τους δούμε… τους άλλους; Μπαα… οπότε… δεν τίθεται θέμα…

Και οι Μάγια λέγαν βλακείες8)

ΝΤΑΜΝ ΓΙΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΕ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 11 ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΣΔΣΔΣΔΣ

Nαι, μετα απο αυτό ως καμμένη αναθεματισμένη δηλώνω ότι υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να τους χάσω. ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Αγανακτισμένοι οπαδοί της Metal, ας ενωθούμε. Δεν είναι δυνατόν με τόσες συναυλίες να τη βγάλουμε καθαρή, θα αρχίσουμε να επιλέγουμε live και να καίμε έτσι αγαπημένα μας συγκροτήματα.
Όχι άλλα live, εδώ και τώρα. :stuck_out_tongue:

Πω πραγματικα κι γω εχω πεσει σε φοβερο διλημμα ρε γμτ! Θα θελα να τους δω Θεσσαλονικη παλι γτ μαζευεται λιγοτερος κοσμος και ειμαστε πιο οικογενειακα αλλα και επειδη οι candlemass ειναι μεγαλη λατρεια αφου θα κατεβω που θα κατεβω, ας τους δω εκει επειδη απλα δεν γινεται να τους χασω! Σαββατοκυριακο στο fuzz λοιπον τι να κανουμε!

Υ.Γ. Αλλα και παλι κτ δεν μου καθεται καλα και γι’αυτο δεν μπορω να κοιμηθω! Ε ρε δεν μπορουσαν κι αυτοι να το κανουν το επομενο η το προηγουμενο σαβ/κο?:frowning:

χμμ αν δεν είμαι στρατό, θα τους τιμήσω. Επίσης να δούμε αν θα είναι ακουστικό ή όχι το set. ελπίζω σε κανονικό live. την τελευταία φορά δεν τους ευχαριστήθηκα πολύ.

Έκει θα είμαστε γι’ άλλη μια φορά!!!
Είναι λατρεία που δεν κόβεται!!!
Και ο συνδυασμός με candlemass κάνει το διήμερο τέλειο!!!Βάλτε και κάτι στις 9 να βγάλουμε διαρκείας για το fuzz!!! :stuck_out_tongue:

άμα παίξουν κανένα φυσιολογικό σετλιστ τότε θα τιμήσουμε. φοβάμαι όμως ότι θα παίξουν διασκευές από τα παλιά τους άλμπουμ παρόμοιες με αυτές που θα βγάλουν στο καινούργιο δισκο + το we are here :wink:
άμα δεν ακούσω πολλά κομμάτια από Judgement και alternative 4, δεν.

Από τι ώρα να πάω; :-k :stuck_out_tongue:

Μάλλον έτσι θα πάει λόγω της πληθώρας συναυλιών αυτού του μήνα, αν έχουν επετειακό σετλιστ με ομορφα κομμάτια εγω θα το προσπαθήσω με το παραπανω, αλλά αν έχει διασκευούλες και λαλαλα θα κανω την καρδιά μου πέτρα και θα το κάψω. Βρε αναθεμουληδες δεν ερχόσασταν ενα μηνα μετα? :frowning:

xm… den tous exo ksanadei, kai nomizo oti irthe h ora tous. An den anakinothi kamia allh synaulia tha tous timhso. Pexte ena Dying Wish kai ena Judgement reeeeeeeeeeeeeeee