Anathema live in Greece

Μάλλον το ξέρει και το λέει για πλάκα, επειδή θα μπορούσε εύκολα να είναι η εισαγωγή του.

Όπως και να χει… Ένα Shroud of False live, ακολουθούμενο στο καπάκι απο το Fragile Dreams είναι ένας πολύ όμορφος θάνατος… απλά φανταστείτε…

άμα είναι να πεθάνω από την αρχή να μην το παίξουν,χεχεχε:p:p
αλλά όχι ας παίξουν ότι θέλουν, θα συγκρατηθούμε και θα πεθάνουμε όλοι μαζί στο τέλος!!!

Now playing: Edguy - Arrows Fly
via FoxyTunes

Το τικετπρο δεν έχει εισιτήρια ! Πάλι κέντρο πρέπει να κατεβαίνουμε ;

Μα ρε παιδιά. Σκεφτείτε σετλιστ. Angelica. One Last Goodbye. Hope. Judgement. Sleepless. Και τόσα άλλα. Σίγουρα θα πεθάνουμε εκείνη τη μέρα. :slight_smile:

αυτό είναι σίγουρο, αλλά δεν θέλω από την αρχή.Να πάρω όλη τη δόση, να μην αφήσω στάλα, και μετά αφήνω τα κοκαλά μου…:p:p

Now playing: Iced Earth - The Hunter
via FoxyTunes

Επισης και λιγα απο τα νεα τους κομματια που εχω ακουσει, λενε πολυ (Simple Mistake, Angels walk among us, Everything).

Nαι ρε σεις το shroud of false λεω…Ειναι τοσο ταιριαστα αυτα τα 2…Χανεται αρκετη μαγεια αν ειναι χωρια…Τεσπα τι να κανουμε τωρα…Ξεκινανε με deep οποτε τελειωνει το θεμα!

ειδικά αυτό είναι κομματάρα…
πιστεύω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ καλό album,και τα 3 κομμάτια είναι απίστευτα, μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά ειδικά το Angel Walk Among Us… μακάρι να το παίζανε…

Now playing: Spellblast - Resurrection
via FoxyTunes

Aυτα τα δυο τραγουδια ΠΡΕΠΕΙ να παιζονται μαζι. Κολλανε μοναδικα.

Παντως στο setlist που γραφτηκε, υπαρχει το Angels, που πιστευω ειναι το Angels walk among us. Ειδομεν…

παίζει γιατί δεν έχουν άλλο καμμάτι που να λέγετε Angels…μακάρι!!!

Now playing: Anathema - Destiny
via FoxyTunes

Νταξει τα 3 καινουργια ειναι απλα καλουτσικα…Και αν το παμε με Αναθεμα κριτηρια ειναι μετρια!

:yes:
αυτό είναι…απλά το έγραψα εν συντομία :stuck_out_tongue:

Ρε παδια γιατι δεν εχουν λεφτα και περιμενουν με donations για να βγαλουν το επομενο αλμπουμ; Τοσα tour…δεν κρατανε τπτ; :-k

Σωστό, αλλά συμφωνώ με το ότι το Angels walk among us είναι κομματάρα!
Όπως και το a simple mistake…

Ξέρει κανείς τι γίνεται με την προπώληση για το Live της Θεσσαλονίκης?

Πιο πρόσφατο setlist…
Anathema – London, UK – November 7th, 2008

Deep
Closer
Far Away
Angels Walk Among Us
A Simple Mistake
Anyone Anywhere
Empty
Judgement / Panic
Shroud Of False
Lost Control
Hope
Flying
Are You There (Acoustic)
One Last Goodbye (Acoustic)
Angelica
Sleepless
Hindsight
Fragile Dreams

σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο που είχα ποστάρει…μόνο που λείπουν τα…

REGRET!!!TEMPORARY PEACE!!!

:(:frowning:

λογικά και εδώ θα έχουν κάποιες αλλαγούλες…μακάρι όχι πολλές, και όχι σε καλά κομμάτια…
άντε λίγο ακόμα!!!

Now playing: Anathema - Flying
via FoxyTunes

Ας έχουν καναδυο ΚΑΛΕΣ αλλαγές, για το στοιχείο της έκπληξης… Μακάρι!

Εντός ημερών θα πάρω επιτέλους και εισιτήριο…