κάτι τέτοια σκέφτομαι ώρες-ώρες και τρελαίνομαι αλλά με τη πορεία που έχουν πάρει πλέον μου φαίνεται άπιαστο όνειρο
άντε επιτέλους!ελπίζω σε κάτι καλό μόνο κ μόνο επειδή οι anathema είναι μεγάλη αγάπη…
κάτι τέτοια σκέφτομαι ώρες-ώρες και τρελαίνομαι αλλά με τη πορεία που έχουν πάρει πλέον μου φαίνεται άπιαστο όνειρο
άντε επιτέλους!ελπίζω σε κάτι καλό μόνο κ μόνο επειδή οι anathema είναι μεγάλη αγάπη…
Πω ρε δε βλέπω την ώρα. Θα ναι μεγάλη συγκίνηση μετά απο τόσα χρόνια.
Και θα ναι μεγάλη μαλακία εκ μέρους τους αν προκύψει κακός ο δίσκος! Σχεδόν δε μπορώ να διανοηθώ οτί γίνεται να υπάρξει “κακό” ή “μέτριο” άλμπουμ των Ανάθεμα.
Το “fine Day To Exit” εγώ μέτριο θα το’λεγα πάντως…
εσύ να πας να πέσεις στη θάλασσα[-X
και καλά ο vinny λέει, ότι τόσο καιρό προσπάθησαν να τελειοποιήσουν τα κομμάτια, ή να βρούνε τα καλύτερα. Μακάρι να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο.
γιατι ετσι και λεει ψεματα δεν τον βλεπω να ξαναρχεται στην ελλαδα και να φευγει ζωντανος:p
Ωχ… Μαζί με Πορτοκάλογου, Ιωαννίδη κλπ; Τον πούλο… :?
Βασικα ετσι και εχει πολλες ποστιλες θα ειναι μετριοκακο το αλμπουμ και θα συνεχισουμε να ακουμε οτι ακουγαμε…Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα παντα ελπιζουμε…
Αντε να ερθουν και απο τα μερη μας:!:
8th May: Ankara, Turkey ? Odtu Visnelik
9th May: Izmir, Turkey ? Soyet Kultur ve Sanat Fabrikasi
14th May: St Petersburg, Russia ? Orlandina Club
15th May: Moscow, Russia ? Tochka Club
Ή εστω τον Ιουνιο, Ιουλιο… Και επισης να ξερετε οτι δε θα με χαλαγε αν ερχοντουσαν με τους Porcupine Tree που παιζουν μαζι σε ενα φεστιβαλ! Αληθεια λεω, δε θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα! :lol:
Full Tour θα κάνουν το Φθινόπωρο, οπότε εκεί να τους περιμένεις. Τώρα αυτές τις συναυλίες τις έχουν ανακοινώσει αρκετό καιρό. Δεν λέω μπορεί να τους φέρει κάποιος αλλά χλωμό το καλοκαίρι.
Ας αλλαξει και καποιος τον τιτλο του θρεντ, αφου το αλμπουμ δεν λεγεται πια ετσι
Ετσι μπραβο
Your Wish My Command.
O τίτλος που θυμίζει, τα 2 τελευταία dvd που έχουν μέχρι τώρα, Where You There?, και A Moment in Time. Γενικά το κλίμα, και πως θα είναι ο δίσκος. Δεν ξέρω θα δούμε το πόνημα των αδερφών Cavanagh.
Ελπιζω να ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμ!!!
Επίσης θυμίζει το wish you were here των Pink Floyd, τους οποίους λατρεύουν 8)
Αντε να βγει, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του Danny έχουν αρχίσει να δουλεύουν τον επόμενο δίσκο
A τότε εντάξει, σίγουρα θα βγει τα επόμενα…5 χρόνια! :roll:
άκουσες τελικά τι είπε επ’ αυτού ;
λογικά, σύντομα θα έχετε μια σύνοψη των όσων είπε ο Danny.
άκουσα ένα μέρος της συνέντευξης γιατί μετά έπρεπε να φύγω είχα όμως πράκτορες και μου είπαν ότι τον ρωτήσατε 8) περιμένω τη σύνοψη
να τρεφουμε ελπιδες πως μπορει να αγγιξει εστω και ελαχιστα τα παλαια και περασμενα μεγαλεια επι ημερων silent enigma, eternity και alternative 4 ? (μαλλον γινομαι ολιγον ιεροσυλος) ειδωμεν…
Κομματάρα το Everything,
μόνο σε μένα θύμισε το Hurt (επίσης κομματάρα) από Cash ?
Everything -> http://www.youtube.com/watch?v=1L5CZCAQ-aI&feature=related
Hurt -> http://www.youtube.com/watch?v=o22eIJDtKho
[SPOILER] Ας βοηθήσει κανένας άνθρωπος, αν ψυχανεμίζομαι ομοιότητες, να ξεκινήσω προσπάθειες αυτο-ίασης.
Ps: το έχω ξαναπάθει, δεν κάνω πλάκα, ε. [/SPOILER]
Βασικά καμία σχέση, αλλά σε ευχαριστούμε που μας θύμισες την ωραιότερη συναυλία του 2009.