Anathema

Ο αδερφος του δεν προκειται να βγαλει τιποτα ρε, κοροιδευει τον κοσμο και τρωει τα λεφτα απο το crowdfunding.

Εντωμεταξυ μην βαλετε κανα λινκ δεν χρειαζεται :stuck_out_tongue:

1 Like

Εδώ κάτι στο οποίο συμμετέχει ο Danny και δεν ήξερα: Another Chance (Feat. Daniel Cavanagh) - song and lyrics by Maysnow, Daniel Cavanagh | Spotify

Ο Vinnie νομίζω θα το διαθέσει στις 6 GMT σήμερα. Σίγουρα θα υπάρχει στο λογαριασμό της KScope (εγώ βλέπω Twitter εδώ x.com, και το επίσημο του project εδώ x.com, υπάρχει και το sample!).

1 Like

Άρα μιλάμε για μουσική υπό το όνομα των Anathema;

Ο Vincent θα βγάλει μουσική με το όνομα The Radicant, ενώ ο Danny υποτίθεται έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση με το πρωτότυπο (/sarcasm) όνομα Weather Systems.

1 Like

Ενδιαφερον ακουγεται το σαμπλακι οντως, καμια σχεση με τους υπνους του Ντανι η τα τελευταια των Αναθεμα.

1 Like

Δεν έχω κάτι με τα τελευταία των Anathema προσωπικά! :stuck_out_tongue:

Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται γνώριμος ο ήχος με πολύ περισσότερες πινελιές από αυτό που ήθελε ο Vinnie (ηλεκτρονικά κλπ.).

Και αυτή η φωνή…

3 Likes

Ούτε αυτά έχουν τίποτα δυστυχώς

1 Like

Μωρέ έχουν στιγμές… αλλά όχι ολόκληροι οι δίσκοι, γιατι το pattern επαναλαμβάνεται επικίνδυνα.

1 Like

Βουρ: The Radicant - Zero Blue (NSS Mix)

6 Likes

Ωραίο είναι, και χαίρομαι που εξελίσσεται μουσικά περισσότερο ως σόλο καλλιτέχνης.

2 Likes

Ακουσα ολόκληρο το Weather Systems και τα “The storm before the calm”, “The beginning and the end” είναι σίγουρα απο τα καλύτερα κομμάτια που εχει γράψει η μπαντα.

6 Likes

Quoted for truth. Και τα δύο επόμενα έχουν κομματάρες διάσπαρτες.

1 Like

Το Zero Blue γίνεται όλο και πιο κολλητικό με κάθε ακρόαση

1 Like

Υπάρχει ολόκληρο το EP στο Spotify από το καινούριο project του Vincent.

Edit. Ψιλοαδιάφορο δυστυχώς.

Άσχετο-σχετικό, στο τελευταίο Hammer υπάρχει διεξοδική συνέντευξη του Duncan για το “Alternative 4” στην οποία:

1.Αποστασιοποιείται έντονα όσον αφορά τον Danny, λέγοντας ότι το θέμα υπήρχε από τότε κι αυτός ήταν ένας απ’ τους λόγους της αποχώρησής του απ’ την μπάντα (λέει κι άλλα, ότι σουτάρανε τον Danny τότε κλπ.).

2.Δίνει ωραία info για διάφορες μουσικές/στιχουργικές επιλογές των τραγουδιών του δίσκου.

3.Και, κυρίως, αποδομεί τε-λεί-ως την εικόνα που (συνήθως) έχουμε για το πώς φτιάχονται τέτοια αριστουργήματα, λέγοντας ότι η μπάντα ήταν μισο-διαλυμένη κι ότι ο καθένας απ’ τους 3 έφερνε τα τραγούδια του και τα μίξαρε ξεχωριστά απ’ τους υπόλοιπους (!).

2 Likes

Πολυ ενδιαφερον. Εχουμε την δυνατοτητα για κανα σκαν η θα με κανετε να αγορασω Χαμμερ μετα απο καμια δεκαετια?

2 Likes

Πάντως, @Leper_Jesus, αν θες τη γνώμη μου, το Alternative 4 ψιλοφαίνεται ότι είναι προϊόν συγκόλλησης μεμονωμένου ατομικού έργου μερικών ανθρώπων και όχι συλλογική δουλειά

1 Like

Να πας να δώσεις κάνα φράγκο στον Χάκο, ρε.

(Δεν έχω scanner, ούτε κινητό με φωτογραφική μηχανή. Θα πρέπει να κατεβάσω το Hammer από ένα ψηλό ράφι, να πω στη δικιά μου να το βγάλει φωτογραφία με το κινητό της, να μου το στείλει με mail, να μπω στα mail μου και να κατεβάσω τις φωτογραφίες ώστε να τις ανεβάσω εδώ. Αν δεν είχα covid, μπορεί να το έκανα, τώρα θα περιμένεις κάποιες μερούλες, εκτός κι αν βρεθεί άλλος).

0f5b30ec-fedc-4478-b044-b7bfa39416f3_text

ρε συ…

615dVi-uiCL.AC_SL1001

3 Likes