Μου φάνηκε απίστευτα βαρετό, 5 λεπτά το ίδιο πράγμα…
Θα συμφωνήσω, ήταν πολύ ωραίο.
αν μπορείς αυτό το τελευταίο να το ξαναβγάλεις θα το εκτιμούσα γιατί κοντεύω να στραβωθώ
Μας γάμησε την εφηβεία ο ντάνκαν
Τίποτα παίδες !
Μπα! Το alternative 4 ειναι τοσο δυνατος δισκος που οτι και να διαβασω,οτι και να ακουσω δεν θα αλλαξει ποτε το ποσο τον γουσταρω…
ευχαριστούμε για τις φώτο. Πιστεύω αν γυρίσεις σελίδα, θα υπάρχουν ξόρκια σε λατινικά για να καλέσεις δαίμονες και τα συναφή
Περι της συνέντεξης - θυμηθηκε τώρα ότι ειχε θεμα με την συμπεριφορα του Ντάνυ στις γυναίκες πριν 20 χρόνια. χμ. Επισης ειχε καταθλιψη, επινε, δεν κοιμοταν, ήθελε να πεθάνει, αλλά ήταν και ο πρώτος δουλευταράς και τα έκανε όλα μόνος του ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν. χμ χμ.
Επισης τα ειπε όλα αυτά τώρα, που ο άλλος κρύβεται και δεν μπορεί να απαντήσει. χμ χμ χμ
Αληθινές φαίνονται οι ιστορίες μεν, αλλά οκ
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά νομίζω ότι είναι 30 τα χρόνια…
Ειναι βιωματικος δισκος, απο αυτους που οπως το αντιλαμβανομαι εγω, αν εντρυφησεις σε αυτον γινεται κτημα σου.
Απο τη στιγμη που και στιχουργικα δεν βρισκω κατι μεμπτο (στιχοι που πολλοι εχουμε ταυτιστει στα ζορια μας), δεν νομιζω πως θα μου χαλασει κατι για το δισκο- ουτε τους προηγουμενους, ουτε τον επομενο, γιατι μετα το judgement εχασα το ενδιαφερον μου.
Το τελμα στο οποιο ειχαν φτασει Daniel και Duncan και στα δικα τους ψυχολογικα και στα μεταξυ τους βεβαια δειχνει πως ο δισκος ηταν μια ειλικρινης καταθεση ψυχης, οπως και τοτε θεωρουσαμε. Λιγο ειρωνεια αυτο in retrospect με υποσημειωσεις για τις συνθηκες κατω απο τις οποιες συχνα δημιουργειται η τεχνη.
Τωρα για τα λεγομενα και των δυο ειτε σε συνεντευξεις ειτε σε ποστ κραταω μικρο καλαθι, προφανως υπαρχει συγκρουση συμφεροντων. Οπως και για το τι πραγματικα εχει κανει ο Daniel (οτι ειναι αρχιδας ειναι σιγουρo, αλλα απο αυτο μεχρι το nonce accusation υπαρχει ενα τεραστιο χασμα).
Ταιριάζει με την ποιότητα του ανθρώπου που έδωσε την συνέντευξη δηλαδή
Αυτό το έχω ξαναδιαβάσει για άλλους καλλιτέχνες (κάποιοι αυτόχειρες) οπότε ίσως και να ισχύει.
τώρα του πήραν συνέντευξη, τώρα τα είπε.
ποια είναι η ποιότητα του Ντάνκαν δλδ?
Ποιος ο λόγος να αναλύουμε και να αποδομούμε το έργο των Anathema κατά αυτόν τον τρόπο για να δούμε τη συνεισφορά του ενός και του άλλου μέλους.
Απολαμβάνουμε όσα μας έδωσαν, στην αρχή, στη μέση, στο τέλος της καριέρας τους.
Και προσωπικά γουστάρω όλες τις φάσεις τους, ακόμα και την τελευταία.
Αυτή ενός τύπου που καπηλευεται την κατάντια ενός άλλου ανθρώπου και μιας μπάντας που κατέρρευσε, για να δημιουργήσει ντόρο γύρω απο το δικό του όνομα και να πουλήσει την μουσική του. Όλες του οι δηλώσεις είναι απλά μπίζνα και τίποτα άλλο.
Θα μπορούσε να είχε βγάλει ένα ντοκυμαντέρ γύρω από την κατάντια της μπάντας, όπως πολύ πετυχημένα έκανε γνωστή μπάντα που μάλλον δεν κινείται γύρω από το χρήμα. Επίσης όλη η πίκρα ή ο ντόρος που προσπαθεί να κάνει, παίζει να είναι ΚΑΙ από το γεγονός ότι οι υπόλοιποι δεν ανέφεραν ότι είναι από τους κύριους συνθέτες ενός από τους κορυφαίους δίσκους της μπάντας, με ότι συνεπάγεται αυτό για έσοδα για τον ίδιο.