Anathema

ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ πώς θα ονομάζονται.
Αν περνούσαν από εδώ, θα τιμούσα.

Θέλω πολύ να ακούσω Anathema ξανά live, αλλά χωρίς τον Vincent τι εμπειρία θα είναι; Ακόμα κι αν αγνοήσουμε τα σύννεφα πάνω από τον Daniel, δεν ξέρω πόσο νόημα έχει.

Θα περιμένω να δω setlist, θα δω κανά βίντεο, θα ξαναδιαβάσω τις κατηγορίες/φήμες κατά Daniel, και θα αποφασίσω. (μάλλον έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο τώρα που το σκέφτομαι :rofl:)

4 Likes
1 Like

Φαίνεται ότι ο Vinnie είναι σε εντελώς άλλη φάση, καθώς ανέβασε story ότι έγινε μπαμπάς!

Και μια εντελώς άνευρη και ρηχή εκτέλεση ενός τραγουδιού Anathema.

Εντελώς επίπεδα φωνητικά από Danny και η κοπέλα που τραγουδάει έχει μια ενοχλητική προφορά που με χαλάει.

2 Likes

Δεν βρίσκω νόημα στο να επανεκτελούν παλιά κομμάτια με νέο όνομα, πολύ περισσότερο όταν δεν έχουν κάνει ένα επίσημο statement για το τι εκπροσωπεί το όνομα Weathe Systems. Δείχνει και δημιουργικό βάλτωμα το να κυκλοφορείς υλικό που έχει ξανακυκλοφορήσει δέκα χρόνια πριν και ήταν απλά το καλύτερο κομμάτι ενός μέτριου άλμπουμ…

Χάρηκα πάντως για τον Vinnie, δεν τον παρακολουθώ στα social και δεν είχα δει αυτό το νέο. Εντάξει, πιστεύω πως δεν θα μείνει ανενεργός καλλιτεχνικά λόγω του παιδιού. Έχει ήδη κάνει πράγματα χωρίς το όνομα Anathema.

1 Like

Είχαν καλόγρια κιθαρίστρια οι Ανάθεμα?

4 Likes

Έχουν οι Weather Systems

2 Likes