Οι Andi Deris κ Danny Loeble στην Ελλαδα για συνεντευξεις

Συμφωνα με σχετικο topic στο official forum των Helloween o frontman k o drummer τους θα κανουν ενα mini promotion tour σε Ισπανια,Ιταλια κ Ελλαδα απο τις 17 μεχρι τις 21 Σεπτεμβρη…
οποιος ξερει την ακριβη ημερομηνια κ το μερος που θα γινει,τον παρακαλουμε να βοηθησει…:slight_smile:

8O 8O 8O 8O 8O

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

I LOVE YOU MARRY ME

Ελεος!!!:roll: :roll: :roll:

Tελικά θα μας πει κανείς άν έχει ακούσει τίποτα???Έλα και καιγόμαστε λέμε!!!:stuck_out_tongue:

Ναι ρε παιδιά ας πει …

Το tour είναι για συνεντεύξεις παιδιά, όχι live :slight_smile:

ναι αλλα μπορουμε να τις παρακολουθησουμε κ μεις αν ειμαστε τυχεροι…μπορει να χτυπησουν κ κανα Texas το βραδυ…

Σωστός!!Και να βγάλουμε και καμιά φωτό με τον αξιολάτρευτο Andi:D

Bασικα να βάλει καμιά τζιφρα στο “One Size Fits All”.

Μετά τη φωτό πάντα:D

Τελικα τι εχει γινει??? Κανενας να δωσει ινφο…

Ρε τι φωτος και τζιφρες λετε, αφου για συνεντευξεις ερχονται οι ανθρωποι.

κ παλι θα βρουν κ λιγο χρονο για τους fans! δν την ξαναπαθαινω αλλη φορα…τοσα χρονια εγω κοιμομουν κ κατοπιν μαθαινα οτι οι grapow,hansen,weikath κ λοιποι,πηγαιναν texas κ τα σπαγανε με τους fans!

τα σπαγανε; αναλογως πως το εννοεις. οι περισσοτεροι πινουν τη μπυρα τους και βαζουν καμια τζιφρα. αν αυτο εννοεις με τον ορο “τα σπανε”… τεσπα.

και οπως ειπε ο zafrock, το τουρ ειναι για συνεντευξεις. αλλιως θα το λεγανε fan convention.

Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω (κι επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος για το πότε φτάνουν Ελλάδα), στην Αθήνα θα είναι μόνο το πρωί της ημέρας που θα δίνουν συνεντεύξεις και στις 3 φεύγουν για άλλη χώρα.

Μια ερώτηση!

Τι είναι πιο κουραστικό?
Ένα fanboy αγαπημένης σου μπάντας ή ένας fanboy μπάντας που δεν μπορείς να ακούσεις με τίποτα?

Spreading The Disease…

Xαχα!
Το δεύτερο! 8)

Το πρώτο είμαι εγώ! :lol3: :lol3: :lol3:

Μια fangirl μπάντας που δεν μπορείς να ακούσεις με τίποτα :smiley:

οφ τοπικ σχολιο:

εις ωραιος :thumbup: και γενικα σε βρισκω σωστο.

Πραγματικα ο Andi Deris ειναι φοβερος τυπος. Το αντιροκ-σταριλικι σε ολο του το μεγαλειο. Αν εχετε ξαναδει τυπο να βγαινει απο το λεοφωρειο και να σου περνει μονος του απο τα χερια τα εξωφυλλα για υπογραφες να μου γραψετε! Υποδειγμα μουσικου με Μ κεφαλαιο. Ο κυριος Dani Loeble δε μου σχηματισε καθολου καλη γνωμη. Μαλλον πρεπει να παρει χαμπαρι απο που ξεκινησε και που βρισκεται τωρα και να ξεκαβαλισει λιγο το καλαμι. [-X Απο την αλλη ισως να μη βρισκοταν σε καλη μερα οποτε πασο. :wink: