Andy Timmons , 7&8 Δεκεμβρίου

καλα μαγος είσαι??? τα χτυπησα και τα δύο…!!!

όσο για τη συναυλία τι να λέμε τώρα. Δυο ώρες μουσικής πανδαισίας, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, με έναν εκπληκτικό κιθαρίστα - μουσικό. Να ήταν κι άλλο…!!!

off topic: μέσα σε 3 μήνες Y&T, Accept, Steve Vai, Andy Timmons…αυτά είναι…

Αν εχει καποιος το σετλιστ :)…

EDIT: Εβρέθη.

Andy Timmons Band
2012/12/07
Athina Live, Athens, GREECE

Set I
Intro Jam
Deliver Us
Helipad
Pink Champagne Sparkle
Falling Down
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
With A Little Help From My Friends
Lucy In The Sky With Diamonds
Theme From A Perfect World
Welcome Home
Electric Gypsy

Set II
Intro Jam
Super '70s
Beautiful, Strange
Gone (9/11/01)
She’s Leaving Home
Being For The Benefit Of Mr. Kite!
Within You Without You
Good Morning Good Morning
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band (reprise)
A Day In The Life
Strawberry Fields Forever
Cry For You

Encore
Farmer Sez
Little Wing Intro
Little Wing

Τα Beatles αποδόθηκαν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Μεγάλη στιγμή το Being For The Benefit Of Mr. Kite!

ευγε για το setlist… τι συναυλιαρα ηταν αυτη. όμως μηπως το προτελευταιο κομματι του Α μερους ήταν το ghost of you?

Κάπου ανάμεσα στους αυτοσχεδιασμους , έπαιζε και riffs από τραγούδια του , πχ πριν το little wing , επαιξε λίγο από το I remember stevie :slight_smile:

Δε νομίζω ρε συ, ήταν ένα που το αφιέρωσε στον αδελφό του (έχει πεθάνει), το τσέκαρα και στο youtube και είναι το Welcome Home.

οκ, άπό ποιό αλμπουμ είναι το welcome home?

Ενδεχομένως να είναι ακυκλοφόρητο, έπαιξε και τέτοια :), ο Mule μάλλον μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο!

Mule τα φώτα σου…

Αυτό που γράφει ο Παντελής, είναι ακυκλοφόρητο μάλλον γιατί και δεν το θυμάμαι από κανένα άλμπουμ και το είπε νομίζω κιόλας παρουσιάζοντας το (την Παρασκευή τουλάχιστον) πως είναι νέο κομμάτι. :slight_smile:

οκ ευχαριστω…!!!

νομιζω οτι η κριτικη της συναυλίας απο το rocking τα λεει ολα…
ναταν κι άλλο…

Όντως, διάβασα κι εγώ την πολύ ωραία και περιγραφικότατη κριτική του συμπαθέστατου κ.Κισατζεκιάν στην κεντρική και στεναχωρέθηκα που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.
Πρέπει να ήταν τούμπανη συναυλία και πολύ χορταστική.

όντως η υσναυλία ήταν μαγευτική… τι να λέμε τώρα, τεράστιος μουσικός, προσιτός άνθρωπος… με το καλό να μας ξαναέρθει…

Πάάάρα πολύ καλά ήταν.