Αυτά είναι. ένας καταπληκτικός κιθαρίστας από τα μέρη μας… Μεσα με τα χίλια!!!
Ω ρε φίλε τι είπες τώρα!!! Τρομερός κιθαρίστας πραγματικά8O8O
κανά λινκ;
καμμιά πληροφορία για εισιτήρια κλπ?
35 ευρώ
πλάκα κανεις???
με τέτοια τιμή φοβάμαι ότι θα πατώσει… κρίμα
Τιγκα θα ειναι.
μακαρι… που πουλανε μπιλιετακια?
Δυνατός είναι αλλά και τα 35 …
επαναλαμβανω… εισιτηρια?
Κάνεις τηλεφωνική κράτηση.
τηλεφωνικη κρατηση - 30 ευρω το μπιλιετακι.
εκτος απροόπτου θα τιμησω…
όποιος πάει απόψε report please
εγω θα τιμησω αύριο
Και γαμώ ήταν. Αυτό :lol:.
Πάμε σε μια-δυο λεπτομέρειες. Πρώτη φορά πήγα στον συγκεκριμένο χώρο, πολύ καλός. Έχει τραπεζάκια και κάθεσαι, ήμουν αρκετά κοντά στη σκηνή γιατί είχαμε κλείσει σχετικά νωρίς. Μεγάλο μπόνους το ότι απαγορευόταν πραγματικά το κάπνισμα εκεί μέσα. Τέλος, εκπληκτικός ήχος. Αυτά όσον αφορά στον χώρο. Όσον αφορά στο συγκρότημα, είναι 3-piece (κιθάρα-μπάσο-ντραμς), ο Timmons είναι υπερπαίκτης (γνωστό αυτό), έπαιξε δύο sets (ένα πενηντάλεπτο και μετά εξηντάλεπτο, μετά είχε εικοσάλεπτο encore). Και στα δύο σετάκια είχε αποσπάσματα από την πρόσφατη δουλειά όπου διασκεύαζε το Sgt.Pepper’s, πάρα πολύ καλές εκτελέσεις (και δεν είμαι φανμπόυς των Μπιτλς). Έπαιξε και ορισμένα ακυκλοφόρητα δικά του απ’ ό,τι είπε, και τραγούδια από πρόσφατες δουλειές. Danger Danger δεν έπαιξε άμα ρωτάτε :lol:.
Τριάντα ευρώ τελικά το εισιτήριο (ήταν να έχει 35, τόσο έγραφε μάλιστα αυτό που πήραμε), καλώς επενδεδυμένα από τη μεριά μου. Αξίζει.
ωραια λοιπόν, απόψε τα σπουδαία…
Έλα ρε Παντελή, και εγώ εκεί ήμουν ακριβώς μπροστά στη σκηνή!
Σπουδαίος κιθαρίστας, έχω τα περισσότερα άλμπουμ του και τον περίμενα να είναι καλός αλλά ήταν… ακόμα καλύτερος!
Έπαιξε από όλες τις περιόδους της σόλο καριέρας του, είχε εξαιρετικό ήχο στο πρώτο σετ (στη συνέχεια πήγε να δυναμώσει τον ήχο του και -για εμένα τουλάχιστον που εκεί που ήμουν άκουγα και από τους ενισχυτές του- αυξήθηκαν τα πρίμα), φαίνεται να του άρεσε η υποδοχή και για αυτό να έπαιξε και τόσο μεγάλο σετ.
Πουλούσε και πολλά CD και το live DVD του, έκλεισα και τις τελευταίες τρύπες στη δισκογραφία του.
Κιθαρίστες και λάτρεις της κιθάρας να πάτε με κλειστά μάτια!
Εγώ μπορεί και να πήγαινα για δεύτερη βραδιά αλλά έχω μία υποχρέωση απόψε…
Ισχύει ως ένα βαθμό αυτό που λες για τα πρίμα, αλλά η κιθάρα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να έχει τον πρώτο ρόλο :p.
Μετά βγήκε και για φωτογραφίες και αυτόγραφα, ευγενής και προσιτός.
mule μιας κ θα παω απόψε, τι προτείνεις απο δισκογραφία του μπας κ τσιμπησω τίποτε σήμερα?
Tώρα που βλέπω το ποστ σου είναι πολύ αργά…#-o
Ελπίζω να τίμησες το Resolution και τo That was then, this is now