AngelWitch 15/11/2009 An Club

Ε καλά, ούτως ή άλλως το πρώτο άλμπουμ θα παίξουν βασικά (σχεδόν ή 100% ολόκληρο!) +μερικά άλλα από τα υπόλοιπα που έχουν βγάλει, έτσι για τα μάτια του κόσμου. :smiley:

Πωπω, θα λιώσουμε αυτό το χειμώνα, όλο συναυλιάρες.

Αναμένεται απίστευτη NWOBHM καταιγίδα φέτος. Εχουμε μέχρι στιγμής ANGELWITCH, AVENGER και PRAYING MANTIS (UTH) ενώ θα ανακοινωθεί και για 27/1/2010 TYSON DOG.

Τουλάχιστον όσοι είμαστε φαν τους είδους ας στηρίξουμε γιατί κάποιες από αυτές τις μπάντες ίσως να μην τις ξαναδούμε. Φέρτε και Diamond Head!

MHN TOΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΛΕΜΕ!

λογικά θα είμαι εκεί

θελω σαπορτ τους HANDSOME BEASTS,DUMPY’S RUSTY NUTS & SPLIT BEAVER…Hell yeah!

Όλα δικά σου τα θες!:stuck_out_tongue:

αμα ειναι να το κανουμε, να το κανουμε σωστα χεχε…αρ γιου ρεντι φορ τουναιτσ χολοκοστ :stuck_out_tongue:

80ς αυτα ειναι:D

Ρε πούστη μου,παίζει να δουλέψω εκτός έδρας όλο το Νοέμβρη, και να τους χάσω και αυτούς…:blow:

Λογικά θα είμαι εκεί … 8)8)

επειδη angelwitch δεν απευθυνονται σε ενα ευρυ κοινο , ας πουμε ποιοι απο το φορουμ θα πανε8)

εγω ειμαι μεσα!!!

Στο HOA ήταν OK, καλύτεροι απο όλες τις προηγούμενες μετεμψυχώσεις απο 2000 και πέρα, αλλά ο Kev, πολύ καμμένος. Και σαν φωνή έχει χάσει, αν και την παλεύει ακομα αλλά και σαν άτομο λίγο, είναι “αλλού”.

Θεωρητικά κι εγώ μέσα είμαι, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πάντως δεν θέλω να τους χάσω.

Καλα να ειμαστε και count me in.

Και γω μεσα εννοειται…

Ο αποπανω μου χει παρει το ονομα να ουμε…8)

Mπουχαχαχα, κανονικα επρεπε να εχω το paralias, αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι φλασια εφαγα τη στιγμη της εγγραφης και πηρα το jonkyr. Ισως μου φανηκε πιο elegant :lol::lol::lol:, αλλα πιθανοτερο ειναι να το ειχε παρει αλλος χρηστης τοτε. Η πλακα ειναι οτι σε προλαβα πεντε μηνες και εχεις δεκαπλασια ποστ απο εμενα χαχαχαχα.

Τα λεμε στους Angelwitch κυριε jonkyr2 :stuck_out_tongue:

Αλήθεια ρε παραλία, γιατί δεν πήρες το παραλίας; Το’χω σαν απορία…

Συνάδελφε jonkyr (1:p), επιτέλους θα γνωριστούμε (και θα χτυπηθούμε) στους Θεούς; 8)

Ωπ! Τώρα το πήρα χαμπάρι ότι έρχονται αυτοί…:smiley: Θα πάμε, θα πάμε! Η μαλακία είναι ότι έχει ulver την προηγούμενη και παίζει να τους θυσιάσω…