AngelWitch 15/11/2009 An Club

Επιτέλους!

:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

πω πω ρε πούστη μου σε λίγο βλέπω τους Beatles να έρχονται στην Ελλάδα!

AAAAADJSAOFJDKFDSLKFDSJFFEIOJFEIFEF"DFJD"SFSDOKFJSDFOSIDJFSD"OIFJSDF

Το ψήνω.

Ανγκμαρ και Μπλίντιν αν θυμάμαι συνυπέγραψαν ότι έσκισαν στο Roadburn. Δε μένουν και πολλές επιλογές.

πολυ καυτο αναμενεται το φθινοπορο !!!καθε βδομαδα κ ενα καλο live!!!

το πρωτο τους cd ειναι ενα απο τα καλυτερα στο ειδος και θελω να τα δω λαιβ τ τραγουδια αρα ειμαι και γω μεσα :smiley:

Ζντουπ…μέσα…

Wow,προβλέπεται πολύ καλό αυτο το λαιβ,Δεν έχω πολυ αλλα απο όσο έχω ακούσει έχω εντυπωσιαστεί!!! Μαλλον θ’ αρχίσω ν’ακούω πιο συστηματικά!!! :stuck_out_tongue:

Keep Rocking!

Πολυ ωραια νεα! Αν κατσει εκεινη την περιοδο λογικα μεσα!

Υ.Σ. mEnE πρωτη σου κινηση θα ειναι να ακουσεις το ντεμπουτο τους! Δισκαρα8)

Ναι το ντεμπουτο δισκαρα οντως,το οποιο συνοδευεται παντα απο την ατακα “ειναι καλυτερο απο το ντεμπουτο των Iron Maiden…” ( το χε γραψει καποτε το χαμερ και ολοι θελοντας να το παιξουν και καλα ψαγμενοι το κολλουσαν διπλα :p). Anyway μας βλεπω να το ριχνουμε στη ζητιανια με τοσα καλα live…

Εν τω μεταξυ βγηκαν στη σκηνη, ο ενας με μπλουζα Grand Magus κι ο αλλος με Wolves In The Throne Room. Υπερεπος.

On topic, δε νομιζω να παω. Πολλα τα live εκεινο το μηνα και φοβαμαι μη τυχον χαλασει η μαγευτικη εμπειρια της πρωτης φορας. Τετοιο ηχο στο An δε βγαζουν με τιποτα.

Σούπερ!

Γι αυτό στηρίζουμε τα ξένα φεστιβαλ, για να έχουμε πάντα μαγευτικές πρώτες φορές και ήχο καλύτερο από τον ελληνικό!

Τωρα που το λες ομως, σα να αναθεωρω. Πως να πει κανεις το Οχι στη μαγευτικη ατμοσφαιρα των An, Underworld, On Stage…

Mπρρρρρρ…:cold:

Τι λες έρχεται η μπάντα με το δεύτερο καλύτερο NWOBHM δίσκο εβα??? Γαμώ!

ΥΓ: Το πρώτο είναι το Lightning To The Nations(τι ποιανών???)

Αιιι, πονεσε! Οικονομικα… Αλλα χαλαλι τους, ο δισκος ελιωνε καποτε στο πικαπ. Θα ειμαι (και) εκει!!! Χεχε

Ψήνομαι… Αν και μόνο το 1ο τους άλμπουμ μου άρεσε και το ΝWOBHM μου ακούγεται λίγο παιδικό τώρα…