AngelWitch 15/11/2009 An Club

setlist + 2 extra songs !!!

DEITE MERIKA VIDEO…
PRAGMATIKA AXIZEI…

BE THERE!!!
METAL ON…

see some videos:

www.eatmetalrecords.com

Σκεφτομαι να παω στους angelwitch αλλα εχω ακουσει μονο το ομωνυμο cd τους…τι αλλα μου προτεινετε να ακουσω?:-k

frontal assault
screamin n bleeding

καθώς και όλα τα 7άρια αποχής ντεμπούτου :slight_smile:

Γρηγόρη (από Eat Metal): Τα λινκ που δωσες δεεεεεεεν.

Να πω την αλήθεια, ψήνομαι κάργα εδώ και καιρό. Δεν περίμενα να μετράω τις μέρες για να δω τους Angelwitch. Kαι ας μην ξέρω τι θα δω από άποψη απόδοσης και ας μην είμαι φανμπόης και ας στηρίζουν ένα, μάλλον μικρό, σετλίστ σε ένα δίσκο (αλλά τι δίσκο!). Πάμε, πάμεεεεε (που λέει και ο πορδυπουργός)…

τωρα πρεπει να δουλευουν

http://www.youtube.com/watch?v=0iuRTRHFzpE&feature=related

Ναι, ναι. Φτιάξτε με λίγο, άαντε, πάμεεε. 6 μέρες έμειναν…

Aυτο ισχυει, ετσι?
Γιατι πηγα Σαββατο απογευμα (κατα τις 4) ticket house να παρω για Ulver και ρωτησα μηπως τυχον ειχαν+για AngelWitch κ μου παν εισιτηρια μονο εξω απο το ΑΝ αφου δεν θα υπαρχει προπωληση!:-k#-o:-s

Η βλακεια ειναι οτι δεν προλαβαινα να παω απο τα δισκαδικα αν και απο το No Remorse που περασα ειχε κλεισει εκεινη την ωρα…

Εχει παρει κανεις σας εισιτηριο?

εχω παρει εισητηριο…εχουν τα δισκοπωλεια αυτα

OK, cheers!!:slight_smile: Ελπιζω να σχολασω καποια μερα νωρις να προλαβω να παω να παρω…

Και μεις που δεν μπορούμε να πάμε εκεί πάνω; (λυγμ)
Θα περιμένουμε;

και εγώ μέσα , :smiley: . Δεν χάνεται αυτό …και ας πάω κ μόνος μ …
(αν ψήνεται κανείς από βόλο να κατεβούμε παρέα ΠΜ) .
εισητήρια μπρούμε να αγοράσουμε στο ΑΝ , έτσι ;;
:-k

Ξερει κανεις τι ωρα περιπου θα σκασουν μυτη οι Angelwitch?

με τρία σαπόρτ, αν ξεκινήσουν πρίν τις 11 θα είναι μεγάλη επιτυχία

Πήρα το εισιτηρίακι μου. :slight_smile:

Είναι βολική η καθυστέρηση για μετά τις 10. Μου κάνει. Έχω βαρεθεί να χάνω συναυλίες λόγω δουλειάς. 4 μέρες έμειναν.

:lol::lol::lol::lol: ΑΚΥΡΟΟΟΟΟ!!! λογικα θα εχει και στο ΑΝ την ιδια μερα!!! δεν νομιζω να ειναι sold out… κ εγω εκει θα ειμαι!!!