Animation σειρές και ταινίες

Μολις τα ειδα και εγω… Τρομερη δουλεια απο τους Γάλλους… Τα 3 πρωτα επεισόδια της προηγουμενης σεζον με ειχαν εντυπωσιάσει περισσότερο σαν γραφή αλλα και εδω καλα τα πανε… Σίγουρα την παράσταση την κλέβει το animation.

Αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με lol. Το κοντινότερο που έχει φτάσει είναι τα custom που έπαιζε στο warcraft3… Αξίζει να δει Arcane;;

κατο τα κατο… Και εγω καμια σχεση δεν εχω με το lol. απλα φαντάζομαι μονο οι χαρακτηρες ειναι ίδιοι. δεν ξερω αν εχει τετοιο lore το παιχνιδι

2 Likes

Εντυπωσιακό… για να δουμε αν κανουν sort stories στα προτυπα των trailer οπως wow / Elder scrolls κλπ τοτε ειναι αχαστη συνταγη.

4-5-6 Arcane σήμερα. Συνεχίζει να μας γαμάει την ψυχούλα όμορφα η σειρά. Επίσης πολύ χαίρομαι που δεν είχα φάει spoiler. Όπως επίσης (για να απαντηθεί και το ερώτημα Yojimbo μια και καλή), χαίρομαι που δεν ήξερα απολύτως τίποτα για το background κάποιων χαρακτήρων και μερικές από τις ως τώρα αποκαλύψεις της νέας σεζόν με έριξαν στον πάτωμα. Το λέω γιατί όπως κατάλαβα από τα social (όπου μπήκα αφού είδα τα επεισόδια) κάποια πράγματα ήταν γνωστά από το παιχνίδια. Άρα όχι απλώς δεν χρειάζεται να ξέρεις κανείς τίποτα για το game αλλά όσο λιγότερα ξέρει τόσο το καλύτερο θα πρόσθετα εγώ.

Η επόμενη τριάδα ηταν πραγματικά 10/10 για εμενα… Παρα πολυ καλη και προσεγμένη δουλειά. Παμε για το μεγαλο φινάλε…

Τέλος και το Arcane.

Η πρώτη σεζόν ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει ποτέ μου. Και σε μεγάλο βαθμό αυτό συνεχίστηκε και εδώ. Το μόνο δικό μου παράπονο είναι πως στα τελευταία επεισόδια, βασικά κυρίως στο τελευταίο, σαν να έμεινε λίγο πιο πίσω η καρδία και η ψυχή του όλου story που ήταν η σχέση Vi και Jinx. Αυτή η σχέση των 2 ήταν που έδωσε τις καλύτερες στιγμές στην πρώτη σεζόν και τις καλύτερες σε αυτή την δεύτερη. Εδώ όμως η όλη φάση Arcane, Hextech μεγάλωσε πάρα πολύ και παρότι μας έδωσε και αυτό το κομμάτι πολύ μεγάλες στιγμές, σαν να λειτούργησε κάπως αρνητικά στο κομμάτι Vi και Jinx, και μερικά πράγματα στο τέλος σαν να έγιναν βιαστικά. Το τελευταίο επεισόδιο μάλλον έπρεπε να φτάσει το 90λεπτο νομίζω, τα 50 λεπτά ήταν λίγα. Κρίμα γιατί προσωπικά περίμενα περισσότερα πράγματα στο τέλος σε αυτό το κομμάτι.

Κατά τα άλλα το animation θα γίνει σημείο αναφοράς για το είδος μέσα στα επόμενα χρόνια. Το story ήταν απλά εξαιρετικό αν και αποδείχθηκε κομμάτι φορτωμένο στο τέλος. Σίγουρα θα μείνει ως μια από τις καλύτερες animation σειράς ever.

1 Like

Το ειδαμε και εμεις… Αν και οντως δεν ειχε το ιδιο inpact συναισθημάτων με την πρωτη σεζον γενικά ειναι μια πολυ ολοκληρωμένη ιστορια και μου αρεσε και το τελος που ειχε καθε χαρακτήρας και γενικοτερα η ιστορια.

Αν στην πρωτη σεζον την παράσταση την εκλεψε(για μενα) ο silco η δεύτερη σεζον ανήκει στην Jinx και ναι οπου δεν εχει πολυ χρονο ειναι λιγο πιο κατω το επεισόδιο. Σε καθε περίπτωση εξωπραγματικo animation.

Royal & the Serpent - Wasteland <3

Summary

https://www.youtube.com/watch?v=mlJWzAOprrI

1 Like

Στα 3 τελευταία επεισόδια την αδίκησαν την Jinx για μένα πάρα πολύ. Και όντως έχασε η σειρά κάπως από αυτό. Και o Silco αδικήθηκε βασικά…

Summary

Στο 7ο με το what if παράλληλο σύμπαν η τι διάολο ήταν, όταν τον είδαμε τα έχει όλα μέλι γάλα με τους υπόλοιπους, παρότι υπήρχε το ίδιο background story, μου φάνηκε πολύ κουλό. Όπως και το love story (?) με Powder- Ekko που φάνηκε να ήρθε από το πουθενά μόνο και μόνο για να βγει η σκηνή στο 9 που την ξαναφέρνει στο παιχνίδι ο Ekko στην δική τους πραγματικότητα. Γενικά το 7ο μου φάνηκε παράξενο επεισόδιο, ωραίο σαν ιδέα αλλά σαν εκτέλεση πολλά δεν μου κολλούσαν. Το story του Jayce στο 7 ήταν πολύ καλύτερο.

Σε αυτή την σεζόν έμειναν περισσότερο σε Vi-Cait και Jayce-Victor, με πολύ καλά αποτελέσματα βέβαια, αλλά αυτό απλά έδειξε πόσο το δίδυμο Silco-Jinx (Αλλά και Vi-Jinx) είχαν ανεβάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό την πρώτη σεζόν.

Υποτίθεται πως θα συνεχίσουν να κάνουν σειρές στο σύμπαν του LOL (βασικά όπως διάβασα έχει 1 χρόνο τώρα που είναι in development μια νέα σειρά.) αν και δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό και κατά πόσο θα δούμε κάποιους ίδιους χαρακτήρες ή όχι.

1 Like

Μολις ειδα τα 8 πρώτα επεισόδια του secret level. Πολυ ευχάριστα και εντυπωσιακά

Ειχα δει το pac man πριν τα game awards και ειπα wtf τι κουλαμαρα ηταν αυτη αλλα μετα ειδα αυτο

Που και παλι κουλο μου φαινεται αλλα το 11λεπτο του επεισοδίου εβγαλε περισσότερο νοημα ως promo του παιχνιδιου. (hollow- pacman)

Τελος να πω για το warhammer40k να παρατήσουν την live action σειρα/ταινια δεν θυμαμαι τι θελει να φτιαξει ο Καβίλ και να το κανουν animated ασαπ.

2 Likes