Μολις τα ειδα και εγω… Τρομερη δουλεια απο τους Γάλλους… Τα 3 πρωτα επεισόδια της προηγουμενης σεζον με ειχαν εντυπωσιάσει περισσότερο σαν γραφή αλλα και εδω καλα τα πανε… Σίγουρα την παράσταση την κλέβει το animation.
Αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με lol. Το κοντινότερο που έχει φτάσει είναι τα custom που έπαιζε στο warcraft3… Αξίζει να δει Arcane;;
κατο τα κατο… Και εγω καμια σχεση δεν εχω με το lol. απλα φαντάζομαι μονο οι χαρακτηρες ειναι ίδιοι. δεν ξερω αν εχει τετοιο lore το παιχνιδι
Εντυπωσιακό… για να δουμε αν κανουν sort stories στα προτυπα των trailer οπως wow / Elder scrolls κλπ τοτε ειναι αχαστη συνταγη.
4-5-6 Arcane σήμερα. Συνεχίζει να μας γαμάει την ψυχούλα όμορφα η σειρά. Επίσης πολύ χαίρομαι που δεν είχα φάει spoiler. Όπως επίσης (για να απαντηθεί και το ερώτημα Yojimbo μια και καλή), χαίρομαι που δεν ήξερα απολύτως τίποτα για το background κάποιων χαρακτήρων και μερικές από τις ως τώρα αποκαλύψεις της νέας σεζόν με έριξαν στον πάτωμα. Το λέω γιατί όπως κατάλαβα από τα social (όπου μπήκα αφού είδα τα επεισόδια) κάποια πράγματα ήταν γνωστά από το παιχνίδια. Άρα όχι απλώς δεν χρειάζεται να ξέρεις κανείς τίποτα για το game αλλά όσο λιγότερα ξέρει τόσο το καλύτερο θα πρόσθετα εγώ.
Η επόμενη τριάδα ηταν πραγματικά 10/10 για εμενα… Παρα πολυ καλη και προσεγμένη δουλειά. Παμε για το μεγαλο φινάλε…