Νομίζω πως αξίζει να έχουν δικό τους topic πλέον. Στο thread με τις σειρές χάνονται νομίζω τα ποστ και είναι κρίμα. Τα Anime φαίνεται να έχουν ξεχωριστό κοινό, άρα γιατί να μην έχουμε και ένα ξεχωριστό για τις animation σειρές;
Λίγο το νέο X-men, λίγο κάτι Arcane, Invincible, Blue Eye Samurai, Legend of Vox Machine (για την δεύτερη εξαιρετική σεζόν δεν είδα και πολλά ποστ) Bojack κ.α. τα τελευταία χρόνια οι animation σειρές γνωρίζουν μια άνθηση.
Αφορμή πάντως στάθηκε και η εξαιρετική αφίσα που μόλις είδα για την δεύτερη σεζόν Arcane. Μακράν ότι πιο αναμενόμενο υπάρχει για μένα μέσα στη χρόνια.
Καλοδεχούμενα προφανώς και ποστ για παλιές σειρές. Πρόσφατα αποφάσισα να “ξεθάψω” την θεική animation σειρά Batman του 1992 με το theme του Danny Elfman στην (γαμάτη) εισαγωγή να μην με εγκαταλείπει ποτέ πλέον.
ε παρτε και bonus trailer Lara Croft που βγαίνει φέτος
Και πολυ καλα εκανες… Πολυ θετικο το οτι τα τελευταία χρονια εχει ανέβει παρα πολυ η ποιότητα των δυτικών καθως και πιο ενήλικο υλικο που βγάζουν κατι που οι Ιάπωνες χρονο με τον χρονο απομακρύνονται απο αυτο το target group.
Arcane / Blue Eye Samurai, Legend of Vox Machine (aka critical roll),Invincible,X-men αγαπημενες σειρες. H DC ηταν απο τις λιγες εταιρείες που έβγαζε ωραια πραγματάκια ειδικα σε σχεση με τα live action τους.
έχουμε φάει στη μάπα τόσο AI generated σκουπίδι στα social, που πλέον κάνουν πουλάκια τα μάτια μας στη θέα ενός παραδοσιακού anime -το οποίο και φαίνεται να έχει και φοβερή αισθητική άλλων εποχών
To animation γαμάει, το story προβληματίζει λιγάκι (τουλάχιστον από όσα αφήνει το trailer να φανούν). Θα ήθελα το focus story να είναι ο Helm Hammerhand. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά αισιόδοξος πάντως.
Έχω δει τα 5 πρώτα επεισόδια από το Batman Caped Crusader και έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο προοδευτική ήταν η Αμερική την δεκαετία του 40 .
Πολλές και παράξενες αλλαγές σε χαρακτήρες που δεν είναι πάντα λειτουργικές. Ωραίο το animation βέβαια, πιάνει την ατμόσφαιρα της παλιάς σειράς ως ένα βαθμό. Αλλά αν ήθελαν να πιάσουν ένα πιο σύγχρονο κοινό για ποιο λόγο τοποθέτησαν την πλοκή στη δεκαετία του 40 δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα. Σε αρκετές στιγμές σε πετάει εντελώς off.
Χωρίς να είναι κακή σειρά, δηλώνω λιγάκι απογοητευμένος ως τώρα.
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για 2η σεζόν Arcane με τα 3 πρώτα επεισόδια που βγήκαν σήμερα. Το animation έχει πάει σε άλλο επίπεδο πλέον, ίσως ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει ever. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το story που σπάσει σε όλο και περισσότερες κομμάτια, καινούργιοι χαρακτήρες εμφανίζονται, που φαίνεται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο, την ίδια στιγμή που η διάρκεια των επεισοδίων έχει μειωθεί (35λεπτα πλέον). Αν σκεφτεί κανείς πως αυτή η 2η σεζόν θα είναι και η τελευταία και ουσιαστικά μας μένουν μόλις 6 επεισόδια… σαν λίγα μου φαίνονται για να κλείσουν όλα ικανοποιητικά.
Κατα τα άλλα για το πότε τα κατέβασα πότε τελείωσαν ούτε το κατάλαβα. Άντε περίμενε τώρα μια βδομάδα για τα επόμενα 3.