Anime

το avatar τι λεει?? γιατι μου αρεσε κ η ταινια…

Υπάρχει σειρά που λέγετε Avatar: The Last Airbender, και δεν έχει καμία σχέση με την ταινία του Cameron.
Τσέκαρε αν θες εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=15110

Now playing: Poets of the Fall - Carnival of Rust
via FoxyTunes

τελειωσα το death note… τελειο ηταν μεχρι ενα σημειο το θανατο του L αλλα μετα επεσε λιγο… με ξενερωσε λιγο κ το τελος οχι γιατι εχασε ο light αλλα γιατι εχασε απο τα πιτσιρικια, αν εχανε απο τον L δεν θα ειχα προβλημα… αλλα νταξει , προσκυνω… ειχε απιστευτη πλοκη κ συνεχεις ανατροπες…:bow::bow::bow:

τωρα θα ξεκινησω το fullmetal alchemist, ελπιζω να ειναι του ιδιου επιπεδου…

ρε, το τελος του ντεθ νοουτ γαμησε

Διαφορετικου στυλ αλλα το FMA ειναι παρα πολυ καλο,υπαρχουν 2 σειρες,με ποιο προσφατη το Brotherhood που ακολουθει περισσοτερο πιστα το στορυ του μανγκα.

παντως πρεπει να ξερεις πως απο 1 σημειο και μετα οι σειρες anime περνουν τελειως διαφορετικη τροπη,καθως το οριτζιναλ στορυ ειναι αυτο του Brotherhood που παιζεται τωρα,αν και το μανγκα δν εχει τελειωσει ακομη.

H αλήθεια είναι πως και μένα κάπου με χάλασαν τα τελευταία επεισόδια του Death Note, σε σχέση με τα 2/3 της σειράς. Λιγάκι.

ε καλα σε καθηλωνει και το μανγκα και το ανιμε εως το καταραμενο εκεινο σημειο(ακομα απορω γιατι μολις στα μεσα του μανγκα εγινε αυτο)

μετα πεφτει αισθητα,αλλα οχι τοσο ωστε να σε κανει να το σταματησεις

για να ρωτήσω…το death note να το διαβάσω ή να δω το anime??τι μου
προτείνετε?

ξεκινησα το πρωτο κ μετα θα δω κ το brotherhood, καλο φαινεται απο τα 2 πρωτα επεισοδια…

Ε, στο 90% των περιπτώσεων το μανγκα είναι ανώτερο του ανιμε. Πάντως εγώ μόνο το ανιμε έχω δει, μια χαρά έκανε τη δουλειά του. Για πιο εμπεριστατωμένη άποψη ας πει κάποιος που έχει διαβάσει και το manga.

καλα ρε γιαουρτεμποροι:p 50+ σελιδες σε τουτο δω το θρεντ και ουτε ΜΙΑ αναφορα στο καλυτερο manga/anime πολ. τεχνων ολων των εποχων που επηρεασε το dragonball και ο,τι αναλογο βγηκε στην συνεχεια;

FIST OF THE NORTH STAR

ετος:20XX,η γη εχει καταστραφει απο τον πυρηνικο πολεμο και οποιος ξερει τι εστι mad max ή fallout ξερει τι επεται στην συνεχεια.H γη ειναι μια απεραντη ερημος,η κοινωνικη δομη ειναι ανυπαρκτη,εξουσια εχουν οι ορδες απο συμοριες αναρχο-πανκοφρικιων που καταδυναστευουν τις λιγοστες ομαδες ανθρωπων που προσπαθουν να επιζησουν,κλεβουν και σκοτωνουν αδιακριτως τους ανυμπορους να αντισταθουν φιλειρηνικους επιζωντες.Εκει ερχεται ο ηρωας μας ο kenshiro που ειναι γνωστης μιας παναρχαιας κινεζικης πολεμικης τεχνης ονοματι hokuto shinken(η γροθια του βορειου σελαος) που στοχευει σε ζωτικα σημεια του αντιπαλου και τον κανει να εκρυγνηται απο μεσα.Στην εποχη αυτη τα πυροβολα οπλα εχουν καταστραφει και οι μαχες γινονται με πρωτογονα οπλα ή σωμα με σωμα.O kenshiro λοιπον αναλαμβανει να προστατεψει την ανθρωποτητα και να τιμωρησει οσους εχουν διαπραξει εγκληματα.Τωρα θα μου πειτε νταξει ξερει εκεινο το χοκουτο και τους μακελευει με το μικρο του δαχτυλακι.Κι ομως!Στον δρομο του συνανταει και αλλους γνωστες πολεμικων τεχνων εξισου καταστροφικων που ηγουνται ομαδων κακοποιων ή αλλων οργανωσεων καταλειπων της κοινωνιας πριν την πυρηνικη καταστροφη.Κλεινοντας να επισημανω πως η σειρα αυτη δεν ειναι οτι καταλληλο για παιδια καθως διακατεχεται απο απεραντη καφριλα,κυριως στις αποτροπαιες συμπεριφορες των συμμοριων προς τους επιζωντες καθως και στους πολλους και φρικιαστικους θανατους που προκαλουνται απο τις τεχνες αυτες(φουσκωνουν σαν μπαλονια και ανατιναζονται,τεμαχιζονται σε χιλιαδες κομματια και γενικα το αιμα ρεει αφθονο.)Ριξτε της μια ματια ή αν της εχετε δει διαβασει πειτε καμια γνωμη.Cheers!:slight_smile:

μπραβο squall,και ηθελα να το αναφερω καποια στιγμη,ατελειωτο respect στο hokuto no ken!!:smiley:

δεν το γνωριζουν πολλοι αλλα ισως το καλυτερο shonen,και απιστευτος πρωτοπορος,με καταπληκτικη ατμοσφαιρα!

δειτε το,οι heart of madness εκαναν καλη δουλεια στο fansub των 2 σειρων και της ταινιας κυριως,για OVA και αλλα hokuto καλουδια ψαξτε hokuto no gun8)

το full metal alchemist μου φαινοταν λιγο “παιδικο” στην αρχη αλλαοταν εφτασα στο επεισοδιο(7ο) με τη χιμαιρα εμεινα καγκελο… τι ηταν αυτο ρεε??

ειδα κ το ghost in shell, καλο ηταν, ειδικα προς το τελος… θα κατεβασω κ το 2ο…

Μόλις τελείωσα τα επεισόδια και τις ταινίες του “[SIZE=“3”]Kimagure Orange Road[/SIZE]”.

Παραμένει ένα απο τα αγαπημένα μου ανιμε! Είχα αρχίσει να το βλέπω όταν ήμουνα μικρή. και τώρα θυμήθηκα πόσο τέλειο είναι. για αυτο: είμαι συγκινημένη ιδιαίτερα!

οι 2 ταινίες που έγιναν αργότερα, είναι ουσιαστικά η μία: η λύση του προβλήματος που ήταν απο την αρχή της σειράς: η αναποφασιστικότητα του Kyosuke Kasuga, και η δεύτερη: οι χαρακτήρες της σειράς κάποια χρόνια μετά… και το επίσημο τέλος και κλείσιμο της ιστορίας.

Η απίστευτη Madoka Ayukawa:
Που καταλήγει συχνά “κατα λάθος” ο Kyosuke Kasuga:
Και επόμενες σκέψεις του για τη Madoka:

Εδώ είναι το Wiki της σειράς: http://en.wikipedia.org/wiki/Kimagure_Orange_Road

εγώ βέβαια το είδα μεταγλωτισμένο στα ιταλικά.
τα επεισόδεια μαζί με τις ταινίες είναι ανεβασμενα στο youtube για όποιον ενδιαφέρεται να τα δει.
Εδώ είναι το playlist με τα “ιταλικά”>> http://www.youtube.com/…Kimagure+Orange+Road…episodi…film

αυτο το Trinity Blood λεει κατι…??

και εγω ολο λεω να το δωto trinity αλλα ακομα τιποτα.

Dead leaves -movie κλασσικα οτι να ναι θεμα ,συστηνετε για otakus:lol::lol:

Λέει,αλλά θα σ’αφήσει στο τέλος έτσι::-s Εγώ τώρα διαβάζω το manga για να δω τι γίνεται (το οποίο είναι ongoing αν δεν κάνω λάθος)

τοσο πολυ…??

θα το δω και ο θεος βοηθος…

εγω ειδα αυτο αναγκαστικα -μιας και δεν το’χω το σπορ- επειδη χρωσταγα χαρη…αλλα νταξ…μαρεσε δεν μπορω να πω:oops:(μην βγει παραεξω…)

@crimson_Idol:
Βασικά το κόβει πάνω στο καλό.
Με το trinity blood υπάρχει γενικά ένα θέμα γιατί ξεκίνησε απο light novels και όταν πέθανε ο συγγραφέας δεν είχαν ολοκληρωθεί.Το ίδιο και το manga (βασικά το manga μόλις είχε ξεκινήσει),οπότε τα ανέλαβε άλλος συγγραφέας.Τέλος πάντων,αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι οτι light novels,manga και anime έχουν διαφορές.Εγώ έχω σκοπό να τα διαβάσω όλα για να’χω σφαιρική άποψη.:p:p