Anime

κατεβαινει το 5cm per second

μπορει καποιος να μου πει τιποτα για το [SIZE=“4”]Ghost in the Shell[/SIZE] (ειμαι ψιλονιουφης…)

στο wiki μπερδευτηκα περισοτερο…:?

ουτε γω ξερω:oops:

εδω και κατι χρονια το εχω στα ‘‘υποψην’’ αλλα βαριεμαι να το δω:p

βασικα ειναι μια ταινια του 98’ και μια του 2001
νομιζω ηταν πρωτα μανγκα και μετα το περασαν σε ταινια
επισης εχει βγει και σειρα (γυρω στα 20 επισοδια)
τωρα γνωμες απο ολους εχω ακουσει τις καλυτερες, αρκει να σου αρεσουν εστω και λιγο τα sci-fi

Εννοειται οτι το ghost in the shell ειναι classic.Φοβερο sci-fi anime.

καταλαβα…

σε λιγο δεν θα εχω ματια…
κουμπια θα εχω…
τουλαχιστον με το εργαλιο του σατανα(internet) βλεπουμε κορυφες και οχι λοττο…:wink:

[SIZE=“4”]EDIT…:[/SIZE] απο τα ghost βρηκα αυτα…

Season 1 - Stand Alone Complex (26 episodes)
Season 2 - Stand Alone Complex 2nd Gig (26 episodes)

Movie 1 - Ghost in the Shell
Movie 2 - Innocence
Movie 3 - Stand Alone Complex-Solid State Society

OVA 1 - Stand Alone Complex-The Laughing Man
OVA 2 - Stand Alone Complex-Individual Eleven

λειπει κατι και ποια ειναι η σειρα που πρεπει να τα δω…?
αν ξερει καποιος…

:slight_smile:

me too… αλλα απο οτι ειδα στο wikipedia ειναι η συνεχεια του cherry blossom κ του cosmonaut, τα οποια δεν βρισκω πουθενα… αν ξερει καποιος :please:

no no απλά η ταινία είναι χωρισμένη σε 3 short stories από τα οποια το ένα είναι το 5cm per second. κατεβάζοντας την όταν πας να δεις θα προσέξεις και από μονος σου τις 3 διαφορετικές ιστορίες.

παλι καλα που το διευκρινισεις και ψαχνω τοση ωρα τις αλλες δυο…#-o

μπραβο ρε φιλε…:slight_smile:

ΤΗΑΝKS !!!

εψαξα για να αρχισω καμια νεα σειρα κ παντου βλεπω πρωτα naruto κ bleach αλλα απο οτι διαβασα στο wikipedia δεν μου φαινονται ενδιαφεροντα κ μου φαινεται οτι ειναι για μικρες ηλικιες…καμια γνωμη??? κ προταση???

One Piece,Full Metal Alchemist,Code Geass,Claymore.Ολες αυτες τα σπανε αγρια.

one piece βλεπω φανατικα… Full Metal Alchemist τωρα θα το αρχισω… code geass εχω ακουσει καλα λογια, για claymore δεν εχω ακουσει κατι αλλα θα το ψαξω… ευχαριστω για τις προτασεις…

Βλεπεις φανατικα One Piece κι σου φαινεται το Bleach για μικρες ηλικιες? :stuck_out_tongue:
Στην ιδια κατηγορια ειναι αυτα με το Naruto (ηλικιακα, αν και αυτος ειναι λιγο χαζος τροπος να τα ταξινομησεις). To Bleach παντως μου φαινεται πιο “σοβαρο” απο το One Piece αν εξαιρεσεις κατι μαλακιες fillers που μπορει να σε κανουν να ξενερωσεις τη ζωη σου.
Naruto δεν εχω το κουραγιο να αρχισω να βλεπω ακομα :stuck_out_tongue:

είναι indeed για μικρούς, αν και η αλήθεια είναι πως τα διαβάζω ακόμα (τα ανιμε πιστεύω έχουν χαλάσει και τα 2) αν θες κάτι πιο για μεγάλους έχεις πολλές επιλογές αλλα ανάλογα το τι θες να δεις.
Monster
Darker Than Black
Full Metal Panic
Gantz
Maria Holic
Full Metal Panic

αν θες πιο ιστορικά τότε:
rurouni kenshin
basilisk
ayakashi classic japanese horror
hundred stories.

αυτά που είπε ο alucard με εξαίρεση το claymore είναι παιδικά αν και το FMA είναι καλο

Το code geass παντως παιδικο δεν το λες.Πραγματευεται σοβαρες πολιτικες καταστασεις.

το code geass ειναι τρο-μερο
ειδικα το τελος του αξιζει ΟΣΚΑΡ
(υπαρχουν δυο σεζον, υποψην)

επισης γαματο ειναι το tengen toppa gurren laghan

στα πρωτα επισοδια δεν ξερετε τι γινεται αλλα σιγα σιγα σε εθιζει
απιστευτο

α μπραβο…
μοιραστε την γνωση…
μην την κρατατε δικια σας…:stuck_out_tongue:

το μονο που μου την σπαει ειναι βιντεο με ακυρους υποτιτλους…

ξερω οτι αυτοι που τους βγαζουν κανουν τρομεροι δουλεια…
αλλα αμα κατσει και δεν ειναι συνχρονισμενοι καλα ειμαι στα ορια του εγκεφαλικου…
και δεν λεω μονο για anime … για παντου λεω…

Μονο που στα anime συνηθως τους χρονισμους τους φτιαχνει εξαρχης η ομαδα fansubbing, ενω στις ταινιες επεισοδια που κατεβαζετε με ελληνικους υποττλους, πατανε συνηθως πανω σε ηδη υπαρχων αγγλικους υποτιτλους.

Ημουν χρονια στο κουρμπετι του fansubbing, η ποιο χρονοβορα δουλεια για χομπι, μακρια εκτος και αν ειστε μαθητες/φοιτητες.

το ξερω οτι θελει χρονο
για αυτο ειπα μπραβο σε αυτους που το κανουν…
αλλα τωρα ας πουμε θελω να κατεβασω southpark και εκει που το βρηκα ενα ποστ λεει πως απο την σεζον 2 και μετα οι υποτιτλοι ειναι οτι ναναι…:frowning:

μπορεις να το ρυθμισεις αναλογα με το προγραμμα που τα βλεπεις… πχ εγω τα βλεπω με το gom κ κανονιζω τους υποτιτλους να βγαινουν αργοτερα η νωριτερα…εχει επιλογες ανα 0.5 sec…

κοιτα, το one piece το ειχα ξεκινησει 8 χρονια πριν περιπου που το εδειχνε το αλτερ κ ξαφνικα το εκοψε το ΕΣΡ… (καλυτερα να σου πω την αληθεια γιατι η μεταγλωτιση ηταν της πλακας κ το εκανε πολυ παιδικο, τουλαχιστον τωρα το βλεπω κ το ευχαριστιεμαι)…
κ ετσι οπως εψαχνα στο youtube κανα χρονο πριν για παιδικα που εβλεπα μικρος, εψαξα το ΝΤΡΕΙΚ (???) κ ειδα απο τα σχολια οτι το λενε one piece,παιζεται ακομα κτλ…κ κολλησα οσο δεν παει, αλλο ανιμε με το ιδιο στυλ δε νομιζω να αρχισω… προτιμω καλυτερα κατι σαν το death note…

κ ετσι ξανακυλισα στα anime που τα ειχα παρατησει απο εποχες βολτρον κ αστρομαχητες…:roll:

το ξερω οτι μπορεις να κανεις συνχρονισμο με τα player…
απλα μερικες φορες το διορθωνεις και τσουπ, σε 5 λεπτα παλι τα ιδια…
γιαυτο τωρα κατεβαζω με ενσωματομενους…
αμα ειναι σωστοι ειναι σωστοι…