Anime

ωχχχ δεν ειδα το “εχει δει κανεις αυτο…” #-o

οσο βλεπω one piece το αγαπαω ακομα περισσοτερο… απιστευτη σειρα…τι μαλακες ειναι αυτοι του ΕΣΡ που τη στερησαν απο τη γενια μου… εχω φτασει στο 313 κ τι εχουν να δουν τα ματια μου ακομα!!!(μην κανει κανεις μαλακια κ μου πει!!!):p:p:p

Εδω το σταρ εχει παρει δικαιωματα για το naruto κ δν το βαζει.Κ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝ 10.ΑΚΟΜΗ Κ Η ΚΟΥΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΕΝ 10.παλιοτερα εβαζε κ beyblade, digimon, metabots, yu gi oh!, shaman king τι λεμε τωρα :frowning: αυτος ο μαλελης

Άρχισα το D.Gray-man.Έχω μέλλον μπροστά μου,αλλά προς το παρόν καλό φαίνεται.

Γω αρχισα Basilisk. Στο δευτερο επεισοδιο ειμαι αλλα φαινεται ωραιο

μολις το κατεβασα

λογικα το αυριο θα το δω!!!

Ταινια ειναι η επεισοδια? Για πες γνωμες

ποιος βλεπει onepiece?

Νομιζω ολοι.Περα απ την πλακα.Αφου ειναι θεικο.

ειναι 7(μικρα) επεισόδια…
δεν πρόλαβα να το δω αλλα πιστεύω θα ειναι ενδιαφέρον για αυτους που εχουν ασχοληθεί με το game…:wink:

κανεις πλεον, με σκοτωσες

θα στο κρατω για παντα, νο κιντιν

τωρα λεω να κατεβασω τιποτες, καμια σειρα that is, γιατι εχω αρχισει και ξεμενω, και μιας που δεν παιζει να διαβασω… μμμμμ

Υπεροχα, εκτακτα, εντυπωσιακα, υπερεκθαμβωτικα.

το one piece εινα θεικο:roll::roll:
και δεν σε σκοτωσα εγω!ο οντα φταιει που να σου ελεγα δηλαδη οτι ο ace ειναι γιος του gold.d.roger

δηλαδη ο luffy κ o ace ειναι απο διαφορετικο πατερα??? αστο, μην απαντησεις… ετσι κι’αλλιως πλησιαζω… στο 330 ειμαι…

κριμα που πλησιαζω παντως γιατι θα βλεπω ενα τη βδομαδα:(

τι να σου απαντησω???θα περιμενεις πολυυυυυυυυυ για να τα μαθεις…γτ βλεπεις το ανιμε και αυτα τα προχωρημενα ειναι στο μανγκα…αξιζει παντος…οσο παει τα επεισοδια ειναι καλυετρα

ωραια ταινια ειναι το 5cm per second (δεν θυμαμαι τον ιαπωνικο τιτλο)

τρομερο σχεδιο (ειδικα στα εφε του χιονιου εμεινα μαλακας)
δειχνει τη ζωη ενος αντρα σε τρεις φασεις της ζωη του
την παιδικη, την εφηβικη και την ενηλικη
τετοια συναισθηματα λιγες ταινιες μου εχουν περασει

σε οσους αρεσουν τα καλα δραματα ας το ψαξουν

Μπηκε κατευθειαν υποψηφιο.Βασικα δν εχω δει και πολλες ταινιες anime οποτε λεω να αρχισω σιγα σιγα.

Byousoku 5 Senchimetoru

Πολυ καλο αν κ δν δειχνει απλα την ζωη ενος αντρα.

Κυριως τις δυσκολιες που εχουν οι σχεσεις απο αποσταση απο τη μερια ενος αγοριου κ ενος κοριτσιου θα ελεγα πως δειχνει.

Αξιζει να το δει καποιος οντως.

Κυκλοφορει στο νετ κ με ελληνικους υποτιτλους

επισης προβαλει τα συναισθηματα του πρωτου ερωτα

τεσπα, ωραια ταινια αλλα στο τελος περιμενα κατι παραπανω απο αυτο
ισωςομως απλα εχω συνηθισει στις αμερικανιλες:oops:

ε ρε συ απλα το τελος το αφηνει λιγο φλου,δηλαδη να φανταστει ο θεατης τι μπορει να γινει μετα αναλογως τις επιθυμιες του,και καλα κανει για μενα.

καποιες εικονες:

:slight_smile: