Hatebreed, σαγαπω
s.a.g.a.p.ooooooooooooooooo
Hatebreed, σαγαπω
s.a.g.a.p.ooooooooooooooooo
Εκανα επαναληψη fruit basket, gungrave (χεστηκα αν δν αρεσει σε κανεναν) κ ειδα τα επικα basilisk κ claymore.απο μανγκα ολοκληρωσα monster, eerie queerie, uzumaki, lament of the lamp κ Προσπαθω να ολοκληρωσω κ hikaru no go(13 volumes), battle royale (10 volumes).κ θα ξεκινησω genshiken + καποιο απ τα καινουρια seinen.δυσκολη η τριτη λυκειου…χμ…
Πω ρε φιλε ξερω ποιο λες αλλα δε θυμαμαι τιτλο καθολου. Προσπαθουσα να το βρω κι εγω αυτο.
Ειναι αυτο που φοραγανε κατι μαυρο-κιτρινες στολες και ηταν και ενας μαυρος τυπος που μπηκε μπροστα σε μια ακτινα και θυσιαστηκε στο τελος. Κατι τετοιο. Οποιος θυμαται ονομα ας βοηθησει.
Επισης ψαχνω να βρω και το ονομα απο ενα αλλο anime με ενα υποβρυχιο. Την πεφτουνε λεει οι εξωγηινοι στη Γη με ενα πραμα σα το Deathstar και κλασσικα οι γηινοι εχουν ενα μυστικο προγραμμα, ενα υπερ-υποβρυχιο που διαλαει στολους ολοκληρους και τετοια. Νομιζω λεγοταν Τριτων η κατι τετοιο? :? Not sure
Αυτο με το υποβρυχιο ειναι αυτο
Space Carrier Blue Noah
Δυστυχως δε την εχω βρει την σειρα ολοκληρη σε καποια μεταφραση ουτε με αγγλικους υποτιτλους
Τριτων απο την αλλη ηταν αυτο το anime
Triton of the Sea
Ωραιος! Αυτο ελεγα (με το υποβρυχιο). Απλα ειχα την εντυπωση οτι το ονομα του υποβρυχιου ηταν τριτων.
Thanks
Το υποβρυχιο Κεραυνος λετε, το δειχνε παλια οταν ημουν πιτσιρικι.
Τωρα βλεπω εδω
οτι το δειχνει στο Junior’s TV.
Την εχω ολοκληρη, αλλα στα αραβικα.
8)8)Πρέπει να έχω καμιά 10αριά επεισόδια, με την γαμάτη ελληνική μεταγλώττιση:metal:
άπειρη σειρά πραγματικά!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:8O
Kατεβασα το Dante’s Inferno (animated film). Πολυ ωραιο. Σπλατερια και ωραια ιστοριουλα (βγαλμενη απο το ομονυμο συγγραμα του Δαντη). Αμα επαιζε και το Dante’s Inferno των Iced Earth απο πισω θα ηταν ακομα πιο πωρωτικο.
κατεβηκε το νεο hellsing ova
:bounce::bounce::bounce::bounce:
οοοοοοο και αλλο hellsing???
λινκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
πες μου οτι ειναι αυτο που βγαινει τωρα σε game και θα το κατεβασω με χιλια!!!
Αυτο ειναι και δυστυχως για αυτο,επειδη ειναι βασισμενο σε βιντεογκεημ,εμενα προσωπικα μου φανηκε μεγαλη πατατα…ειχε σπλατερ,αιμα κτλ,αλλα στορυ 0 και γενικοτερα αισθητικη βιντεοπαινδιου-σκοτωνω-κακο-και ανεβαινω-πιστα κτλ κτλ…
καλα όντως το game ετσι θα ειναι στιλ god of war αλλα το ανιμε περίμενα να ειναι κάπως διαφορετικό… μαλακια:-k
Να’σαι καλα ρε τεραστιε!
Εντιτ: Για το OVA 7 λες;
Καλα δεν ενθουσιαστηκα με το story αλλα δεν περιμενα και κατι διαφορετικο. Το story του dante’s inferno καπως ετσι ειναι. Δεν ξερω δηλαδη τι διαφορετικο θα μπορουσαν να εχουν κανει. Εκτος αν αλλαζαν το story.
μανατζερ, ναι, το 7:D
η βλακεια ειναι οτι δεν μενει τοσο πιστο στο μανγκα πια(κραταει μεν το storyline αλλα προσθετει/αφαιρει διαφορα πραγματακια)
επισης περιμενω να δω τον ‘‘μεσαιωνικο αλουκαρντ’’, επιτελους!
εχει δει κανεις αυτο…
[SIZE=“3”]
GILGAMESH[/SIZE] – SCI-FI ANIME SERIES
καλο??
εεε, αυτο ρωταω και εγω…
αν ξερει κανεις τιποτα…