γεια σας mangakes kai anime funs (αν υπαρχουν)
εγω ειμαι καμμενο προσωπικα
εχω δει one piece,death note,elfen lied,code geass,fairy tail,hellsing,dragonball,shaman king,detroit metal city και εχω διαβασει απο manga kingdom hearts,final fantasy (το εχω ξεκινησει και στο ανιμε)
και το elfen lied εχω διαβασει
εχω και μια λιστα για αλλα 20 που θελω να δω οπωσδηποτε
Yare,yare…Σε είδε newbie και σε πειράζει.
Thanks για το Blood+.Είναι το επόμενο στη λίστα μου.(Ναι,έχω κι εγώ λίστα με καμια 20αρια anime που θέλω να δω:p)
ξερω οτι δεν κολλαει αλλα δεν βαριεσε…
επεσε ενα psp στα χερια μου και αρχισα να ψαχνω Games.
καποια παιχνιδια που εχουν κυκλοφορισει μονο σε ιαπωνια ειναι τρελη χαρα για τους anime fans…
ολοκληρες παραγωγες μονο για το παιχνιδι…
σεναρια ιστοριες κερατα τραγια…
και απο τις κριτικες καταλαβαινω οτι εχουν βγει και καλα παιχνιδια με βαση το anime…
αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχουν τουλαχιστον τα αγγλικα μεσα…
κριμσο, επειδη μια εποχη το ειχα ψαξει…
βρηκα ΓΑΜΑΤΟΥΣ, σε ολα σχεδον τα φορματ και μολις εβλεπα ποτε κυκλοφορησαν εβλεπα οτι ειχαν διανομη μονο στην ιαπωνια (εξαιρεση το dragonball και το naruto, που ειναι βα-ρε-τα)
επιπλεον, εχει βρει κανεις την δευτερη ταινια evangelion( to rebuild) σε rip απο dvd?το ψαχνω εδω και καιρο και δεν βρισκω:(
το νεο hellsing ova ποτε θα βγει?
και αν εχει βγει το hellsing manga μετα απο το 9 κεφαλαιο, ευχαριστω:D
To FF ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΠΑ, καμια αισθηση με τα rpg που μεγαλωσα.
Για το Shaman King δεν ξερω να σου πω. Πρεπει να ναι σειρα καθαρα παιδικη.
Παιδια, ξερω θα σας φανει παλιο και ντεμοντε, αλλα η σειρα που τα ξεκινησε ολα αυτα περι υπερφυσικων δυναμεων, με την διαφορα ομως οτι περιεχει χαρακτηρες οροσημα, ειναι το Hunter x Hunter (Μαζι με την καλυτερη σειρα του ειδους, One Piece)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ και αν δεν σας αρεσει, θα κατσω να με πηδηξετε.
62 επεισοδια, συν 3 ova
Για torrent απο private tracker (δηλαδη τιγκα στους seeders) στειλτε μου pm. Μη μασατε, εχω αφθονο ratio
Kintaro Oe, 25χρονος αποφοιτος Νομικης, ψαχνει να βρει το νοημα της ζωης του, τριγυρνοντας στην Ιαπωνια με ενα ποδηλατο, δοκιμαζοντας σε καθε επεισοδιο και μια διαφορετικη δουλεια.
Η σειρα αυτη ειναι τοσο αστεια, που ακομη και η παρεα μου οταν τους την ειχα πρωτοβαλει, και δεν ειχαν επαφη με anime, πεφταν στα πατωματα.
Την εχουμε μεταφρασει κιολας (ηταν απτα πρωτα μας projects), με μεταφραση δικια μου (www.animeclipse.com ) , δεν ξερω ομως αν εχει seeders.
6 επεισοδια μονο, αλλα θα σου μεινει αξεχαστη
Αφου εχεις κλαψει στα γελια, κι ομως θες και αλλο, σειρα εχει το Great Teacher Onizuka
22χρονος συμοριτης, ολη τη μερα στους δρομους μοιραζοντας σουτια, αποφασιζει να γινει καθηγητης σε λυκειο, γιατι αλλο; Φυσικα για τα φουστανοφορεμενα κοριτσουδια
43 επεισοδια, και 12 επεισοδια Live action.
Θες και αλλο γελιο;
Full Metal Panic Fumoffu
Κανονικα, θα πρεπει να δεις πρωτα το Full Metal Panic, αλλα ενταξει, δεν χανεις και πολλα αν δεν το δεις.
Το Fumoffu ειναι μια απο τις λιγες σειρες που εχω δει 4 φορες.
Τελος, μια σειρα που εδειχνε και στην ελληνικη τηλεοραση αλλα δεν νομιζω ποτε ολοκληρη
[SIZE=“5”]SLAM DUNK[/SIZE]
Ναι μεν κωμωδια, αλλα και με αρκετη πορωση.
101 επεισοδια, αλλα θα κλαις απο στεναχωρια, μιας και θα θες κι αλλο, και δυστυχως ουτε τα Manga τα τελειωσε ο Inoue Takehiko, ενας απο τους θρυλικοτερους Mangaka.