nice…thanx
αυτο το naruto ολο λεω να το δω και ολο το βλεπω…:?
nice…thanx
αυτο το naruto ολο λεω να το δω και ολο το βλεπω…:?
ρε κοπέλα, έχεις και γκόμενο
meh,από gay σε gay
τώρα τελευταία είδα για δεύτερη φορα claymore και το goregasm. το μάγκα του ναρουτο άρχισε να με απογοητεύει κάνει ο kishimoto τους κακούς παντοδύναμους και μετά μην ξέροντας πως να τους κάνει να χάσουνε βρίσκει μια αηδία για να πεθάνουν.
όσο για το bleach, δεν σας καταλαβαίνω, ναι, όταν αρχίζεις να βλέπει “ανιμε” είναι ok, μέχρι το 60~ επεισόδιο βλέπετε αλλα είναι κάπως ανησυχητικό άτομα άνω τον 15 να πωρώνονται ειδικά με τα επόμενα επεισόδια, η μάχες είναι γελοίες και παιδικές και ιστορία και plot ούτε καν υφίσταται. διαβάζω ακόμα το μάγκα μονο και μονο για να δω πως συνεχίζει όλο και προς το χειρότερο.
Katon goukakyuu no jutsu
Όχι Sasuke.Πολύ μ’έχει εκνευρίσει.Gaara και Kakashi.:respect:
“Konohagakure hiden taijutsu no Ogi!”:lol::lol:
…Σεβασμος…εισαι νιτζα με ενα σαρινγκαν κ οχι δικο σου κ επισης δν εχεις μπιτζου επειδη στο πηρε ο ντεινταρα.αυτα απο μενα.σε ξεφτιλισα.
Ο τρόπος που απέκτησε ο Kakashi το sharingan ήταν τόσο συγκινητικός…Το να έχεις το γονίδιο είναι τελείως πεζό. Κι επιπλέον…δε μου άρεσε ποτέ ο Shukaku.Είναι πολύ funky για τα γούστα μου.:lol:
Αν θέλεις να συνεχίσουμε, καλύτερα σε μήνυμα,μη μας κράξουν κιολας…:p:p
εχει δει κανεις αυτο…:
Εγω βλεπω code geass αυτη την περιοδο.φοβερο ανιμ με γαματες μαχες και πολιτικα μηνυματα.αξιζει.
Crimson Idol, το Βattle for Terra είναι animation, όχι όμως anime.
#-o#-o#-o#-o
ελατε ολοι μαζι…
sorry…
ακομη και ετσι…
το εχει δει κανεις…???
Εγώ όχι πάντως, αλλά απ’ ότι είδα στο wikipedia έχει βραβευτεί και φαίνεται ενδιαφέρον…
The film was directed by [SIZE=“3”]Aristomenis Tsirbas[/SIZE]???
Currently watching:Trinity Blood. Μου φαίνεται πολύ καλό,αν και απ’ότι έμαθα τελειώνει απότομα…
Αν εχεις διαβασει Hellsing, το trinity blood φανταζει τελεταμπιζ :lol:
Για προσφατα anime, μην αφησετε στην απεξω το Darker than Black (τωρα τρεχει η δευτερη σειρα. Προτεινεται για τους Ghost in the Shell fans), και οπωσδηποτε αυτο
το darker than black προσωπικα που φανηκε βαρετο.ειχε καποια καλα στοιχεια αλλα το σεναριο εμπαζε τοσο που δεν ηξερες τι γινεται σε σημεια, αν και θετικο του πως ειχε μια αποκοσμη ατμοσφαιρα
μετριο ομως
BUMP
Χρειάζομαι μία βοήθεια από 20+ στην ηλικία άτομα…
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα μίας anime ταινίας που είχα δει μικρός. Τα μόνα που θυμάμαι είναι ότι είχε να κάνει με ένα βιντεοπαιχνίδι αμαξιών που έπαιζε ένας τυπάκος και τον “ρούφηξε” μέσα στον κόσμο του. Μεταφέρθηκε σε ένα διαστημόπλοιο (???) στο οποίο αυτός και διάφοροι άλλοι ήταν αναγκασμένοι να παίζουν παιχνίδια ρισκάροντας την ζωή τους αυτή τη φορά. Επίσης, είχαν κάτι σαν ιπτάμενους δίσκους που πέταγαν και η τελευταία μάχη του ήρωα με τον “κακό” ήταν με τέτοιους δίσκους. Θύμιζε Tron. Αν ξέρει κάποιος ας πει. Thanx
Εγώ σαν πρωτάρης στα anime, είπα να ασχοληθώ αυτές τις μέρες και να δω κανένα για να περάσει η ώρα.
Είδα το πρώτο OVA του Ηellsing το οποίο μου φάνηκε πολύ γαμάτο, και 3 επεισόδια από Death Note που για αρχή είναι ενδιαφέρον.
The Super Dimension Fortress Macross
Για να θυμηθω εποχες Robotech στο junior tv και να δω επιτελους ολα τα επεισοδια και πως τελειωνει της original σειρας. Πολυ ωραια σειρα, την προτεινω σε ολους τους φιλους Mecha και Sci-Fi. Μου θυμiσε και λιγο Galactica.
Το πήρα επιτέλους απόφαση και άρχισα το Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto.Άκουσα πολύ θετικά σχόλια,παρότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.Και οι δικές μου πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες.Οι φαν του Rurouni Kenshin ρίχτε του μια ματιά.
OP:http://www.youtube.com/watch?v=hFru_ICbsrM
Nice…Ενδιαφερον φαίνεται…Και μου ερχεται κούτι γιατι προσφατα ειδα τα OVAs και τις ταινίες απο το Rurouni Kensin και ήθελα κάτι παρόμοιο…