Anime

Ρε, άκου τους ειδικούς. Πάρε δες Neon Genesis Evangelion, Berzerk (για πιο medieval φάση), Akira και Monster και… θα σαι πάντα το επίκεντρο στην παρέα! (ναι, σα διαφημιστικό σποτ ακούστηκε).

Το Berzerk έχω ακούσει ότι είναι αρκετά άγριο αλλά μου έχει κινήσει την περιέργεια:p

Ναι, επειδή κινείται στη θεματολογία (ως ένα βαθμό) που γουστάρεις, στο πρότεινα. Αν πάντως φοβάσαι τα αγριεμένα ανιμε (στα οποία ανήκει και το Elfen Lied, παρεμπιπτόντως), μπορείς κάλλιστα να κατευθυνθείς σε κάτι τέτοιο:

Α, να προτείνω επίσης Ghost In the Shell, Full Metal Alchemist (για να με ευγνομωνούν οι φανατικοί της σειράς) και φυσικά όλες τις ταινίες του Miyazaki, εκεί που το ανιμε και η τέχνη συναντιούνται.

Μπα, τα’χω ξεπεράσει αυτά, εδώ είδα τον Alucard να ξεκληρίζει όλο τον στρατό της Βραζιλίας και να τους παλουκώνει στα κοντάρια των σημαιών του ξενοδοχείου:p
Θενξ για τις προτάσεις!

Δεν το’πιασα,υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Mokona?!?!?!:cry::cry::cry:(:p)

A, έχει και όνομα αυτό το… πράγμα? :stuck_out_tongue:

Mokona Modoki,αν θυμάμαι καλά.Απο το Tsubasa Chronicle.:stuck_out_tongue:
Έχει δει κανείς το Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto?Λέει τίποτα?

απο anime ειχα ασχοληθει μονο με one piece ( το οποιο βλεπω ακομα) αλλα αρχησα το death note κ ειναι πολυ καλο κ δεν ξεκολλαω με τιποτα… ειναι κ σχετικα μικρο αντιθετα με το one piece που εχει φτασει 400+ κ συνεχιζει… εχετε καποιο παρομοιο να μου προτεινετε?? αν γινεται να μην εχει κ παρα πολλα επεισοδια…

μωλις κατεβασα death note και Fullmetal Alchemist…

ειμαι νιουφης σε ανιμε(αν και εχω δει μια ταινια που δεν μπορω με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ να θυμηθω τον τιτλο της) και εχω την εντυπωση οτι θα γουσταρω τρελα…:stuck_out_tongue:

αντε…καλη μου αρχη…

Πολύ καλές επιλογές both, έχεις ξεκινήσει με ευνοική διάθεση, θα σου αρέσουν σίγουρα λοιπόν. 8)

To άρχισα, το παρακολούθησα και με υπεράνθωπη προσπάθεια το έφτασα μέχρι το επεισόδιο 150. Δεν κατάφερα να το ακολουθήσω από κει και πέρα, δεν με κράτησε, το βαρέθηκα, έχασα το ενδιαφέρον, πες το όπως αγαπάς. Ο Roronoa Zoro πάντως είναι θεούλης.

Και Bleach ρε απιστοι! :stuck_out_tongue:

Ναι… Ειχα μια… ασχημη μερα O:):stuck_out_tongue:

βοηθεια στον νιουφη της παρεας…???

OTAN ΛΕΜΕ ΟVA…τι εννοουμε…??

:oops:

Σαν μίνι ταινιούλα anime ένα πράγμα, ούτε ένα επεισόδιο (20λεπτο) ούτε και κανονική ταινία ανιμε 100 λεπτών ξέρω γω, αλλά ενδιάμεσα. Και συνήθως δεν είναι μόνο ένα, αλλά περισσότερα… Κάααατι τέτοιο τέλος πάντων. :stuck_out_tongue:

οκ…

ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες…

:slight_smile:

EDIT…:

σε αυτο το βιντεο των fight του halford ξερετε πιο ειναι το ανιμε…??

http://www.youtube.com/watch?v=uyUe9ZXEJNE

Πωπω.εξελιξεις στο θρεντ.εφυγα γνωριζοντας μονο τν νεφελη που ειχε δει το μονστερ κ τωρα πεταχτηκατε σαν σκατουλες ολοι.γουιρντο.εγω παντως κανω επαναληψη στο σαμαν κινγκ κ σε ολα τα καλα αγαπημενα ξεχασμενα μ ανιμε!
Berserk ειναι το σωστο βασικα, ova= original video animation κ ειναι ταινιες ανιμε που γινονται release κατευθειαν σε διβιδι κ οχι στο σινεμα.
Το elfen lied ειναι υψιστη πατατα κοκκινου χρωματος με πρωταγονιστρια για νερντ.δν θυμιζει berserk.

Αφού ολοκλήρωσα το Naruto(κάψιμοοοο…και ναι,κάθε πέμπτη περιμένω το νέο επεισόδιο:oops:) άρχισα το Bleach.
@ crimson_Idol: έχω την υποψία ότι είναι το Vampire Hunter D,αλλά δεν παίρνω κι όρκο.

εγω στο bleach ειμαι στο 174 εχω ακομα αν και εχω να δω καιρο…ειναι και γαμω τα anime αν και τα πρώτα με ειχαν ξενερώσει λιγο τωρα ομως γαμαει… :stuck_out_tongue:

Είμαι πολύ πιο πίσω,στο 60.Καλό μου φαίνεται,αλλά προτιμώ Naruto.:oops:Αν επιβιώσεις τα fillers(καμια 60αρια επεισόδια στο τέλος του Naruto,πριν το Shippuden) πιστεύω πως μετά σε ανταμοίβει για την υπομονή σου…:lol::lol:

Μν βλεπετε τα φιλερς δν εχει sasuke.sasuke sasuke sasuke.