στο anime source που διαβασα πολλα reviews οι περισσοτεροι το ΕΚΘΙΑΖΑΝ#-o
ΠΩΩΩΩΩΩ. Αυτό είναι.
Ε είσαι μεγάλο… αλάνι.
Tasosgeo, οπως ανεφερα, στειλε μου πμ για να σου πω πως να την βρεις την Locke, ειτε με ελληνικη γλωσσα, ειτε σε ιαπωνικα με ελληνικους υποτιτλους.
Alkymisten: Eyeshield και seinen δεν κολλανε καθολου, οποτε αν θες να συνδυασεις αθλητισμο με στρατηγικη και αναλυση των παντων (εκτος απ’το γνωστο για τους λατρεις των 4 τροχων, Initial D, εφυγες για Οne Οuts
Παραγωγος ειναι η ιδια εταιρια με το Kaiji που ανεφερα πιο πανω (Αυτο και αν ειναι seinen), και παρα του οτι εχει να κανει με baseball, σε τραβαει απ’το πρωτο λεπτο λογω της διαβολικης παρουσιας του πρωταγωνιστη.
Ντροπη σου ellanor, με εχει καψει το Monster
Οχι φιλε δε το εχω διαβασει και ειμαι και λιγο μπερδεμενος σε αυτο το θεμα, γιατι ειχα δει ενα παιδι εδω να εχει για αβαταρ τον ichigo με τη μασκα του hollow του απο το Bleach, και οταν τον ρωτησαν αν ειναι το Berserk εκεινος ειπε ναι.
Ρωτησα ενα φιλο μου και μου ειπε οτι ειναι στο ιδιο περιπου στυλ αλλα διαφορετικο manga.
Στο σαιτ παντως που χρησιμοποιω για να διαβαζω μανγκα (onemanga.com) το εχουνε αφαιρεσει. Αν εχεις κανενα αλλο καλο σαιτ να μου προτεινεις, ευχαριστως να το τσεκαρω
http://www.thespectrum.net/manga_scans/berserk/
Oμως καλυτερα να το κατεβασεις (και μετα να το αγορασεις φυσικα). Προκειται για ενα απο τα πιο δημοφιλη manga ολων των εποχων. (ξεκινησε η συγγραφη απο το 90, και ακομη συνεχιζεται)
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-manga.php
ΓΚΑΜΑΟΥΑ ΒΙΝΤ
Το Berserk είναι το κάτι άλλο πραγματικά. Λέω απο παλιά στο φόρουμ γι’ αυτό. Μόνο αρνητικό το οτι συνεχίζεται ακόμα και έτσι δε μπορούμε να ξέρουμε το τέλος.
Περισσότερο το είπα απο όσα είχα διαβάσει σε reviews και όχι απο ανιμε που είχα δει ο ίδιος. Γι’ αυτό και ρώτησα ο ίδιος αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο.
Προς το παρόν θα ρίξω μια ματιά στις προτάσεις του xhatebreedx πίσω.
Αναμενόμενο…
Ειχα δει το anime του Berserk, πολυ ωραιο αλλα ατελες δυστυχως
Τα manga γενικα δεν ψηνομαι να τα διαβαζω, προτιμω anime
Καλά, και γω είχα δει το ανιμε του Berserk χωρίς να ξέρω πως δεν είναι παρά ένα κομμάτι του manga. Και όταν έφτασε στο τέλος είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό: ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ! έλεγα. Είχα φρικάρει.
αχ αχ αν εξηγήθηκα λάθος ζητω συγγνώμη, το ότι είδα eyeshield δεν πάει να πει πως μου αρέσουν τα αθλητικά σκέτο seinen ζήτησα απλά ανέφερα πως το τελειωσα :Ο
Ok then, εφυγες για [B]ΠΛΑΝΗΤΕΣ /B
Εξαιρετικο anime με θεμα την πληρη ενωση της Γης με την Σεληνη στο ετος 2075.
Πρωταγωνιστης ενας εργατης ο οποιος μαζευει διαστημικα σκουπιδια γυρω απο τη Σεληνη, με ονειρο του να αποκτησει το δικο του σκαφος καποια στιγμη.
Οριστε και ενα ομορφο amv
Βλέπω για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια το Plawres Sanshiro και έχω πορωθεί…!!!:D:D
Θέλω να βρω και τον Kabamaru αλλά μέχρι τώρα δε φάνηκα τυχερή.
Youtube βρε. Τα χει όλα τα επεισόδια (το ελληνικό ασφαλώς!)
Γράφε Iga No Kabamaru και άλλαζε τον αριθμό των επεισοδίων και θα στα βγάλει. 8)
thanks!!!:DΈλεγα να δω το original με υπότιτλους,αλλά η φωνή του Kabamaru στο γιαπωνέζικο είναι χειρότερη απο του Κυριακίδη!
παιδια δειτε οπωσδηποτε το Dead Leaves :bow2:
απιστευτο σχεδιο και σεναριο εντελως τρελα
ειδικα οι φανς του FLCL <----respect θα γουσταρουν
Πριν λιγο καιρο τελειωσα το Monster. Πολυ ωραιο! Το προτεινω ανεπιφυλακτα
Άρχισα πρόσφατα να βλέπω το Peacemaker Kurogane.Σε όσους αρέσει το Rurouni Kenshin θα πρότεινα να του ρίξουν μια ματιά.
Αποφάσισα κι εγώ να ασχοληθώ για να μην είμαι ξεκάρφωτη στις συζητήσεις της παρέας (έβλεπαν σχεδόν όλοι)
Είδα λοιπόν Hellsing (και το άνιμε και τα OVA) και τώρα έπιασα FMA, είμαι στο 31. Στη σειρά περιμένουν Death Note, Elfen Lied, Vampire Knight και… Kabamaru
Αν μπορούσατε να μου προτείνετε και κάτι άλλο θα ήμουν ευγνώμων
Voltron,και Saber Riders, μπορεί να μην είναι film, αλλά σπέρνουν8)
ΕΔΙΤ:Υποβρύχιο Κεραυνός και Area 88, αχ που είναι τώρα αυτά τα παλιά καλά παιδικά…
ΕΔΙΤ:Υποβρύχιο Κεραυνός και Area 88, αχ που είναι τώρα αυτά τα παλιά καλά παιδικά…