Anime

Απο το Urotsukidoji, τι να δω και με ποια σειρα?

Αν παιζει κανενα link, pm me :slight_smile:

Να δεις τα αρχικά τρία ovas, που λέγονται “Birth of the Overfiend”, “Curse of the Overfiend” και “Final Inferno”, που είναι και η αρχή βασικά, και μετά προχωράς στα επόμενα αν είναι. Προσοχή, τα τρία αυτά ovas τα βρίσκεις και ενωμένα σε ένα ταινιάκι, μεταγλωτισμένο στα αγγλικά, αλλά δεν αξίζει, έχει πολλές κομμένες σκηνές και έτσι. Ψάξε για τα 3 ovas λοιπόν, που είναι στα γιαπωνέζικα με αγγλικούς υπότιτλους.

Εδώ λέει για τη σειρά:

Links δεν έχω κάτι πρόχειρο, εγώ τα είχα κατεβάσει (και ως γνωστόν τέτοια λινκς στο φόρουμ δεν). Κάνε ένα ψάξιμο στο νετ πάντως, δε θα δυσκολευτείς να βρεις κάτι.

Κατα τ’ άλλα. Τελείωσα τις προάλλες το Monster και έχω να πω πως πρόκειται σίγουρα για ένα απο τα κορυφαία ανιμε που έχουν γίνει. Τα λόγια είναι περιττά, δικαίως είχε βραβευτεί κιόλας. Τέτοιο πράγμα, να ξενυχτάω βλέποντας ασταμάτητα το ένα επεισόδιο μετά το άλλο δε μου συμβαίνει εύκολα. Είχε απίστευτα βαθύ σενάριο και χαρακτήρες που ένιωθες πως ήταν ζωντανοί ηθοποιοί, σημαντικά νοήματα, σασπένς, και βασικά δε βρήκα ούτε ένα σοβαρό ψεγάδι.

Υπάρχει τίποτα άλλο σε τέτοιο στυλ (πιο σοβαρό ανιμε δηλαδή), με εξίσου δυνατό σενάριο και ιστορία? Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά γυρεύω διάδοχο του Monster τώρα και δε ξέρω τι να ψάξω…

Thanks! Με αυτα που μου ειπες και με το wiki την εβγαλα την ακρη :slight_smile:

Απλα στο γκουχtorrγκουχent ηταν μπερδεμενα και δεν ηξερα απο που να αρχισω.

Οποτε, κανω το catch-up στο Bleach, βλεπω το Uro και μετα λεω να δω αυτο το Monster :slight_smile:

Δωστε cult hentai στο κοινο

το moster εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι καλο και ψηνομαι, τι genre ειναι ομως για να το ψαξω παραπανω?

το rahxephon μεγαλη παπαρια. Ειχε τα φοντα για να γινει κατι καλο αλλα εχασκε σε πολλα σημεια οπως οι χαρακτηρες του και η πλοκη εμπαζε σε πολλα σημεια. Το τελος του ωραιο. Γενικα που φανηκε ψιλοαντιγραφη του μεγιστου NGE.

τωρα βλεπω μια ωραια αναλαφρη κωμοδια, το nodame {κατι αλλο γιαπωνεζικο). Ειναι σε ενα σχολειο κλασσικης μουσικης και εχει ωραιο χιουμορ και γαματους χαρακτηρες. Ψαξτε το, δεν θα ενθουσιαστειτε αλλα ειναι ωραιο

Διαδοχο του Monster? Μπα φιλε πολλα ζητας. Προσωπικοτητες σαν Johan Και Heinrich… πολυ δυσκολα.
Βγηκε το deathnote αλλα στοχευε πιο πολλυ σε νεαροτερες ηλικιες λογω και του παραφυσικου.

Θα σου προτεινα να δεις το Kaiji, το οποιο ειναι καρα seinen και παιζει σε τεραστιο βαθμο με τις σκεψεις των ανθρωπων σε κατασταση επιβιωσης.

ΑΛλα μιας και σε κοβω ανθρωπο των τεχνων, τοτε θα δεις κατι πιο εξαισιο σε σχεδιο, βασισμενο στον Κομη Μοντε Κριστο

ΥΓ: Πιθανως να εχει αναφερθει, αλλα μη ξεχναμε το κλασσικοτατο Lain, κολοσσο στα ψυχολογικα anime.

Ενα απο τα αγαπημενα μου openings

Ρε δειτε Bleach ρε!!! :stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ για τις προτάσεις ρε συ. Θα τα ψάξω όλα με τον καιρό.

Το Death Note το είχα δει παλιότερα, είνια γεγονός πως μου άρεσε, αλλά τελικά το Monster όντως υπερίσχυε απο πολλές απόψεις. Όπως υπερισχύει ίσως και οποιουδήποτε άλλου ανιμε σε αυτό το στυλ, δε ξέρω αν θα βρεθεί κάτι καλύτερο, αλλά… ποτέ δε ξέρεις.

Θα τσεκάρω λοιπόν τις προτάσεις σου, φαίνεσαι ψαγμένος στον χώρο, θενξ!

Ναι, ημουν ιδρυτικο μελος μιας ομαδας ελληνικων μεταφρασεων ( animeclipse.com ) (ειμασταν πιο γνωστοι για την μεταφραση ολων των jumaru-plawres sanshiro κοινως, αλλα και του deathnote) αλλα λογω εργασιας κυριως, δεν μπορουσα να ανταπεξελθω πλεον στις απαιτησεις των ανυπομονων χρηστων, οποτε και τα παρατησα.

Alucard: χωρις παρεξηγηση φιλε, αλλα προφανως δεν εχεις διαβασει Berserk για να αναφερεις τα “ειμαι πιο δυνατος απο σενα ρε, θα σε νικησω” τυπου Βleach.

Αντε ρε! Κανατε πολυ καλη δουλεια παντως στο animeclipse!

Hehe, ειχα να μπω τουλαχιστον 2 χρονια στο site, και τωρα που διαβαζω το about, με πιανουν τα γελια απο το ποσο σοβαρα το ειχα παρει τοτε το ζητημα.
Να φανταστεις, ακομη και τηλεοπτικο σταθμο θελαμε να ανοιξουμε με προβολη anime :stuck_out_tongue:

Η δουλεια ειναι εξοντωτικη, λογω του οτι το fansubbing εχει να κανει με παρα πολλες διαδικασιες ( ευρεση καλης ποιοτητας raw η αγορα dvd απο ιαπωνια, δημιουργια χρονισμων, δημιουργια karaoke, μεταφραση, διορθωσεις, editing, encoding, uploading κλπ κλπ κλπ) αλλα αυτο δεν το καταλαβαιναν οι περισσοτεροι απο τους χρηστες.
Ξερεις τι ειχα ακουσει για μενα και για την οικογενεια μου απο κατι ανεγκεφαλα πιτσρικια προκειμενου να βγαλουμε επεισοδια σειρας οποτε γουσταραν αυτοι;

Αλλα ενταξει, συνεχιζα απο αγαπη και απο πεισμα να γνωρισουν την ομορφια και ποικιλομορφια οσοι ειχαν μεινει στα yugioh και dragonball της τηλεορασης.

Αν και πλεον δεν ασχολουμαι καθολου με anime (one piece μονο, αγαπη παντοτινη :smiley: ), συνεχιζω να δινω dvd απο τη συλλογη μου σε παιδια και γουσταρω να τους βλεπω να μιλανε για θεωριες του nge και gits, παρα να τους βλεπω να κανουν kamehame στο δρομο.

Χαχαχαχα, νομιζω οτι η γενια του kamehame εχει περασει, εδω καλα καλα εγω δεν την προλαβα :stuck_out_tongue:

To one piece ειναι ο εφιαλτης του fansubber πιστευω :smiley:

@ellanor:Έχω βρει το urotsukidoji legend of the overfiend που μάλλον είναι αυτή η ταινία που αναφέρεις.Τη βρήκα όμως uncut και με japanese audio.Πάλι δεν αξίζει;

Εγώ ρε συ μόνο μία εκδοχή του “Legend of the Overfiend” ξέρω, και είναι αυτή της κομμένης, μεταγλωτισμένης του μεταφοράς… Το ίδιο λέει και το wikipedia.

Αν δεν είναι κομμένο, δε θα παύει να είναι μικρότερο σε διάρκεια φαντάζομαι (αφού όπως και να χει άλλο τρια ovas των 50 λεπτών ξέρω γω και άλλο μια δύωρη ταινία). Τέλος πάντως, δες το αν θες αλλά ψάξε και τα ovas και σύγκρινε ο ίδιος.

Ρε αλάνια, μιας και που σας βλέπω έτσι ψαγμένους πάνω στο θέμα, βοηθήστε με λίγο να βρω μια σειρά που έβλεπα παλιά και δεν μπορώ με τπτ να βρω πως την λένε.

Κατα 99% πρέπει να ήταν Anime. Η σειρά γυρνούσε γύρω απο έναν τύπο με πράσινα μαλλιά ο οποίος είχε κάποιες υπερδυνάμεις και έκανε διάφορα. Αν θυμάμαι καλά στο τέλος κάτι έγινε και καλά και αυτός ήταν κάτι σαν Σούπερμαν και έβαλε και στολή και κάτι τέτοια κουφά και περίεργα. Θυμάμαι ότι όταν ήταν να κάνει μαλαγανιά πρασίνιζαν και τα μάτια του.

Την έβλεπα πολύ μικρός σε κάτι παρακμιακά κανάλια (TV100, TV magic, Power - Όοοοοοολη μέρα Μίκυ Μάους 8O. Η χαρά του παιδιού.) Θυμάμαι συγκεκριμένα ότι είχει μέσα και όπλα και γυμνό. Μιλάμε η σειρά ήταν ότι πρέπει για εκείνη την ηλικία…

Βοηθείστε ρε…

πάρε ρε…αλάνι

Πιθανως θα φαω delete

Ελληνικη μεταγλωτιση (δεν ειναι δικο μου το upload)
http://rapidshare.com/files/227970302/Locke_the_superman__Greek_Dub_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/227985369/Locke_the_superman__Greek_Dub_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/227999103/Locke_the_superman__Greek_Dub_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/228012075/Locke_the_superman__Greek_Dub_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/228028113/Locke_the_superman__Greek_Dub_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/228042499/Locke_the_superman__Greek_Dub_.part6.rar

Αν το θες σε πολυ καλυτερη ποιοτητα ( Video: 720x368 H.264 1200Kbps, Audio: AC3 384Kbps 48000Hz) με την Original γλωσσα και αγγλικους υποτιτλους, στειλε μου πμ να σου δωσω λινκ.

Screens:

Εχουν βγει και 3 μεταγενεστερες ταινιες (89,91 και 2000).
Δυστυχως τις εχω δωσει πριν χρονια σε εναν στην Περαια (Σαλονικιος και γω) αλλα ακομη μου τα επιστρεφει…

μολις ειδε το προηγουμενο ποστ ο φιλος θα προσκυναει την οθονη:p

Ok, τα θελα και τα παθα, το φαγα το delete (ειχα ποσταρει links για κατεβασμα της ταινιας)
Anyway, στειλε μου πμ φιλε να σου δωσω τα Links

1. Ελληνικη μεταγλωτιση, απο κασεττα: 1,06 GB
  2. Καλυτερη ποιοτητα εικονας και ηχου, απο dvd (ιαπωνικη γλωσσα, αγγλικοι υποτιτλοι, 1,33 GB)

Screens

Παντως να ξες οτι υπαρχουν και 3 μεταγενεστερες ταινιες (89, 91 και 2000). Θα στις εδινα απο κοντα (Σαλονικιος και γω) αλλα τις ειχα δωσει πριν 2 χρονια σε εναν στην Περαια, και ακομη μου τις επιστρεφει [-X

[QUOTE=asyftaos;697924
το rahxephon μεγαλη παπαρια.

τωρα βλεπω μια ωραια αναλαφρη κωμοδια, το nodame {κατι αλλο γιαπωνεζικο[/QUOTE]
αν εννοείς nodame cantabile θα σε απογοητεύσω αλλα δεν είναι ιαπωνικά, ιταλικά είναι :stuck_out_tongue: για το rahxephon και εγώ έχω ακούσει ότι χειρότερο και γενικά όλη λένε πως είναι σκατά.

εγώ τελειωσα tο eyeshied και τώρα σκέφτομαι τι να δω, αν δω κάτι :stuck_out_tongue: είχα κατεβάσει κάτι cult ανιμε σε φάση captain harlock και τέτοια αλλα δεν ξέρω αν αντέχω να δω τέτοια πράγματα :stuck_out_tongue:

Υπάρχει τίποτα άλλο σε τέτοιο στυλ (πιο σοβαρό ανιμε δηλαδή), με εξίσου δυνατό σενάριο και ιστορία? Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά γυρεύω διάδοχο του Monster τώρα και δε ξέρω τι να ψάξω…

Όπως υπερισχύει ίσως και οποιουδήποτε άλλου ανιμε σε αυτό το στυλ, δε ξέρω αν θα βρεθεί κάτι καλύτερο, αλλά… ποτέ δε ξέρεις.

τελικά ξέρεις η δεν ξέρεις για ανιμε τέτοιου στυλ? :stuck_out_tongue: στο τελευταίο post δείχνεις να ξέρεις οποτε συμβούλεψε και εμενα γιατί θα ήθελα κάτι καλο.

also το manga του monster έχει βραβευτεί, όχι το ανιμε.

sooo animefans! help me find some good seinen to watch!