Παραδειγμα προς μίμηση.ακολουθηστε
χαχα!
το μόνο που με χαλάει λίγο να σου πω την αλήθεια είναι η φωνή του Johan…είναι λίγο gay
Ουτε εγω δηλωνω fan των anime αλλα βλεπω φανατικα Bleach. Τα σπαει. :thumbup:
Δν μπορω να μαι αντικειμενικη.ειμαι γιοχανικη μεχρι το κοκαλο.ερωτας
Ναι λοιπόν, άρχισα και γω να βλέπω το Monster. Τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω απο καλά. Προβλέπω κόλλημα. Προβλέπω να γίνεται ένα απο τα αγαπημένα. Να δούμε…
Επίσης ξαναείδα το Urotsukidoji, τα παλιά εννοείται, (και εννοείται το γιαπωνέζικο, όχι το μεταγλωτισμένο, που το έχουν κόψει) και αναγνώρισα μια ακόμη φορά πόσο τρελά και απίστευτα ΚΑΛΤ είναι. Μπορεί να χει παλιό animation, αλλά έχει μια ατμόσφαιρα (εδώ παίζει ρόλο και το παλιό animation) και δημιουργεί ένα mood, που πολλά σύγχρονα ανιμε θα ήθελαν να έχουν.
Α, αυστηρώς 18+ ε. (λέμε τώρα…)
Έχω το Monster να αναπαύεται στο σκληρό εδώ και κανα 2μηνο… με έχετε ψήσει να το ξεκινήσω!
@Αlucard…
έτσι…ichigo και τα μυαλά στα κάγκελα… το κεντρικό στόρυ ειναι γαμάτο, τα περισσότερα φιλερς δεν παλεύονται με τίποτα όμως… μέχρι που το έχεις φτάσει;
Ζω για τη στιγμη που θα κάνει bankai ο Aizen…και εκεί μάλλον θα τελειώσει η ιστορία μιας και θα ανατιναχθει το σύμπαν
εγώ είχα αρχίσει το manga πριν 3 χρονια αλλα το σταμάτησα όταν έμαθα πως είχαν βγει 18 volumes. ευτυχώς με έπεισε η guinevere και το ξανά άρχισα και το διάβασα. είναι πολύ καλο, τώρα βλέπω και το ανιμε είμαι προς το τέλος και πρέπει να παραδεχτώ πως αν και προτιμάω το manga και το"ανιμε τα σπάει αγρια.
άρχισα και το eyeshield 21, είναι ένα ανιμε που μιλάει για american football, γενικά μισώ τα αθλητικά ανιμε αλλα το συγκεκριμένο έχει πολύ γέλιο. είμαι ακόμα στα 25 επεισόδια και έχει 145 οποτε μπορεί να γίνει και σκατά μετά. μέχρι αυτό το σημείο πάντως όλα καλά
Anyways: αυτό είναι το πρώτο actual post μου σε αυτό το forum. dozo yoroshiku! μιας και ασχολούμαι πολύ με τα aνιμε λογικά θα ποστάρω κάθε τόσο σε αυτό το thread αν δεν βαριέμαι ^^
ξαναειδα το evangelion μετα απο χρονια, μιας και κατεβασα σε καλη ποιοτητα.καταλαβα πολλα πραγματα που δεν καταλαβαινα παλια.μονη μου απορια πως χτιστηκε το geo-front και πως βρηκαν την λιλιθ
το ριμεικ καλο, το πρωτο τουλαχιστον που εχω δει.αποτι λενε στα υπολοιπα θα αλλαξουν το σεναριο και επισης θα υπαρχει διαφορετικο τελος.
καλο επισης και το 6ο χελσινγκ οβα, πιστο στο μανγκα αν και μικρο οπως ολα (γαμωτο )
τωρα κατεβαζω το raxelphon , η καπως ετσι , που ,αποτι λενε σε υποθεση χαρακτηρες κτλ ανταγωνιζεται το εβα.
στους νεους στο ειδος προτινω το cowboy bebop, απλα θεικο αν και το πρωτο επισοδιο ειναι πολυ βαρετο μετα η σειρα γινεται γαματη
Εντάξει, σκηνικό: Η ώρα είναι 5 τα ξημερώματα. Βλέπω ένα ακόμα επεισόδιο Monster και τα μάτια μου κλείνουν. Ήδη έχω δει 4 στη σειρά. Λέω πως θα ναι το τελευταίο και μετά θα την πέσω.
Αλλά πως είναι δυνατόν να το αφήσω στο σημείο που τελείωσε?! Πρέπει να δω τι θα γίνει στη συνέχεια! Επομένως: βλέπω άλλο ένα επεισόδιο. Αυτό θα ναι το τελευταίο, και μετά θα κοιμηθώ.
…Και τελικά περνάνε άλλες δύο ώρες. Και γύρω στις εφτά παρά, επιτέλους κοιμάμαι. Πιστεύω τα λέει όλα.
πρόσφατα ξανά είδα τα OVA του bastard!! το manga είναι το καλύτερο μου αλλα τα OVA δεν συγκρίνονται με την μεγαλειότητα του, και πάλι όμως δεν είναι άσχημα. τα έχει δει κανένας σας? απόψεις?
Τι που το εχω φτασει ορε… ολα τα εχω δει μεχρι εκει που εχουνε βγει.
Οντως αυτα τα φιλερ που ειναι ακυρα με το story και δειχνουνε τον Kon και κατι τετοιες μαλακιες ειναι εντελως δια τον φαλλο. Αλλα οι φιλεριες που εχουνε δραση και ξυλο (οπως τα επεισοδια που δειχνει τωρα με τα zanpakuto) ή που εξηγουν διαφορα πραγματα (οπως αυτα που δειχνουν πως εγιναν οι Vizard) ειναι γαματα.
Προσωπικα το bankai του Aizen με αφηνει λιγο αδιαφορο. κι αυτο φλωρικο σαν το shikai του θα ειναι [-X.
Ζω για τη στιγμη που θα δω τον Captain Commander να κανει bankai. Θα ειναι κατι σαν το supernova του Sephiroth. Απλα θα καιγεται το συμπαν ολο. Η ακομα καλυτερα, να κανει καμια μαγκια και να χρειαστει να μαθει Bankai ο Kenpachi. Εκει θα φτασω σε οργασμο.
για το bastard εχω ακουσει καλα λογια (και για το μοανγκα αλλα και για τα επισοδια) αλλα προσωπικα δεν με ελκυει το μεσαιωνικο στυλ του
Σημερα ειδα το Tekkonkinkreet, Οι Μαχητες της Σιδερενιας Πολης στα ελληνικα.
Ομορφη πολυ, βασισμενη στο manga Black&White (το οποιο προσεχως θα διαβασομεν).
εχω ανακαλυψει ενα πολυ καλο manga ονοματι Elfen Lied.δν ξερω αν τ γνωριζεις κανεις απο δω…ειναι πλ καλο αν και εχει μονο 13 επεισοδια…παντως αμα εισαστε σ καλο mood μν τ ψαξετε.///!!!
Elfen Lied θεϊλα. Ακόμα πιο θεϊλα θα ταν αν είχε λιγότερο σπλαττερ γιατί νιώθεις λίγο παιδάκι βλέποντάς μερικές σκηνές, αλλά δεν πειράζει θεϊλα.
τι το φλορικο βρίσκεις στο πιο δυνατό zanpakuto τις soul society? που κορόιδεψε και τον γερο και όλους τους άλλους μονο και μονο με shikai? σκέψου τι θα κάνει το bankai
εγώ θα ήθελα να δω το bankai του kyoraku shunsui, ο οποιος είναι και ο καλύτερος μου χαρακτήρας εκεί μέσα!
bleach έβλεπα μέχρι το ep 140κάτι μετά όπως και με το ναρουτο δεν άντεξα να συνεχίσω το ανιμε. animation fillers και όλα αυτά μου γύρισαν τα άντερα bleach έβλεπα μέχρι το ep 140κάτι μετά όπως και με το ναρουτο δεν άντεξα να συνεχίσω το ανιμε. animation fillers και όλα αυτά μου γύρισαν τα άντερα
είναι από τα χειρότερα splatter ανιμε που έχουν βγει
το eyeshield 21 τα σπαει αγρια!!!ειναι το πρωτο manga που εχω διαβασει ολοκληρο και μαλιστα προσφατα.Τσεκαρε επισης το slam dunk ειναι με μπασκετακι και αν και δεν σου αρεσουν τα αθλητικα οπως ειπες θα σβησεις απο το γελιο
το μονο κακο που εχει ειναι οτι τελειωσε στα 13 επεισοδια…:dunno: εγω θελω και αλλο αιμα!:roll::roll::roll:
Αφου θες αιμα γιατι να δεις αυτο το σκατε ανιμε.Σκατε σκατε.δν εχει ομορφο αιμα.ειναι απλα ποταμι κοκκινου χρωματος.δν εχει λεπτομερια, δν εχει εντερακι.δες το gantz κ καπακι genocyber κ καπακι τραβα στο θρεντ με τα splatter horror.ο θεος να σαι χει καλα.
Κατσε ρε οχι και πιο δυνατο… Το φλωρικο το βρισκω στο οτι ειναι μπαμπεσικο. Σε κανει να βλεπεις αλλο πραμα.
Καπως σα του Tousen (που περιμενω πως και πως να τον αφησουν τελευταιο επιζωντα στη μαχη και να τον πιασουν μετα ολοι οι captains μαζι και να τον κανουνε gangbang! Τον θρασυδειλο! Που τολμησε να προδωσει τον Kensei και μετα να πει οτι θα σκοτωσει τον Sinji…)
Τον Τousen τον σιχαινομαι.
Αλλα και εγω περιμενω να δω του shunsui το bankai. Και του Urahara ειμαι περιεργος να δω τι κανει. Πλακα πλακα, απο bankai εχουμε δει πολυ λιγα. Με χιλιες αποριες μας εχουνε αφησει :p:lightsabre: