γιατι στο τελος της ταινιας NGE καταλαβατε τπτ?
ευτυχως η δυστυχως με το ριμεικ θα βγαλουν και καινουργιο τελος, υπομονη
θες να σου πω τι γινεται;δνμπορω, θα κανω σποιλερ στους αλλους
ναι, καταλαβα τι γινεται, αλλα ειναι πολυ ακυρο το τελος
Ξενερωσα με Berserk. Μιση την αφησαν και αυτη την σειρα…
code geass και τα μυαλα στα καγκελα ρε!
Εγώ πάλι ανήκα σε κείνους που γούσταραν το τέλος της σειράς. Ψυχολογικό, φιλοσοφημένο, λίγο psycho, εντελώς πρωτότυπο για τα δεδομένα ενός ανιμε. Βέβαια σε άφηνε και με κάποια ερωτήματα και κενά, τα οποία όμως ΔΕΝ κάλυψε το EoE…
Όσο αφορά το Berserk, που σε ξενέρωσε το τέλος, φαντάζομαι γνωρίζεις πως το anime δεν περιγράφει παρά ένα κομμάτι απο τη σειρά, όπως παρουσιάστηκε στο manga. Όταν είχα δει το ανιμε και δε το ήξερα αυτό, είχα πάθει ένα σοκ, “δε μπορεί να τελειώνει έτσι!” σκέφτηκα. Δεν τελείωνε όμως, και το θέμα είναι πως το Berserk ακόμα συνεχίζει στην Ιαπωνία, ακόμα να μπει ένα τέλος…
ελανορ, εχεις να μου προτινεις κανενα ανιμε να δω?
O τύπος είχε κατάθλιψη όταν έγραψε την σειρά οπότε λογικό είναι να είναι μπερδεμένη… Αλλά με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις… Έχει άπειρα fan sites και ημι-επίσημα οπότε μπορείς να τσεκάρεις κι εκεί για να σου λυθούν οποιεσδίποτε απορίες.
Για μένα προσωπικά ήταν απλά έργο τέχνης η σειρά, άλλη κατηγορία απο το συνηθισμένο anime.
Ναι ξερω για το Berserk. Τα manga δεν με πολυψηνουν, οποτε μενω στην ημιτελη anime σειρα.
Ergo Proxy. Οπωσδήποτε.
Όσο αφορά το Berserk, αξίζει το manga και με το παραπάνω πάντως…
το εργκο προξυ το εχει ο αδερφος μου αλλα δεν εχω κανει ακομη τον κοπο να το κοιταξω, δεν ειχα χρονο τοτε.
θα το λιωσω τωρα που το λες και συ
2ο μαραθωνιος monster μετα απο 3 μηνες.johan ζεις εσυ μας οδηγεις.επισης μν βλεπετε το εργκο προξι ειναι μουντο, βαρετο, χωρις αιμα κ με ομορφη πρωταγονιστρια.
συμφωνω μαζι σου
Να φυγετε κυριε, να πατε αλλου
αμπαλοι
ΠΟΛΥ όμορφη πρωταγωνίστρια. 8)
Οπ!κι εγώ Monster βλέπω αυτόν τον καιρό!
τα σπάει η σειρά, αν και δεν είμαι φαν των άνιμε!
Αυτές τις μέρες έχω πιάσει και ξαναβλέπω τα anime που έβλεπα μικρή, και διαπίστωσα ότι μία σειρά απο αυτές είχε βγεί το '87 , δηλαδή το έτος που γεννήθηκα… οπότε η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη γιατί δεν το ήξερα ότι τότε προβλήθηκε πρώτη φορά, είχα την εντύπωση ότι ήταν πιο πρόσφατο…
αναφέρομαι στον Kyosuke Kasuga…:D:D:D
Μολις τελειωσα το Tsubasa Chronicle(anime,OVAs και manga:oops:) και αρχισα να βλεπω το Rurouni Kenshin (a.k.a. Samurai X),που προβαλοταν πριν καποια χρονια στο Μακεδονια TV.Μ’αρεσουν και τα 2 αν και δεν ειναι στο ιδιο στυλ.Και με τα 2 ομως…πολυ καψιμοοοο…
κατεβαζω το evangelion στε καλη ποιοτητα (την καλυτερη που υπαρχει στο νετ) και σε μια μερα που θα τελειωσει αρχιζει μαραθωνιος…ξανα:roll:
πρεπει συνολικα να το εχω δει 3-4 απο την αρχη μεχρι το τελος, χωρια ποσες φορες εχω δει την τελευταια(της οριτζιναλ σειρας)