Στηρίζομαι στην μνήμη των μελών του φόρουμ…Ψαχνω μετα μανίας να θυμιθώ τον τίτλο μιας ταινίας sci fi που έβλεπα μικρός.Δεν είναι ακριβώς ανιμε αλλά έχω σπάσει το κεφάλι να τιν θυμηθώ…Ο πρωταγωνιστής είναι μέλος μιας φυλής που ζούνε μέσα σε ορυχεία και δεν έχουν καμία γνώση για τον έξω κόσμο μέχρι που αυτός βρίσκει ένα μαγικό σπαθί χωρίς λάμα που το ωθεί να την ψάχει βγαίνοντας στο εξω κόσμο για πρώτη φορά. Το θυμάμαι μεταγλωτισμένο και η αισθητική του ήταν πολύ starwars-like…Σας λέει κάτι όλο αυτό…Έτσω αν θυμάστε το όνομα κάποιου χαρακτήρα?
Δυστυχώς εγώ δε ξέρω… Ιντερνετ και ξανά ίντερνετ. Δοκίμασε να γράψεις στο search τίποτα λέξεις κλειδιά και έτσι…
Προσπαθησα αλλά δεν βρήκα τίποτα…
Ξερω πoιο καρτουν λες τουριν,αλλα γαμωτο και γω το ψαχνω κατι χρονια…παντως,πολυ επικο και με τρομερο περιβαλλον-ατμοσφαιρα…
Starchaser the legend of orin
υπαρχει ολοκληρο στο youtube
Ναι αυτό είναι…thanks re φίλε είσαι θεός…Το ήξερα ότι κάποιος απο εδω θα το θυμόταν…
Απο anime…δεν το εχω ψαξειι πολυ αλλα απο κλασσικα αγαπημενα Καμπαμαρου και Dragonball,τωρα τελευταια Death Note και Hellsing. Και το One Piece αλλα 300+ επεισοδια δεν βλεπονται ευκολα…Α και Ταρο, ο γιος της δρακενας και πολλα πολλα αλλα που παρακαλουθουσα προ δεκαετιας και δεν ξερω τιτλους!..
θεος signal!!!
Gantz
Τελικά το anime ήταν μεγάλη πατάτα, κατ’εμε.
Το manga παραμένει ίσως το καλύτερο που έχω διαβάσει, μαζί με Hellsing…
Πάντως το Ergo Proxy που βλέπω αυτό τον καιρό (έχω δει κάπου 15 επεισόδια, έστω και με ρυθμούς χελώνας) είναι… ΑΠΙΘΑΝΟ!
Σκοτεινό, φουρουριστικό, με μια αίσθηση απο ταινίες τύπου Blade Runner, με κάμποση φιλοσοφία μέσα, πάρα πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες (κουκλάρα η ηρωίδα), και πολύ εγκεφαλικό σενάριο… ως τώρα το θεωρώ ισάξιο με το Death Note. Ευχαριστώ για την πρόταση, άξιζε πραγματικά. Μένει να δούμε αν θα έχω την ίδια γνώμη ως το τέλος.
Και μια που βρήκα και αυτή την εικόνα στο νετ, δείτε τη, έχει ενδιαφέρον! 8O
Ergo Proxy και τα μυαλά στα κάγκελα!
Αχα.τελικα μονο σε μενα αρεσει.
Ρε συ το μανγκα παραειναι μεγαλο κ μετα απο καποια φαση κατανταει βαρετο.
dead leaves - oti na nai omws!
Εχω δει τα εξης:
Claymore (Ακυρο τελος, νομιζω δεν ειχε budget η εταιρεια)
Gungrave
Death Note
Darker Than Black
Hellsing (:D)
Rurouni Kenshin τα 4 OVA
το Higurashi No Naku Koro Ni ειχα αρχισει να το βλεπω, αλλα σταματησα επειδη δεν εβγαζα ακρη με το σεναριο
Και φυσικα το Bleach. Episode 223 και πλεον περιμενω για τα νεα επεισοδια.
Απο ταινιες εχω δει μονο το Paprika. Πολυ ωραια, αξιζει να το δειτε
Τωρα κατεβαζω το Neon Genesis Evangelion και μετα μαλλον το Berserk.
Ένα με ένα σκύλο που έπαιζε μπάσκετ το θυμάστε;:D:!:
Γουστο.εισαι το γουστο αφου ειδες κ gungrave.ευγε!χειροκροτημα κ κοκα κολα ζιροου
Ωραιο το NGE, αλλα ΜΕ τα ΕοΕ. Το Berserk αυριο θα το εχω τελειωσει.
Κατεβασα το Ghost In The Shell, αλλα επειδη ειναι dubbed θα το ξανακατεβασω
Υποψιν.το nge δν τελειωνει στο 26.το τελος ειναι στο end of evangelion που ειναι σε 2 μερη.α επισης, δν θα καταλαβεις χριστο
Ναι αυτο λεω, ειδα και το ΕοΕ, γιατι χωρις αυτο θα ειχα ξενερωσει με το τελος της σειρας.
Αα αυτο σημαινε!!το ειδα για μια 3η ή 4η φορα προχθες κ οσο παει καταλαβαινεις κ κατι.παντα για τν ταινια