:D:D:D:D:D:D Ευχαριστώ παααααρα πολύ!Θα τα ψάξω.Thanks
Τα χα κόψει τελείως για μήνες, την τελευταία βδομάδα μόνο είδα καμιά πενταριά Claymore και καμιά 30αρια One Piece.
Chobits.εχει απιστευτη υποθεση κ θα σου αρεσει πιστευω
Great teacher onizuka.απλα δν υπαρχει ατομο που να του αρεσε.ειναι κορυφι
D.n.angel.φτερα, αγγελοι-αγορακια…ε τι αλλο θες?
Angel sanctuary.ειναι 3 επεισοδεια απο περιπου 1 ωρα το καθενα.αξιζει
αν και προτιμω να τα διαβαζω(manga) κορυφη ειναι το One piece ακολουθουν Dragonball Z,medabots,digimon(στην αρχη ηταν καλα αλλα μετα εχασαν την μπαλα) και Slam Dunk.επισης πολλα υποσχομενα απο τα manga ειναι τα eyeshield 21(με american football) και black lagoon(πιστολιδι και ετσι,τσεκαρετε την Revy).Τελος θα ηθελα να ακουσω προτασεις για anime ταινιες και σειρες
one piece διαβαζω το manga,ειχα δει αρκετο απο το anime,αλλα μου φαινοταν ψιλοαθλιο,ειδικα το animation Ηταν χαλια…και μιας και διαβαζω φανατικα blade of the immortal,μηπως εχει παρει το ματι σας το αντιστοιχο anime Που κυκλοφορησε φετος νομιζω?ειχα δει το πρωτο επεισοδια-δεν ενθουσιαστηκα-αλλα θελω να το ‘‘χαρχαλεψω’’ και λιγο ακομα,ως φαν…
Δεν είμαι φαν γενικά αλλά πρόσφατα είδα το death note και ενθουσιάστηκα… Από άποψη σεναρίου & μουσικής (αν εξαιρέσεις τα τραγούδια αρχής/τέλους, τα υπόλοιπα είναι αριστουργήματα) Οπότε, αν έχετε κάτι να προτείνετε ακούω… Χωρίς μυθικά υπερ-ρομπότ και τέτοια… Πιο πολύ να βασίζονται σε σενάριο με ανατροπές και προβλήματα λογικής και όχι μεταφυσικής φύσεως…
Το monster ισως.τσεκαρε το
Γενικά ωραία τα anime αλλά σχεδόν όλα έχουν μαλακία τέλος. Κάθονται και επαναλαμβάνονται συνεχώς σε όλη τη διαάρκεια της σειράς ή σε προετοιμάζουν για ένα μεγαλειώδες τέλος που αποδεικνύεται πατάτα. Δίκιο έχει το παιδί από πάνω το monster γαμεί (αφού άντεξα να δω 72 επισόδεια με αγγλικούς υποτίτλους). Αλλά το τέλος είναι απογοητευτικό!!! Λες και δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι καλύτερο. Οι τελευταίες απαντήσεις έγιναν στα πεταχτά και πολλές δεν απαντήθηκαν καν
Κοπελα οχι με τα ολα της.αλλα κοπελα παρακαλω παρα πολυ.ΑΔΕΡΦΙΑ.ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ hikaru no go.η τελευταια φορα που ημουν τοσο ενεργητικη σε anime ηταν στο hana yori dango που ητανε κ drama.ρε μιλαμε για πωρωση οχι πλακα.μπορει να ειναι shounen για παιδακια αλλα ειναι εποοοος.Τρεχατε
Αντιγράφοντας το ποστ του Kenny απο εδώ
http://www.anime.gr/forums/������-anime/3303-daicon-animated-shorts.html
εδώ λινκς για αυτή την απίστευτη προσπάθεια
Daicon III
Daicon IV
Ήθελα και γω να δω κάποιο anime μετά απο καιρό, τι να δω, τι να δω, σκεφτόμουν, το πρώτο που μου ήρθε στο νου (λόγω προτάσεων) ήταν το Monster. Ωραία, αυτό θα ναι το επόμενο, σκέφτομαι!
Πάω λοιπόν στο wikipedia να δω τι παίζει, και τι βλέπω? 71 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!! 8O Και νόμιζα πως ήταν καμια δεκαριά το πολύ…
Δεν έχω χρόνο να δω τόσο πολλάααααα… :?
^
Πιάσε την 37άρα Death Note ή την 26άρα Claymore…εκτός και αν τις έχεις δει
Υπάρχει και το Ergo Proxy που είναι 23 αν θυμάμαι καλά.
Μαμούν και δέρνουν.
Την 37αρα την έχω δει αγαπητέ, το έχω εκθειάσει κάπου σε αυτό το θρεντ… 8) Το Claymore δε το έχω δει όμως. Medieval φάση μου ακούγεται απο το όνομα… Ούτε το Ergo Proxy έχω δει, αν και το έχω ακουστά. Αν έχουν σενάριο της προκοπής θα μου αρέσουν λογικά.
Το Μάνστα (mansta! ~ αλά γιαπωνέζικα) θα το δω στάνταρ κάποια στιγμή πάντως, έστω και αργαα αργαα, γιατί με όσα έχω ακούσει για σενάριο και στυλ έχω ψηθεί άσχημα.
Ή το gungrave
Ergo Proxy και Claymore προτείνονται ανεπιφύλακτα. Απίστευτες σειρές και οι 2 (δες το Ergo Proxy όταν έχεις όρεξη για φιλοσοφείν και το Claymore για σφαγές. :lol:).
Και τα δύο εχουν καλό σενάριο αλλά του Ergo Proxy είναι σαφώς σε άλλο επίπεδο. Έχει αρκετό mindfuck.
Τώρα τελευταία διαβάζω το Gantz (manga) και είναι απλά απίστευτο, σκοπεύω να δω τη σειρά σύντομα, την έχει δει κανείς και τι έχει να πει γι’αυτήν?
Απιστευτο opening, ωραιο σχεδιο, γυμνο κ αιμα οχι στο επιπεδο του manga κ δυστυχως μονο 26 επεισοδια + υπαρχουν κ καποια κενακια.κατα τα αλλα κορυφαιο ανιμε κ το δικομ αγαπημενο.τσακισου δες το
Yes!! I love mindfuck, γουστάρω ανιμεφιλοσοφίες. Μόλις μπήκε στη λίστα για το επόμενο ανιμε που θα δω τον προσεχή καιρό.
edit. Και ήδη το ξεκίνησα. Εντυπώσεις προσεχώς.
Πριν 3-4 μερες ξεκινησε νεα σειρα επισοδειων Full Metal Alchemist:)…Full metal Alchemist Brotherhood ονομαζεται.Δν ειναι 2ο season.Aποτελει κατι σαν remake του παλιου αλλα με διαφορετικα επισοδεια.Η βασικη ιστορια παραμενει η ιδια αλλα απ οτι διαβασα στα comments ενος torrentαδικου η νεα σειρα ακολουθει ποιο πολυ το Manga ενω η προηγουμενη ακολουθησε αλλο story ark μετα απο καποια επισοδεια…Αντε τραβατε να το κατεβασετε και πειτε εντυπωσεις…
θα το δω οπωσδηποτε γιατι το παλιο ενω στην αρχη με ειχε ψησει τρελα,μετα,οταν και αρχισε να αλλαζει το στορυ απτο μανγκα γιατι δεν ειχε βγει αλλο,με χαλασε αρκετα…
- οτι εχω ακουσει για το σεναριο του μανγκα οτι μαμει,καμια σχεση με το σεναριο του ανιμε ετσι οπως τελικα εξελιχθηκε
Για να δουμε λοιπον…
Τα πρωτα επεισοδια θα ναι πανω κατω τα ιδια κ απλα θα χει διαφορετικο τελος, παρομοιο αν οχι ιδιο με το μανγκα.παντως δν θα το δω τωρα γιατι θελω να ψηνομαι να ψηνομαι κ μετα να δω καμια 20αρια επεισοδια μαζι οταν θα χουν βγει.αντε να περιμενεις 1 βδομαδα για καθε ep