Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Και με αυτο 1001…

Συγκινηση…

Θα κλαψω…

:cry:

Τα δορια ανα χειρας και φυγαμε…αλλα παντα με ασπιδα ετσι…???:wink:

ΟΧΙ!!!

Δεν εχουμε αναγκη απο αμυνα… Κατα μετωπο επιθεση…:smiley:

ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!8)

Eννοειται!Καλυτερα ταν παρα επι τας…:wink: !Και οπως λεει και ο πελεκανος.οχι σκουπιδια,οχι πλαστικα,οχι σακουλες,οχι αλλο Bob Marley σε θαλλασες και ακτες.(:-k :-k :-k )(ασχετο!)

Εισαι υποστηρικτης της αποψης οτι η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση,ε?

Ακριβως!!! Επιθεση ρεεεεεεεεεεεεεεεε…

Ξυπνησα προυνο προυνο, εφτααξα τα γεμιτα, τωρα τα εβγαλα… Αντε να παρω και τον αδερφο μου απτο σχολειο…

Ήρθε το τέλος! :twisted:

Αυτό είναι το 666ο (εξακοσιοστό εξηκοστό έκτο) post μου! :twisted:

Είμαι πολύ evil!!!:twisted: :twisted: :twisted:

:stuck_out_tongue: :lol: :lol3: :lol3:

Γεμιστα???:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: =P~

Ωραια τα γεμιστα αλλα μονο το καλοκαιρι!Παστιτσιο rules!:smiley:
Eιμαι στη σχολη, απο τις 3 που ξεκιναω μεχρι τωρα δεν εχουμε κανει καθολου μαθημα και απλα πηζουμε…Κουραστηκα να πηζω.:stuck_out_tongue:
ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Παμε για χιππικο ερωτα?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

soul_thorn, κακως εδωσες το password σου στον bluezlick :stuck_out_tongue: :hippy:

LOL!Σιγα μην εδινα το password! Απλα σαν καλη μαθητευομενη ακολουθω την πορεια που χαραζει…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μια μερα θα πας μπροστα!:lol: :wink:

Ο κορμορανος κατεδαφισε την αεναη υπαρξιακη και δικοτυλιδονη καρφιτσα της υπερβατικης αηδιας του παστορα.

Σουρεαλιστικη βαρεμαρα…:? #-o :-s :-k

κλανω εδω κ βρεχει στη κρητη…:stuck_out_tongue:

Αυτα ειναι.Θεωρια του χαους στην πραξη!:lol:

ολοκληροτικος σειραισμος!:lol:

δες κ το pm σου!:stuck_out_tongue:

Γεια σας παδιά! Είμαι “καινούργια” εδώ… Και δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται!Σόρρυ που παρεμβαίνω στη συζήτησή σας αλλά απλώς με τράβηξε ο τίτλος και δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ…Μπορείτε να με βοηθήσετε???:?

WELCOME!!!

Ξεκινα, γραψε σε ενα θεμα, και αφεσου ελευθερη… Η ροη της κουβεντας θα σε παρασυρει και τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους…:smiley: :slight_smile:

Καλως ηρθες και δεν χρειαζεται να απολογεισαι!:slight_smile: Σε τι να βοηθησουμε ακριβως?