Anime

ωραιος εισαι.

κατα τ’αλλα να το αναφερω και εδω,κατα πασα πιθανοτητα θα εχουμε νεο Berserk anime,περισσοτερα ομως οταν μας δωσουν περισσοτερο info.

ας αλλαξει καλυτερα ο τιτλος σε ενα απλο ‘‘anime’’ καθως μπηκε και πολλ και δεν υπαρχει καμια ταινια πανω.

Γιατί δεν είχα δει το θρεντ και είχα ανοίξει καινούριο…έτσι έβαλα τα πιο δημοφιλή…απλά κάποιος mod το μετέφερε εδώ μαζί με το poll:)

Το χω δει 3ς φορες και ακομη να το βαρεθω :stuck_out_tongue: εεε βλεπετε και πανευκολα βεβαια.μεσα σε 2 ωρες εχεις δει ολα τα επεισοδια.κ μετα το ξαναβλεπεις μαζι με το rape του tokyo tower.
Το video girl το ειχα διαβασει πριν 5 χρονια μαλλον αρα αν η ιστορια ειναι λιγο διαφορετικη μπορει να μην το καταλαβω καν.
Παντως απο τα καινουρια ανιμε που πηγα να δω ειναι ολα απογοητευτηκαααα εκτος απο το shigurui.αιμα εχει αηδια σχετικη εχει σαμουραι εχει υποθεση εχει.ελπιζω να εχει κ συνεχεια.

Αν εχεις ηδη δει τα Samurai Champloo και Juuni Kokuki τα οποια ειναι ουλτρα μαστ, τοτε δες και το νεο Saraiya Goyou

Εγω απο την αλλην ειδα το Giant Killing, ποδοσφαιρικη σειρα με πρωταγωνιστη εναν νεαρο προπονητη. Εχει καλη αναλυση, οχι τοσο εξοντωτικη οσο το One Outs, Akagi και Kaiji, αλλα ειχε πλακα :smiley:

Το πολλ ειναι ακυρο btw. Αν ειναι να μιλαμε για ναρουτο και μπλιτς (το One piece μην το πειραξει κανεις, τον εφαγα ^^) τοτε βαλε και τον αρχινονο των ποιοωτικων shonen, Hunter x Hunter

To thread αυτό υπήρχε ήδη στον κινηματογράφο εδώ και κάτι χρόνια και μιλούσαμε για anime… Απλά ο mod που είδε το νέο θρεντ που άνοιξες Pasxalako σου “έσωσε” το poll ουσιαστικά με το να το κάνει merge με το παλιό.

Μάλλον το poll είναι αυτό που δεν κολλάει, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να το σβήσω πια. Μετονόμασα το θρεντ σε “anime” σκέτο λοιπόν, μια που οι τίτλοι στο poll αναφέρονται σε σειρές, όχι σε μεμονωμένα films. Απλά αν είναι ας προσθέσουμε και 2-3 ακόμα να είναι πλήρης η λίστα. Προτείνω Neon Genesis Evangelion οπωσδήποτε, πείτε και καναδυο ακόμα σειρές αν είναι. (αν και έτσι να μείνει, το ίδιο μου κάνει)

Και άλλη φορά να κάνετε search όταν ανοίγετε threads παρακαλώ!!!

edit. Το πρόσθεσα μόνος μου το Evangelion. Δε κάνει να λείπει η σειρά αυτή απο τη λίστα.

Αγαπητε Ellanor, τα anime εχουν ιστορια απο το 1940 με εκατονταδες τιτλους και δεκαδες κατηγοριες. Θα εβαζες ας πουμε πολλ σε “Αγαπημενη σου ταινια” η “Αγαπημενη σου σειρα” οταν μιλαμε για κινηματογραφο και τηλεοραση;

Καλυτερα να βγει το πολλ πιστευω, γιατι θα καταντησουμε να βλεπουμε συζητησεις τυπου
“Ο ναρουτος ειναι πιο δυνατος απο ολους επειδη εχει την αλεπου μεσα του και δεν γνωρισε ποτε τους γονεις του και βαραει ραζενγκανιες ακουγοντας λινκιν παρκ και παπαροουτς”
“Τι λετε ρε νουμπιδια, ο σογκοκου σουπερ σαγιαν εχει δυναμη ΟΒΕΡ 9000”
“Καλα καλα, ο μασκαρεμεντος Ιτσιγκο σας εχει καθαρισει με το χολοου του προτου καν κανετε λογκιν στο φουμπου”
“Ναι οκ, ομως ο Λουφυ εχει λαστιχενιο πουτσο και σας φερμαρει ολους καθιστος, τρωγωντας αγριογουρουνα”

Συμφωνώ με τον Tommy, το poll είναι λίγο άκυρο ως ιδέα.

απο αυτα που εχω δει θα πω ευκολα full metal. ειδικα η ταινια ειναι με διαφορα απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει στη ζωη μου! με το που τελειωσε την ξαναειδα στο καπακι! :slight_smile:
το one piece με κουρασε καπου στο 100ο επεισοδιο και το εχω σταματησει.
το death note κανει μου φαινεται κοιλια προς τη μεση

μετα το θανατο του L

dragonball και naruto τα θεωρω ψιλοπαιδικα και τα υπολοιπα απο το πολλ δεν τα εχω δει καθολου :frowning:

Όχι μόνο κοιλιά…εγώ το βαριόμουν απίστευτα.
Κατά τα άλλα, επιτέλους ξαναπωρώθηκα με anime!Hail to Vampire Knight!
Στηρίζουμε Zero!
Βεβαια, αν έλειπαν κάποια σημεία (κλασικές υπερβολικές φάτσες χαρακτήρων, όταν έχουν έντονα συναισθήματα) θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά γενικώς είμαι ικανοποιημένη!:smiley:
Επίσης, έχει δει κανένας την ταινία Grave of the fireflies?Μου είπαν ότι είναι καλή…
(sorry, αν το γράφω σε λάθος μέρος!:-s)

Ναι, δεν είναι καλή, αριστούργημα είναι. :smiley:

Α τέλεια!
Και από το 1 ως το 10…πόσο καταθλιπτική είναι?:stuck_out_tongue:

8 1/2 - 9. :stuck_out_tongue:

ούτε καν, 4 το πολύ.

Έκανα search αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα:-k
Από ό,τι διάβασα έχουν αναφερθεί πάααρα πολλά anime και το poll όντως φαίνεται γελοίο!
Εγώ πάντως ψήφισα One Piece!

θα το τσεκαρω :open_mouth: ευχαριστο φαινεται!Οσο για το giant killing…τα sports anime ειναι η αδυναμια μου αν σκεφτεις οτι eyeshield 21, slam dunk, prince of tennis ειναι σιγουρα στην 20αδα μου…θα αρχιζα και το giant killing αλλα ειναι seinen :expressionless: seinen sports anime?δεν μου κάθετε καλα!αν δεν εχει σουπερ ντουπερ σονεν ultimate signature moves ο καθε πρωταγονιστης κ δεν πηδα 387297 μετρα στν αερα για να πιασει\χτυπησει μπαλα εε δεν λεει.
οσο για το τελευταιο που ειπες…επιτελους καποιος που εκτιμα το hunter X hunter.ειναι απο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει κ ας μετα απο το 2 OVA σταματαει να δειχνει kurapica.ειμαι βαθυτατα συγκινημενη.ΜΠΡΑΒΟ

Ακομη και ο Τερμινειτορ θα κλαψει μολις δει την ιδιατερη σκηνη οπου ο μεγαλος αδελφος βλεπει την κουνια. Τι ξεσπασμα ειχα ριξει εκει δεν θελω να το θυμηθω.

Το χαμε μεταφρασει και προβαλλει σε αιθουσα πανεπιστημιου ως animeclipse θυμαμαι πριν αρκετα χρονια.
Επειτα αναλαβαμε αποκλειστικη προβολη Makoto Shinkai, οποτε εδεσε το γλυκο με ^^

Δε διαφωνώ καθόλου, μόνο που το Poll όπως βλέπω δε γίνεται να φύγει τώρα. Μόνο να κλειδωθεί, που δεν έχει και τόσο νόημα. Επομένως μένει όπως έχει…

Εντάξει μωρέ, δε πειράζει. Τα ανιμε που αναφέρονται ούτως ή άλλως είναι ένα κι ένα. Όσοι ασχολούμαστε γνωρίζουμε εξάλλου πως υπάρχουν δεκάδες καταπλητικά ανιμε εκεί έξω, όχι μόνο αυτά του poll.

Aυτα ειναι!Θελουμε πιο manga-Guts(αχακαλοε)αυτη τη φορα,οσο πιο uncesored γινεται,πουτσα και ξυλο.

Να δουμε και που σε πιο σημειο θα τελειωνει το καινουριο,το manga ακομα γραφεται νομιζω:S

πιστευω OVA θα βγαλουν,αν ειναι να κανουν κανονικη σειρα κα το γαμησουν στα filler να το πιασουν σε καμια 20αρια χρονια που ισως θα εχει τελειωσει,αν δεν ψοφησει πρωτα ο Miura.

βιντεο το οποιο ακομα βεβαια δν ξερουμε τι ρολο βαραει,εκτος το οτι προμοταρει το vol.35 του manga που βγηκε σημερα.

ελπιζω να καλυψει απο την αρχη ως την 2η τουλαχιστον εκλειψη:roll: