για το πόσο καταθλιπτική ταινία είναι λέω ε.
ε εμένα δε με άγγιξε καθόλου, εσύ δάκρυσες, it’s ok.
υπάρχουν πολύ πιο στεναχωριάρικες ταινίες!
Λολ…τελείως διαφορετικές απόψεις!
Εμπιστεύομαι λίγο παραπάνω το 8 1/2- 9, γιατί είναι το 2ο άτομο που μου το λέει.
Thanks πάντως!
3ος εδω, ενα 9αρι μεσα στο νερο…καταθλιπτικη ή μη, δεν ειναι σοβαρο κριτηριο του αν μια ταινια μετραει ή οχι-αν και η ταινια ειναι οντως πολυ καταθλιπτικη(κατα γενικη ομολογια)-
κι εγώ μ’αυτή τη ρότα πήγαινα, γιατί την είχε προτείνει το μισό ίντερνετ. αλλά ο μόνος λόγος που υγράνθηκαν τα ματόκλαδά μου, ήταν απ’ τα χασμουρητά.
προφανώς στραβά αρμενίζω, αλλά ντάξει, έχω βαρεθεί να το βλέπω δίπλα στην Τσιχίρο σε ότι αφορά τις καλύτερες_ανιμε_ταινίες_έβερ. η Τσιχίρο είναι άπιαστη. το hotaru no haka είναι average.
edit: βλάκα λουπιν ξύπνα, ο βαθμός ΔΕΝ πήγαινε στο πόσο καλή ταινία είναι, αλλά στο πόσο καταθλιπτική είναι
ok τωρα τοδα… 4αρι σε scale καταθλιπτικοτητας…τεσπα,κλαιν,παιξτε…
hahah Ναι ρε συ, τι ωραια χρονια τοτε με καπτεν τσουμπασα και βενιαμιν.
Σεντρα του τιγρη, σουτ του αετου, Βενιαμιν, Ερικ και Σεζαρ. Να βλεπεις τους παικτες να τρεχουν σε ενα γηπεδο για 15 λεπτα προς το τερμα και τη στιγμη που φτανουν για να σκορααρουν να τελειωνει το επεισοδιο και μετα αντε περιμενε αλλη μια βδομαδα για να δεις την εκτελεση :lol::lol:
Καιορς να καλεσω την παλιοπαρεα σπιτι να λιωσουμε με κανα επεισοδιο
Ηδη καμπαμαρου και τζουμαρου τα χουμε κανει διατριβη. Ωρα για τσουμπασα και βενιαμιν.
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ο Stephen Chow ειχε δει πολλες φορες τετοια επεισοδια προτου γυρισει το τρισμεγιστο Shaolin Soccer
ahahhahahaha
[SIZE=“7”]ZODD.[/SIZE]
να χυσει κανεις η οχι.
Ωχ, ποιος τον ακουει τον πρωην συμφοιτητη μου που ειναι παθιασμενος με τα manga Τωρα. Το skype Θα παρει φωτια :lol::lol::lol:
Ενταξει, αλληλουια. Εδω το hajime no ippo συνεχισαν σε anime, το berserk Που εχει τοσο μεγαλη αναγνωστικη απηχηση γιατι το ειχαν φρεναρει τοσα χρονια στο animation;
κολλημα και αυτος ε.
το προχωραει πολυυυ αργα γιαυτο.
μετα τι να μας δειξουν αν το γεμησουν με filler ας μην το κανουν καν…για OVA το κοβω.
τεσπα περιμενω συνεχεια για νεοτερα:p
Tελειωσα χθες τον πρωτο κυκλο του Higurashi(Higurashi no Naku Koro ni).Νταξει,οχι και τοσο mindfuck οσο υπαγορευει το hype που το ακολουθει αλλα αν μη τι αλλο με ρουφηξε στον κοσμο του και γουσταρα παρανοια(λιγο αυτο το υπερβολικο cuteness σε σημεια να ελειπε,που αν και προσθετει στο κοντραστ αθωοτητα/σκοτεινιλα,καπου γινεται κουραστικο).Δε θα αργησει να κατεβει και το Higurashi no Naku Koro ni Kai (ο δευτερος κυκλος,των “απαντησεων”),μπορει μετα απο αυτο να αναθεωρησω περι mindfuck rate.
Σοβαρα τωρα,βγαλτε το πολλ.
Δε βγαίνει η μαλακία. Ούτε εγώ το θέλω. Πραγματικά δε ταιριάζει στο θρεντ. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει, ίσως κάνουμε νέο θρεντ και μεταφέρουμε όλα τα ποστ εκεί.
Μετέφερα όλα τα ποστς εδώ ώστε να μην υπάρχει το poll, που κατά λάθος ενσωμάτωσα μετά το merge.
Well done! Πραγματικά, ήταν σα να έχεις poll “ποιά είναι η αγαπημένη σου ταινία”, μεταξύ τόσων και τόσων.
Θα ψάξω να δω που λέτε τον επόμενο καιρό ταινίες όπως το “Paprika” και άλλες του Satoshi Kon καθώς σκέφτομαι να δω τι παίζει και με τη σειρά του Ghost in the Shell. Την anime series, όχι την (κλασική όσο λίγες) ταινία. Δε ξέρω αν έχει δει κανείς απο σας τη σειρά, έχω ακούσει οτι δεν είναι και άσχημη…
Ειδα το Paprika.Μια πανδεσια χρωματων και αψογου animation!Απιστευτο!
Το Paprika το ειχα δει πριν απο αρκετο καιρο, πολυ ωραιο!
Σου αρεσε πραγματικα?μπερδεμενο βαρετο κουραστικο με υπεροχα loli και υπεροχο soundtrack
To έχω κατεβασμένο αρκετό καιρό αλλά δεν το έχω αρχίσει…το κατέβασα σε english dub και ξενέρωσα[-X
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με χαλάει απίστευτα αυτό το πράγμα!Χάνει πολύ το anime χωρίς japanese!Αφήστε που οι περισσότερες μεταγλωττίσεις είναι gtp
Μπερδεμενο φαινεται στην αρχη αλλα ηδη καποια πραγματα εχουν εξηγηθει και συνδεθει στη πρωτη σεζον που ειδα εγω(εσυ εχεις δει και το Kai και το Rei?).Απλα πρεπει να θυμασαι και να φερνεις στο μυαλο σου καθε arc,εγω εφτιαξα καποια μικρα διαγραμματακια για τη καθε “version” για να χω ενα μπουσουλα:p Το βαρετο που λες το δικιολογω γιατι ουσιαστικα σου δειχνει την εκδοχη του ιδιου πραγματος καθε φορα.Τα παιδια στο χωριο,το φεστιβαλ και καθε φορα διαφορετικος “δραστης”.Αλλα εκει ειναι και το νοημα στο συγκεκριμενο,αυτο το μπλεξιμο και η λεπτομερεια που καθοριζει την ελαφρως παραλλαγμενη πλοκη του καθε arc.Και βεβαια αν τα μπερδεψεις ειναι αναμενομενο να μη μπορεις να ακολουθησεις και να μπουχτισεις/βαρεθεις αλλα περα απ’αυτο πιστευω οτι εχει στοιχεια που μπορουν ν σε κρατησουν(πχ ατμοσφαιρα που για μενα ειναι το Α και το Ω σε τετοια ανιμε).Βεβαια so far δε δικιολογει το hype του και δε θα το βαζαν σε top 10 και τετοια ουτε κατα διαννοια…
Εννοειται αυτο!Japanese με eng subs παντα…
edit:Καποια στιγμη πρεπει να τελειωσω το Texhnolyze που το χω αφησει κατι αιωνες καπου στα μισα(τι intro κι αυτο).
Επιτέλους βγήκε και το Bakuman…από το δημιουργό του Death Note… Το manga είναι πολύ καλό…για το anime είναι νωρίς ακόμα τα συμπεράσματα…
Ο Tagaki θυμίζει εκνευριστικά τον Yagami Light
αξίζει δηλαδή να το τσεκάρω το ανιμε??