Anime

Εντάξει…ένα επεισόδιο έχει βγει…δεν θα χάσεις και τίποτα αν το δεις…εγώ για να είμαι ειλικρινής το ψιλοβαρέθηκα (ίσως να φταίει το γεγονός ότι ήξερα τι θα γίνει :stuck_out_tongue: )

Έχουμε και λέμε.
Τελείωσα το Vampire Knight και απαιτώ και 3η season, αλλιώς θα αγοράσω το manga :stuck_out_tongue:
Πολύ καλή σειρά, αν και με εκνευρίζει λίγο η τόσο έντονη εκφραστικότητα ώρες ώρες…
Κατά τα άλλα, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ανατρεπτικό προς το τέλος.
Ανήκω στην ομάδα του Zero Kiryuu!:smiley:

Επίσης, είδα το Grave of the fireflies και το γράφω εδώ, γιατί είναι anime…:-s
Εντάξει κι εγώ 9αράκι του βάζω στην κατάθλιψη. Ειδικά στο τέλος φεύγαν τα χαρτομάντηλα…πολυ ωραία και ευαίσθητη ταινία.

Αυτός που πόσταρε το βιντεάκι με berserk, μπορεί να μου λύσει μια απορία?
Είναι για anime που πρόκειται να βγει ή κατάλαβα λάθος? Έλεγα να το ψάξω λίγο, αν και έχω ακούσει ότι ήταν αρκετά βίαιο, αλλά who cares :stuck_out_tongue:

Έτσι ρε Νεφέλη, επιτέλους, νιώθεις ρε γμτ! :stuck_out_tongue:

Ναι έχει βία, είναι σαφώς για ενήλικες (λέμε τώρα, όχι οτι το έχουν δει όλα τα 14χρονα πωρωμένα ανιμε φανς που υπάρχουν), έχει και τέρατα και τέτοια, αλλά έχει και φοβερή, σκοτεινή ιστορία και πραγματικά καταπληκτικούς χαρακτήρες με πολύ βάθος!

Ωστόσο το anime δεν είναι παρά ένα απόσπασμα απο το manga ουσιαστικά, δεν πρόκειται για ολοκληρωμένο ανιμε δλδ. Πολύ ωραία τα νέα οτι θα υπάρξει και συνέχεια φυσικά!

Το Vampire Knight αξίζει να το δω και γω λοιπόν, το συνιστάς?

Έλα ρε, θα βγει επιτέλους η συνέχεια…Για πότε λένε?..Ήταν πολύ απογοήτευση όταν αντιλαμβάνεσαι ότι το κυρίως κομμάτι της ιστορίας δεν θα το έβλεπες ποτέ εκτός αν καθόσουν να διαβάσεις τα άπειρα τευχη του manga…

Βασικά το είδα πριν που το ανέφερε φορουμίτης, δε το έχω ψάξει περισσότερο το θέμα, ωστόσο το βρίσκω απόλυτα λογικό να συνεχιστεί, όντας απο τις πλέον δημοφιλείς σειρές.

Μακαρι [-o<

Επισης, συνεχιστηκε το Darker Than Black σε 2η σεζον?

Το Claymore εμεινε μονο στην 1η σεζον?

Ναι, και στα δύο. Το Claymore όμως ευτυχώς που έμεινε με μία σεζόν, γιατί από την μέση και μετά, και ιδιαιτέρως στο τέλος ήταν μούφα.

Το Darker Than Black αξιζει? Εχει σχεση με την 1η σεζον?

Για το Claymore θα διαφωνησω, απλως μου φανηκε σαν να ηθελαν να στριμωξουν ιστορια για 2-3 σεζον σε μονο μια. Α και φυσικα εμεινε ημιτελης.

Μόνο την πρώτη έχω δει, απλά ξέρω πως υπάρχει και συνέχεια. Όσων αφορά το Claymore δεν έχω διαβάσει τα manga, δεν ξέρω αν προσπάθησαν να στριμώξουν κάτι στο τέλος, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι απο’κει που κάπου το πήγαινε σεναριακά ξαφνικά έγινε ανεγκέφαλος πλοκαμό&είμαι ο δυνατότερος σουπερουάου -αδιάφορος όμως, γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο- χαμός. :stuck_out_tongue: Επίσης δεν μπωρώ να φανταστώ τι απ’αυτό που έγινε στο τέλος σου φάνηκε στρίμωγμα ιστορίας, εμένα αντιθέτως μου φάνηκε έλλειψη ιστορίας. Στρίμωγμα (για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης) είναι π.χ. αυτό που έγινε (με πολύ ωραίο τρόπο όμως) στο Legend of galactic heroes, όπου πήγαν να χωρέσουν 12 βιβλία σε 90 επεισόδια, όπου από ένα σημείο και πέρα φοβόμουν να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου για να μην χάσω απ’το σενάριο. :stuck_out_tongue:

το claymore εχει μεχρι στιγμης 17 volumes κ νομιζω μεχρι το 11 παει σαν το ανιμε.εγω βεβαια θεωρω το claymore αριστουργημα ειδικα το μανγκα.τα χει ολα!μονο loli δεν εχει απο αυτα που θελω γω σε ενα ανιμε.
βεβαια το μανγκα τωρα εχει γινει λιγο κουραστικο…εμφανιζονται συνεχεια claymores συνεχεια συνεχεια και δεν μπορω ουτε καν να ξεχωρισω ποια ειναι ποια.εχουν τις ιδιες μαπες τα ιδια μαλλια απλα η μια θα εχει τν χωριστρα πιο αριστερα.αξιζει να το διαβασεις αλλωστε θεωρειτε το θηλυκο berserk…τι καλυτερο

Xμ…άρα για Berserk προτείνεις καλύτερα να ξεκινήσω με το manga?απλώς έχω ήδη αρκετά να διαβάσω και θα με βόλευε το anime, αλλά βλέπουμε.
Όσον αφορά στο Vampire Knight τώρα…σου προτείνω να το δεις!Άλλωστε 20λεπτα επεισοδιάκια είναι και μόνο 2 season!
Δεν είναι σε καμία περίπτωση ισάξιο του monster ή death note αλλά είναι αρκετά καλό!:slight_smile:

Ωραία, θα το βάλω στη λίστα με τα υποψήφια το Vampire Knight (ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι Monster επομένως αυτό το έχω ξεπεράσει, χεχε)…

Όσο αφορά το berserk το manga είναι σαφώς ανώτερο και πληρέστερο του (ελλειπούς ούτως ή άλλως) anime, ωστόσο είναι μεγάλο (πάνω απο 30 volumes) και δεν έχει τελειώσει ακόμα νομίζω. Ωστόσο το προτείνω αναμφισβήτητα ναι, αυτό το fantasy/medieval setting είναι κάτι που λίγες σειρές anime/manga έχουν τόσο πετυχημένα…

Είδα χθες λοιπόν το [B]Paprika[/B] όπως είχα πει, και σήμερα το [B]Millenium Actress[/B]…

Και τα δύο μου άρεσαν. Πολύ ενδιαφέροντα σενάρια, βαθιά, ώριμα, πραγματικά δεν έμεινα απογοητευμένος. Το πρώτο ωστόσο ήταν ίσως λίγο περισσότερο πολύπλοκο απ’ ότι χρειαζόταν, και ελαφρώς δυσνόητο σε σημεία, και αυτό του αφαίρεσε κάποιους πόντους.

Το Millenium Actress δικαίως θεωρείται μεγάλη ταινία, ένα σχεδόν σουρεαλιστικό ταξίδι στον χρόνο και μια ιδιαίτερα συναισθηματική ταινία θα λεγα… Ίσως λίγο θλιβερή, αλλά πραγματικά πολύ ανθρώπινη.

Υπάρχει καλύτερη σκηνη από αυτή σε anime???

[SPOILER]κάθε φορά που το βλέπω συγκινούμαι :cry:[/SPOILER]

Υπάρχει βρε: http://www.youtube.com/watch?v=r-Ca4sN9BoQ

Όντως φοβερή σκηνή αλλά επειδή εγώ το άλλο έβλεπα όταν ήμουν 5 χρόνων μου έχει μείνει από τότε και έχει και συναισθηματική αξία:(

Αχ τά’βλεπα και τα 2. Λατρεία.

Για να είμαι ειλικρινής αυτό που μου έστειλες δεν το ήξερα:oops:

Windaria, anime ταινία είναι αλλά αν θυμάμαι καλά παλιά στο junior’s tv την έδειχναν κομμένη σε μέρη.

Δεν την είχα πετύχει ποτέ…:-k
Περίεργο…θυμάμαι πως το τζουνιορς τιβι το έλιωνα κάθε μέρα:-k