Anime

Ε μάλλον σου ξέφυγε. Μπορείς όμως να την δεις στο youtube :slight_smile: και πού ξέρεις, ίσως τελικά σου θυμήσει τίποτα από άλλες χαρακτηριστικές σκηνές.

ναι…θα το κοιτάξω…προς το παρόν οργώνω το διαδίκτυο μήπως και μπορέσω να βρω πουθενα τα μεταγλωττισμένα επεισόδια του Voltus 5…

dmembra & neniel> Όντως τα παλιά anime είχαν άλλη χάρη, ιδιαιτέρως τα space operas. Και αυτό που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα έιναι το[I] Legend of galactic heroes[/I]. :stuck_out_tongue:

Ψιλοάσχετο και να με συγχωρείτε, αλλά Neniel και Dmembra, με τα άβαταρ και τον διάλογο σας πραγματικά είστε σαν δυο σταγόνες νερό! (νενιελ, άντρας είναι αυτός στο άβαταρ??)

area 88 ρεε!!!
\μ/

Αυτό…

http://www.animeclipse.com/index.php?ind=projects&id=20 :wink:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πρόκειται για κλασικό ανιμε λοιπόν… υποθέτω απο τα ορόσημα του sci-fi είδους… Φαίνεται και απο το σχεδιαστικό στυλ εξάλλου το οτι είναι της δεκατίας του 80…

Μετά από τον θάνατο του [U]Satoshi Kon[/U] (Paprika, Millennium Actress, Paranoia Agent κλπ) πριν λίγους μήνες, η anime κοινότητα τώρα θρηνεί και για την απώλεια του προέδρου του [U]Nippon Animation[/U] studio (World Masterpiece Theater κλπ) [U]Kôichi Motohashi[/U]. :frowning:

μαρεσει που το σήμα fox είναι ανάποδα…:stuck_out_tongue:

Voltes V blast from the past.

ξεκινησα το bleach και ξενερωσα οταν εμαθα οτι αποφασισε να το κρατησει αλλα δεκα χρονια [-X

ουτως η αλλως θα ξενερωνες

Όχι ρε σεις το bleach είναι καλό!!!

Εμένα μ’αρέσει.Αλλά το κατά πόσο θα αρέσει σε μια κοπέλα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι στα γούστα της…Εμένα γενικά πάντα μ άρεσαν σπαθιά και τέτοια(3 κατάνα εχω σπίτι και λέω να παραγγείλω από e-bay τα σπαθιά του Ζοro απο το One piece…:lol: ) και βρίσκω πολύ καλό το γεγονός πως μέσα στην ροή των μαχών δεν βάζουν 5 επεισόδια που να δείχνουν το πόσο τρομαγμένοι/ξαφνιασμένοι και λοιπα συναισθηματα και σε 1 να δειχνουν λίγο action

Υποθέτω πως δεν τα έχεις δει όλα τα επεισόδια…:stuck_out_tongue:

γενικα στη shonen κατηγορια,one piece>>>>>>dbz,naruto,bleach κλπ.

Σοβαρά μιλάς?
Από το manga που διαβάζω κατάλαβα ότι θα το τραβήξουν λίγο ακόμη αλλά 10 χρόνια είναι πολλά[-X
Θα ξεχειλώσει…γαμώ τα $

όλα τα επεισόδια τα έχω δει…για τα arcs με fillers λες???Είναι ή μόνη βλακεία που κάνουνε ειδικά εκεί που έκοψαν την μάχη του Ichigo με τον Ulquiorra ήταν το πιο σπαστικό…

Και ναι συμφωνώ!!Απλά εγώ το μόνο που μετανιώνω οτι ξεκίνησα να βλέπω one piece είνια που δεν ξεκίνησα σε κανα χρόνο απο τωρα…:lol: :lol:

περισσοτερο?παντως πεφτει ΤΟ κραξιμο και δεν νιωθει μια:lol: