Anime

εξάκτλι:D:D [SPOILER]όπως και τώρα στη μάχη με τον Αιζεν που έβαλαν δυο φίλλερ με το Hell Arc:thumbdown:[/SPOILER]

@Pasxalakos

το manga απ’οτι άκουσα δεν θα πάει για δέκα χρόνια…αυτό το αρκ που βγαίνει τώρα θα το πάει για 9 μήνες και θα κάνει κ άλλο ένα αρκ που θα διαρκέσει 3 χρόνια :-k

εγω το bleach το εχω αφήσει εκει στα Zanpakutο…
μετα έπιασα το monster και τωρα ψιλοβαριέμαι να το ξανα ξεκινήσω

μάλλον παει για καλοκαίρι ή για κόψιμο!!!:stuck_out_tongue:

Bleach και λαλακίες…τώρα που βγαίνεί το [B]Beelzebub[/B] θα τα μαμήσει όλααααααααααα!!! :vibrate::vibrate:

το one piece ειναι το καλυτερο 8)

εεε…όχι τα δικά μου αγαπημένα είναι τα καλύτερα

τωρα ξεκοκαλιζω gunslinger girls (13) + gunslinger girls II il teatrino (13) μπορω να πω οτι με τα πρωτα 13 εμεινα κατι παραπανω απο ευχαριστημενος τωρα με το τεατρινο εχω φαει 5 επισοδεια δεν λενε πολλα ισως τωρα αρχισε το καλο. Αλλα λιγο απο το 6 π ειδα την αρχη κατι χαλαει! το προτεινω σε αυτους π εχουν ελευθερο χρονο να ξεπεταξουν τα εισαγωγικα 4 και να γουσταρουν μετα!

το bakamatsu π ειχε προτεινει καποιος πριν λιγο καιρο το εβγαλα ΠΟΛΥ δυσκολα και το monster π εχετε θεοποιησει ετσι τα πρωτα 25 επσοδεια καταπινονται μονομιας τα υπολοιπα 30 ΠΟΛΥ δυσκολα και τα τελευταια μεχρι το 74 κατι κανουν…

εχω επισης βαλει στο προγραμμα (εχω δει ενδεικτικα 18 επισοδεια απο τα 204) katekyo hitman reborn το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους βλεπουν ανιμε για την παιδικη και χαρουμενη πλευρα τους (προς στιγμην δλδ ετσι δειχνει)

τελος θελω μια γνωμη αν εχει δει καποιος το ongoing (για την ωρα) fairytail π τρεχει και σε μανγκα…

έβρισες monster?είσαι νεκρός.όχι από μένα…από τον johan.είναι το μόνο anime (θεωρώ) που είναι ικανό να σε καταφέρει να μένεις Κυριακή του Πάσχα σπίτι σου και να κάνεις τν ψόφιο ενώ όλοι σε παίρνουν τηλέφωνο να πας για αρνί.και άμα δεν τρως αρνί…να σε καταφέρει να φας.δεν ξέρω πως
επίσης.το gunslinger girl…πόσες φορές είχα προσπαθήσει να το αρχίσω…:expressionless: ακόμη και τν περίοδο που δεν είχα internet και μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε κάργα shoujo για 8χρονα και αυτο…ούτε τότε μπορούσα να το δω :expressionless: δεν ξέρω αν η συνέχεια του είναι γαμάτη.δεν μπόρεσα ποτέ να ξεπεράσω το 2ο επεισόδιο.
fairytale δεν έχω δει.αλλά όλοι λένε πως είναι τρομερό και απίστευτο και το καλύτερο shounen (??? από την στιγμή που υπάρχει το HunterXHunter πως μπορεί να υπάρχει καλύτερο shounen :open_mouth: ).

δεν εβρισα μονστερ! το ειδα απλα δεν μπορεσε να με κρατησει! οσο για gunslinger girl δεν ξερω γτ δε σε τραβαει (ειδικα το πρωτο) ειναι αρκετα ομο και δειχνει μια ιδιαιτερη πλευρα των πραγματων.! και ναι εννοειται οτι ο αρχοντας των shounen ειναι το HXH! ποτε θα βγει το 311 στο μανγκα? ειναι το μονο ανιμε π με αναγκασε να διαβασω τα πολυμισητα αυτα βιβλιαρακια! σταματησε τον μαη και δεν εχει ξεκκινησει απο τοτε!
οσο για το fairytale αμα λενε οτι ειναι τοσο καλο θα του κανω την τιμη αργοτερα!

καλα και γω εχω ακουσει καλα λογια για fairy tail,θα τσεκαρω καποια στιγμη,αλλα δεν το θεωρουν και το καλυτερο shonen,η πλειοψηφια τουλαχιστον,αυτος ο τιτλος εξακολουθει να ανηκει στο one piece,ειδικα κιολας με το arc που περασε(whitebeard λεμε)εγινε και επισημα το πιο επιτυχημενο μανγκα στη ιστορια,ξεπερνοντας το dragonball.ειναι και πολυ προσφατο αλλωστε το fairy,εχει ακομα να (απο)δειξει πολλα προφανως.

το hunter x hunter απο την αλλη,ενω ακουω καλα λογια,μονο που βλεπω το σχεδιο του πρωταγωνιστη,και σκορπια πραγματα στο νετ το αποφευγω.

Αποπάνε, είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνεις τον κανόνα όσο αφορά το ΜΑΝΣΤΑ: Οτι είναι [B]κορυφαίο[/B]!

εδιτ. Στον αποπάνω του αποπάνω μου αναφέρομαι, δεν είχε γίνει το απο πάνω απο αυτό ποστ τότε βλέπετε και ο απο πάνω μου δεν ήταν ο απο πάνω που είναι τώρα, αλλά ο απο πάνω του απο πάνω. Καταλάβατε.

αρκεί να ακούσει το 2ο opening για να νιώσεις την ανατριχίλα.

αξίζει άπειρα.αλήθεια!αρχικά είναι κάπως αργό και θα σε ψιλοενοχλήσει το σχέδιο αλλά μετά θα πωρωθείς άργια.εκτός και αν θεωρείς το vampire knight και γαμώ τα anime.εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

εμενα το fairy tAIL Μου αρεσε αλλα οι χαρακτηρες εχουν πολλα κοινα με αλλους απο αλλα ανιμε

Το fairy tail τα σπάει. Τσεκάρετε οπωσδήποτε.

το fairy tail τα σπάει, σε σχέση με αλλα shonen που έχουνε χαλάσει (βλέπε bleach) το fairy tail είναι κορυφή. ναι, το arc του onepiece με τον whitebeard ήτανε πολύ ευχάριστο αλλα μετά γίνετε κάπως βαρετό στο manga. και το onepiece δεν είναι το καλύτερο shonen. έχει αρκετή φάση αλλα δεν είναι με την καμια το καλύτερο. εγώ αυτές τις μέρες τελειώνω όλα τα 25 anime που είχανε αρχίσει αυτή την σεζόν και μιας και είμαι χαλαρά από την σχολη είδα και το utawarerumono και canaan και τώρα βλέπω το umineko no naku koro ni.

Αποπάνε, είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνεις τον κανόνα όσο αφορά το ΜΑΝΣΤΑ: Οτι είναι κορυφαίο!

κορυφαίο είναι αλλα σε σχέση με τα αλλα μάγκα που έχει γράψει ο urasawa δεν συγκρίνετε, το 20τη century boys είναι η ανωτατη δουλειά που έγραψε ποτε ιάπωνας. και το πλούτο είναι σκέτη πώρωση. για όσους βαριούνται να διαβάζουνε τα μάγκα συμβουλεύω να δούνε τις 3 ταινίες 20th century boys.

το hunter x hunter απο την αλλη,ενω ακουω καλα λογια,μονο που βλεπω το σχεδιο του πρωταγωνιστη,και σκορπια πραγματα στο νετ το αποφευγω.

δεν είναι άσχημο γενικά το Ήχοι αλλα δεν είναι και κάποια κορυφή. γενικά αν σου αρέσει το OP θα εκτιμήσεις πολύ περισσότερο το fairy tail (που έχει παρόμοιο στυλ και σχέδιο απλά είναι με μάγους) παρα αυτό που είναι κάπως αρχαίο.

(also, its fairy tail, not fairytale)

Ωπ, επιτέλους, κάτι που μπορεί να συγκριθεί με το Monster! Εννοείται έχουν μπει στην άμεση watch list μου!

edit. Α, τώρα είδα οτι πρόκειται για ταινίες, όχι ανιμε… Χμ, για κάποιο λόγο θα προτιμούσα ανιμε μεταφορές, ίσως στραφώ στα manga τελικά, αλλά οκ, και οι ταινίες σίγουρα θα αξίζουν…

One Piece, Naruto & Dragonball…Σταθερές αξίες…

Όντως το Fairy Tale είναι πολύ καλό, όσο είχα δει… Και το Soul Sucker καλούτσικο, αν και λίγο παιδικό…:stuck_out_tongue:

και εγω fairy tail το ειπα την πρωτη φορα (να δειτε το ποστ) μετα ο/η guinevere με μπερδεψε!

edit. Α, τώρα είδα οτι πρόκειται για ταινίες, όχι ανιμε… Χμ, για κάποιο λόγο θα προτιμούσα ανιμε μεταφορές, ίσως στραφώ στα manga τελικά, αλλά οκ, και οι ταινίες σίγουρα θα αξίζουν…

believe με, δεν θα σε χαλάσει που είναι ταινία. οι χαρακτήρες είναι φτυστοί. ΊΔΙΟΙ. πρώτα είδα τις ταινίες και μετά διάβασα το μάγκα και δεν το πίστευα. βεβαια αν σου αρέσουνε οι ταινίες αξίζει του κερατα να διαβάσεις το μάγκα επειδή αλλάζει κάπως μετά από ένα σημείο

and yeah :stuck_out_tongue: it’s fairy tail XD

[B]Akihabara@DEEP[/B]
Σειρά για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Καταπληκτικοί χαρακτήρες χαχαχαχχχχ!

death note…τελειωσα τις 2σεζον αυτες τις γιορτες…μετρησε απιστευτα,καμια σχεση με οτι anime ειχα δει προηγουμενως…και φοβερο τελος απλα