Στα πρώτα επεισόδια έχει πολύ μελόδραμα. Μετά μπαίνει στη μέση η πολιτική. Κι εγώ κριντζάρω όταν τα ξαναβλέπω.
Υπέροχο trailer αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει από πλευράς παραγωγής. Fanmade υποτίθεται πως είναι αλλά αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Τι ακριβώς θα δούμε; Απλά μερικά επεισόδια φορο τίμης, ολόκληρη σεζόν;
μακαρι να βγει κατι ωραιο να ξυπνήσουν και οι υπόλοιποι για κατι πιο mature οπως τα παλια καλα χρονια
Κατα τα αλλα δεν εχω δει τιποτα απο anime εδω και αρκετο καιρο περα απο ενα rewatch το Evagelion που κανω μια στο τοσο…
Same here. Και όχι τίποτα άλλο αλλά πλέον διστάζω να κατεβάσω τίποτα αφού ξέρω πως πολλές σειρές τις έχει το Netflix. Δεν θέλω να είμαι ο πρώτος που θα φάει πρόστιμο
Frieren παντως εξαιρετικο, νομιζω το εχουμε αναφερει σε αυτο το θρεντ.
Έχω να ξεκινήσω μεγάλη σειρά άνιμε κάποια χρόνια αλλά με τρώει εδώ και καιρό να πιάσω επιτέλους το jojo’s bizarre adventure. Το έχει το netflix με ελληνικούς και βολεύει. Αξίζει τον κόπο για τόσα επεισόδια;
Πολύ ιδιαίτερο αν και πολύ δημοφιλές (ατελείωτα memes), αλλά σίγουρα όχι για όλους. Πρέπει να δοκιμάσεις και να κρίνεις αν σου κάνει ή όχι το ύφος του.
Εγώ Frieren έχω να περιμένει εδώ και αρκετό καιρό, διαβάζω και ακούω μόνο τα καλύτερα.
jo jo δεν κατέχω καθόλου αλλά frieren είναι must watch. Το έχω δει 3 φορές ως τώρα.
Μιας και έβαλα για 2-3 μήνες disney + (το οποίο γενικά είναι αρκετά απογοητευτικό και δεν νομίζω να το κρατήσω πάνω από 3 μήνες max) είπα να δω και τι anime έχει μέσα. Τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά. Είχα την εντύπωση πως είχε μερικά καλά πράγματα.
Anyway είχε μέσα στο Summer Time Rendering για το οποίο είχα διαβάσει καλά πράγματα. Το είχα για ποιο drama/wholesome αλλά είναι περισσότερο thriller/mystery/horror η φάση στα 9 πρώτα που είδα. Ωστόσο κάτι μου θυμίζει το όλο theme με τις “σκιές”, κάποιο horror μάλλον αλλά δεν με βοηθάει η μνήμη μου δυστυχώς και έχω σκάσει. Ωραίο ως τώρα και προτείνετε για όσους έχουν disney + και ακόμα ψάχνουν κάτι καλό για να δουν.
disney νομίζω εχει το Heavenly Delusion το οποιο μου αρεσε αρκετα.
Jojo ειναι μεγαλη cultια δεν εχω δει ολες τις σεζον αλλα αν θες ποπ κορν nonsense με ονόματα ροκάδων να τις παιζουν θα σου αρεσει.
frieren πολυ καλο.
Την αλλη βδομαδα ξεκιναει η 2 σεζον του dandadan το οποιο ηταν το μονο που με κράτησε απο τα καινουρια. Κλασικά τα 3 πρωτα επεισόδια θα τα εχει και στα village που το σκεφτομαι αν και γενικα αυτη η πολιτική δεν μου αρεσει καθολου αλλα οκ.
Σε αναμονη της ταινιας του chainsaw man.