AnimeClipse Fansubs

Ειμαστε οι Animeclipse, ενα ελληνικο forum που ασχολειται με τον υποτιτλισμο και οχι μονοιαπωνικων κινουμενων σχεδιων στη χωρα μας. Στοχος μας μεσα απο αυτο το hobby να προωθησουμε την ιαπωνικη κουλτουρα και τεχνη στην Ελλαδα. Οι τιτλοι anime με τους οποιους ασχολουμαστε δεν αποτελουν προιον εμπορικης εκμεταλευσης στην χωρα μας.

Αν ενδιαφερεστε να ασχοληθειτε να ασχοληθειτε κι εσεις με το fansubbing(με καποιον τιτλο οπως Bleach, Naruto η και αλλους) στειλτε μας ενα mail στο animeclipse@gmail.com η απλως στειλτε ενα pm σε καποιον διαχειριστη.

Επισκεφτειτε μας στο www.animeclipse.com

σας ξερω ρε μαγκιορες!τοσο καιρο ειμαι γραμμενος στον τρακερ σας. φερατε το plawles sanshiro στην ελλαδα! area 88! μια χαρη ομως…full metal alchemist:brotherhood να fansubαρετε. και one piece.
οχι επειδη δν ξερω αγγλικα :stuck_out_tongue: αλλα για να υπαρχει μια συνεχεια και να μη κατεβαζουμε αποδω και απο κει διασπαρτα επεισοδια. γκε γκε?

Κηπ απ δε γκουντ γουορκ

ΒΤW: κανενα λινκ για τα OVA απο Full metal alchemist παιζει κανενας?

πρωτων! αυτο μαλλον θα επρεπε να ειναι στις μικρες αγγελιες αμα ψαχνετε κοσμο!
δευτερων! animecrazy point net για οτι ψαχνετε ΑΡΓΚ!
τριτων! καλη δουλεια παιδια με τους ελληνικους υποτιτλους αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο θελουμε 10 χρονια δουλεια για να ειμαστε σε αξιοπρεπες επιπεδο να μιλαμε γι αυτους.

Για FMA Brotherhood απο ελληνικα fansub groups, εδω:


http://www.anime-awmn.net/forum/

ένα εύγε απο μένα για τη μετάφραση του Death Note…

:thumbup:

ooo thnx φιλος!