Anneke Van Giersbergen Greek Tour 2013

Η Anneke θα βγει σε περιοδεία για το νέο δίσκο της (κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου), και στα πλαίσια αυτής της περιοδείας, θα περάσει από τη χώρα μας για τρεις εμφανίσεις:

29/11 στη Θεσσαλονίκη (8ball club)
30/11 στη Λάρισσα (Stage club)
1/12 στην Αθήνα (Koo Koo Live stage)

:D:D:D

αγάπη μεγάλη, εκει θα είμαστε

τσιμπήσαμε το νούμερο 0001 . και ακόμη ενα για μιλτο.πάμε μωρή τρέλα!

*δαχτυλίδι απο βδομάδα…
*και αφίσα για να την βάλω δίπλα απο αυτήν

[SPOILER][/SPOILER]

Ξερουμε αν θα ειναι μονη της ή με κανονικη μπαντα; Ισως το ψησω αμα ειναι να παιξει κομματια απ το καινουργιο της κυριως

με την μπάντα της θα είναι, τώρα για το πόσα τραγούδια θα παίξει από το καινούριο της δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι υπάρχουν setlists από την περιοδεία και τα τελευταία live της

την εχω και γω αυτη την αφισα.χαχαχα.κανονικα θα παιξει ηλεκτρικο show με την μπαντα της.γυρο στα 18 κομματια.νομιζω και κανα 2-3 απο γκαδερινγκ.

Καλά πάει η προπώληση βλέπω…

kai egw lew na paw afou 8a eimai 8essaloniki to sk gia toys graveyard an mou perisepsei tipota 8a timisw to annekaki

Ίδια μέρα έχει New Model Army οπότε… :stuck_out_tongue:

ρε αυτη στα πληκτρα δεν ειναι αυτη που ειχαν οι cradle of filth;

αιώνια λατρεία αυτή η γυναίκα ρε γαμώτο <3

μοναδικό αρνητικό (αν μπορεί να το πει κανείς) τα κομμάτια gathering, όχι άλλο saturnine και my electricity, παίξτε και κανένα άλλο ρε :frowning:

σετλιστ:

[SPOILER]beautiful one, wonder, my boy, stay, 1000 miles away from you, και ολόκληρο το τελευταίο :’)[/SPOILER]

κλασικά στο τέλος ευγενέστατη και με ένα τεράστιο χαμόγελο να βγει με όλους φωτογραφίες, υπογραφές, αγκαλιές, φιλιά, προτάσεις γάμου που απέρριψε γιατί περιμένει τον κρίμσον στη Λάρισα λέει κλπ

Θα το προσπαθήσω, αν και πολύς κόσμος με εχει προειδοποιήσει οτι ο άντρας της ακόμη είναι πίσω απο τα τύμπανα…

… καλό αυτό. θα την πάρω να φύγουμε τρέχοντας. που να προλάβει να βγει απο εκει πισω και έχουμε και σχετικά μικρή σκηνή.

[B][I]Everything you say, you say it with a smile
Everything you do, but does she care for you
Everyone you meet, sees your big ol’ heart
Everyone you love, but does she love you back[/I][/B]

Για την Αnneke στην εδω και 6 χρόνια σόλο ουσιαστικά προσπάθεια της, τα πάντα περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω απο την ίδια, είναι μια σταλιά και όμως η σκηνή γεμίζει απο την φωνάρα της, την κίνηση της, την γλύκα της, το χαμόγελο της, την αύρα της…προφάνώς στην 7η φορά που την είδα ζωντανά δεν ένιωσα καμία έκπληξη, διότι όλα ήταν όπως τα περίμενα…ούτε όμως και πλήξη, μια που κάθε σύναυλία της είναι αφοπλιστική…τα δε 75 λεπτά κρίνονται επαρκή, απο τη στιγμή που δεν εμπλουτίζει το setlist με περισσότερα τραγούδια απο το ένδοξο παρελθόν, δεν αντέχω παραπάνω pop-rock άλλωστε…στα χθεσίνα συν επίσης ο μεταλλοπρεπής γενειοφόρος μακρυμάλλης drummer, που η παρουσία του " γκάζωσε " το live…

Ναι, ξέχασα να το πω, προφανώς ο άντρας της έκατσε σπίτι να προσέχει τα παιδιά και είχαν άλλον ντράμμερ. Δε θα έχεις ξανά τέτοια ευκαιρία, να ξέρεις.

:!::!::!:

Μείνε γιορτές λαρισα να σε πάω σε ολα τα χωριά μάνα μου

My Electricity . πάει η ανικ να τραγουδήσει, ταυτόχρονα τραγουδάνε όλοι μαζί απο κάτω, και τα χάνει γιατί δεν το περιμένει, βγάζοντας ενα χαζό και δυνατό γέλιο. προσπαθεί να συνεχίζει το κομμάτι, αλλά δεν μπορεί. γελάει σαν 5 χρονών κοριτσάκι. συνεχίζει το κομμάτι , αλλά συνεχίζει να κακαρίζει και να μην μπορεί να τραγουδήσει. το κομμάτι καταστράφηκε. [B]ΣΑΓΑΠΩ!!![/B] δεν υπάρχει κατι πιο όμορφο απο ένα ειλικρινές γέλιο. και αμα είναι και απο αυτήν την φάτσα…

κατά τα άλλα, φωνάρα, περάσαμε ωραία, η μπάντα καλή για αυτό που χρειάζεται, οι διάρκειες των Live ολο και πιο κάτω.

οι normah καλές, οι Phase να πίνουν λιγότερο άλλη φορά…

*γάμησαν οι ιστορίες απο λαρισα 10 χρόνια πριν με τους gathering με τα καπέλα, ,και η πλάκα και καμιά αμηχανία στο γεγονος οτι στον ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί δεν την άκουσε κανείς εκτός απο 2 άτομα, που ήταν…ένας με τα δυο του χέρια σηκωμένα :lol: (γελάει το σύμπαν ακόμη.δεν ήμουν εγω)

(σε)θέλω ξανά

πες την ιστορία με τα καπέλα

χεχε. ε αυτο το γέλιο, με πολύ πιο μεγάλη ένταση, για 3 λεπτά! μιλάμε ενα κομμάτι μείον.χαχα
δεν είναι κατι το τρομερό, απλά ειχε φάση πως της έσκασαν οι μνήμες και το πόσο τρομερά χαρούμενη έδειχνε που θυμήθηκε την φάση.
πριν 10 χρόνια με τους gathering έπαιζαν στον μυλο, και αποχωρώντας για να επιστρέψουν στην σκηνη, βρήκαν κατι τεράστια καπέλα που ήταν για κάποιο θεατρικό(στον γενικότερα χώρο γίνονται διάφορα πράγματα). ,. ε αποφάσισαν να βγουν να παίζουν ενα κομμάτι που να είναι ψιλοχεβι με τα κάπελα. ε το θυμήθηκε και έγινε η φάση και το γέλιο με αυτούς που ήταν τότε και συνέχιζαν την κουβέντα.
*εγω δεν ήμουν. φαντάρος μαζί με αυτόν που διοργάνωνε το Live!!

*φωτο απο μιλτο

Πολύ όμορφη η συναυλία της Αθήνας. Από άποψη κομματιών, όπως τα περίμενα, με μπόλικα καινούρια και κάποια λιγότερα από τα παλιά, για να μη μένει κανένας παραπονεμένος. Για τη μπάντα της ισχύει ακριβώς αυτό που ειπώθηκε και παραπάνω, μια χαρά αλλά μέχρι εκεί. Έτσι κι αλλιώς όλη η υπόθεση ήταν η Αννεκε, η οποία ήταν άψογη, τόσο φωνητικά, όσο και σαν παρουσία. Χωρίς την παραμικρή υπόψία από ροκσταριλικι, έκανε πλάκα με το κοινό, μιλούσε με τις μπροστινές γραμμές και πάντα με χαμόγελο. Ακόμα και στις κορώνες.

Τελειότητα στη φάση που δεν πιάνει το σινγκ-αλονγκ στο Beautiful One και ξαναπιάνει μικρόφωνο η Αννεκε για να σώσει την κατάσταση, βγάζοντας ένα φωνητικό που δεν μπορώ να περιγράψω καν και η συνέχεια με το σερί My Electricity και My Mother Said. Και τεράστια λατρεία στο Mental Jungle, ακόμα κι αν είχε σαμπλαρισμένα τα αντρικά φωνητικά.

Αν έπρεπε να βρω αρνητικό, θα έλεγα για τον ήχο που ήταν κάπως τιγκαρισμένος ή ότι θα μπορούσε να χωρέσει ακόμα δυο-τρια κομμάτια στο σετ, αλλά λεπτομέρειες.

Με το καλό να ξαναρθει.