Annihilator [24/11/2010]@Θεσσαλονίκη, [25/11/2010]@Αθήνα

Σύμφωνα με το παρακάτω:

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/news/5-news/1703--annihilator-2-

Οι Annihilator για 2 συναυλίες στην Ελλάδα τον Νοέμβρη
Tετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 ? Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 ? Gagarin 205, Αθήνα

Τον αποκαλούν riff-meister, θεό της κιθάρας, τον μοναδικό lead ρυθμικό κιθαρίστα, μέχρι και Chuck Norris του metal. Όποιο από τα παραπάνω ? αν όχι όλα- και να ισχύει ένα δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει στον Jeff Waters. Ότι ευθύνεται για πολλούς από τους ?ύμνους? του speed metal.

Οι χαρακτηριστικές μελωδίες και τα screams της κιθάρας του διέπουν κομμάτια όπως ?Alison Hell?, ?Fun Palace?, “Phantasmagoria”, ?King of the Kill?, “Never, Neverland”, ?Set The World On Fire? και πολλές άλλες επιτυχίες της μπάντας.

Με μία δισκογραφία που περιλαμβάνει 13 studio άλμπουμ,ξεκινώντας με το ?Alice In Hell? που συντάραξε το metal το 1989 - και παραμένει μόνιμα σε λίστες των καλύτερων heavy metal άλμπουμ όλων των εποχών ? και καταλήγοντας στον ομόνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάϊο και έφτασε μέχρι το νούμερο 14 των ελληνικών charts, οι Annihilator έχουν πολλά αγαπημένα κομμάτια που θα μας κάνουν να χτυπηθούμε ανελέητα στις 25 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει τη 1η Οκτωβρίου και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line στο www.ticketpro.gr.

Τιμή εισιτηρίου: 28? προπώληση - Αθήνα, 25? προπώληση - Θεσσαλονίκη.

Ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ

:yahoo:
μπραβο ρε τατσ! πολυ καλα νεα!!!:smiley:
τι ειμαστε ομως εδω αθηνα? 3 ευρω πλουσιοτεροι, για να τα δωσουμε???

Ναι κι εγώ το παρατήρησα αυτό. Από τη μια σκέφτομαι σιγα, έναν καφέ δεν θα πιω αλλά από την άλλη παντα εμεις καταλήγουμε με πιασμένο κώλο #-o

Μακάρι και μένα το πρόβλημα μου να ήταν τα 3 ευρώ διαφορά για όλα τα live που κατεβαίνω από Καβάλα…

ρε γαμωτο ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ???
δλδ μπαστα…δεν υπαρχουν τα ρημαδια… πωωωωω…κριμας…μαλλον ενα λαιβ που δυστυχως θα χασω…:frowning:

NAI ΡΕ! ΝΑΙ ΛΕΜΕ! ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ! ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑΙ!

α ρε ρημαδα οικονομικη κριση ολους θα τους φερεις φετος στην ψωροκωσταινα μας… anyway ξερει κανεις κανα προσφατο setlist?

ΓΙΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Δεν παίζει να χάσω το Live της Θεσσαλονίκης. Jeff = ΘΕΟΣ. Ο άνθρωπος είναι sophisticated κιθαριστικό robot, τι να λέμε τώρα!!!

MMD δεν ημουν.Αλλα τους ειδα πριν 2 μηνες και ηταν γαμω τις εμφανισεις(Padden στα λαιβς μετραει).Σταθερη αξια,λογικα εκει θα μαστε…

Στο ΜΜD ειχαν γαμησει!!

Η μόνη μπάντα του είδους που καραγουστάρω!!! Δεύτερη φορά να τους δω δεν με χάλασε καθόλου!!! Μέσα!!!:drunk::vibrate:

Κλαίω από συγκίνηση.Εννοείται θα είμαι εκεί.
Ολόκληρη συναυλία με σουπερ ντούμπερ μεγκασετλίστ όχι τα κουτσουρεμένα που παίζουν στα φεστιβάλ όπως τέλος Ιουλίου στην Βουλγαρία:

[SPOILER] 1. The Box (!)
2. Ambush
3. King of The Kill
4. Hell Is a War
5. Plasma Zombies
6. Clown Parade
7. Ultra-Motion (!!)
8. Set The World on Fire
9. The Fun Palace
10. The Trend
11. Crystal Ann
12. Alison Hell

[/SPOILER]

οι μονοι που γαμησαν τοσο…:roll:

Xοχοχο…Αυτα ειναι…
Τους ειδα το καλοκαιρι, θα τους δω και το φθινοπωρο…
Οι Annihilator live ‘‘νιωθουν’’ και εχουν μεγαλη ορεξη. EΓΓΥΗΣΗ.

τους εχω δει τρεις φορες και ειναι παντα εγγυηση.Τη πρωτη φορα παντως το 90 (αν δεν κανω λαθος-περνανε και τα χρονια)στο Ροδον η κατασταση ηταν απεριγραπτη.Αυτοι με alice in hell και never neverland ,εμεις πεινασμενοι για νεους (τοτε) ηρωες και το πραγμα ξεφυγε.ακομα θυμαμαι τον pharr να μας κοιταει σαν χαμενος να τραγουδαμε λεξη προς λεξη το w.t.y.d πριν προλαβει να ανοιξει το στομα του.Ο δε waters να δινει ρεστα παιζοντας κιθαρα χωρις 2ο κιθαριστα!!!

Αυτά είναι ρε \m/

Οταν διαβασα τον τιτλο του τοπικ, αμεσως το μυαλο μου πηγε σε αυτα που αναφερεις. Τους ειδα και τις δυο μερες, περιμενα τον Γουοτερς αποξω και καπου εχω μια φωτογραφια μαζι του (οταν ηταν νεος, εγω πιτσιρικος παραμενω #-o).

Θυμαμαι ολα οσα γραφεις, συν το οτι μετα το τελος της συναυλιας λεγαμε οτι “ο Γουοτερς ειναι το καλυτερο… κιθαριστικο διδυμο” επειδη ειχε παιξει το Breaking the Law μονος. Ενταξει, δεν ειναι τπτ σπουδαιο, αλλα εκεινα τα χρονια μονο ετσι ακουγαμε Priest χεχεχε. Επισης, ειχε παιξει και διασκευη στο Livewire, αλλα δε θυμαμαι αν το επαιξαν και στις δυο μεερς.

Οκ, εχουμε ακουσει Phantasmagoria και Human Insecticide, δεν περιγραφω αλλο!

Υ.Σ.: Ο τοξικος εχασε κανα-δυο τραγουδια επειδη εφαγε αρβυλια στο κεφαλι. Αλλα την εφαγε καλη και απο τοτε του εμεινε το κουσουρι :lol::lol::lol:

μηπως θυμασαι και τον χοντρο που ανεβηκε στην σκηνη και φιλισε τον waters?ακομα σκουπιζει τα σαλια ο chief!

Συμφωνώ με τους από πάνω ότι στο MMD ήταν οι μόνοι που έδειραν, μάμησαν τα πάντα όλα. Δεν είμαι τρελός φαν, αλλά άμα μπορέσω θα πάω:)

edit:
και από το επίσημο site
http://www.annihilatormetal.com/

με 2ο support αν κατάλαβα καλά τους Svolk:http://www.myspace.com/svolk

και με 1ο support τους Sworn Amongst:http://www.myspace.com/swornamongst

Χαχαχα, οχι δεν το θυμαμαι, αλλα πως μπορουσε να ειναι αλλιως; Μολις προχθες περασε ο πονος στο σβερκο απο το απιστευτο headbanging εκεινων των δυο συναυλιων. Στα δυο πρωτα αλμπουμ λατρευα αυτη τη μπαντα, ημουν σε εκσταση κυριολεκτικα.