Μεγαλοψυχος κι ετσι
Ανατριχιασα κ εδω.
Μπραβο ρε μαγκα.
Εγώ δεν ανοίγω καν τις πόρτες. Τις βάζω να μπουν από το παράθυρο.
Είχα αρνηθεί να κανω σεξ με μια κοπέλα ίδια μ αυτήν από πάνω γιατί ήξερα ότι δεν θα ήμουν αντάξιος της.
δεν πειράζει, είδε χαρά 56άρης που έβαλε και βέρα. βλέπεις και το βάθος που μπορεί να πέσει κάποιος και η εκτίμηση πέφτει. μπαρμπούτσαλοι, μπαρμπάδες κτλ.
α εντωμεταξύ, τώρα που λέμε για τέτοια. χαμένος τραγουδιστής ALT rock μπαντας που έπαιζε στο scoolwave, είχε μια ντουλάπα, παράνομα τραβηγμένου υλικού κι εκβίαζε γκόμενες. νομίζω οτι κάποιος του κατέβασε τη μούρη και έτσι χάθηκε το μεγάλο αυτό ταλέντο με το ξενικό όνομα απο τα κάτω πατήσια.
ναι σε σχέση με το 70 % των συνομηλίκων εκεί έξω, μπορεί να εχω γαμήσει σχετικά λιγότερο (αν πάρουμε κάθε κομπασμό σαν αλήθεια - γιατι πολλοί μάγκες λέγανε οτι γαμήσανε αυτή και την άλλη, αλλά όταν το ανέφερα μπροστά σε μια γκόμενα, τύπου που το έκανε τον ξεφτίλισε μπροστά στη γκομενά του που τον παράτησε επιτόπου, τον καραφλο πόντιο) αλλά δεν έχω αγοράσει ερώτα (γιατι το πορνό και η πορνεία είναι αμαρτία και καταστρέφουν την ψυχή) και δεν εχω μπαζώσει όσο αρκετοί και εχω φερθεί 100 φορές πιο ωραία, από πολλούς που ξέρω. ας τον δικάσουν και σαν γιαγκούλα, τεσπά τον ΣΠ. η μέρα μου δεν θ αλλάξει.
Δυστυχώς, ούτε και τα μυαλά σου.
Εντάξει υπερβολικό το άρθρο. Γιατί είναι κάτι το ιδιαίτερο η ποίηση που δεν θα πρέπει να τη σατιρίζουμε;
Δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες. Τους πάντες και τα πάντα μπορείς να σατιρίσεις. Εκτός αν δεν ισχύει ότι η σάτιρα δεν έχει όρια.
Εν τω μεταξύ πολύ πετυχημένο βιντεάκι αυτό. Μόνο με το που ξεκινάει ο Κανάκης να λέει “θέλω λίγο ποίηση” έλιωσα! Εδώ ο άλλος σχολίαζε “γελούσα ενώ περπατούσα και με κοιτούσε ο κόσμος”.
Προτείνω να ανοίξουμε ένα θρεντ στο φόρουμ με βραδιές ποίησης!
Αυτό εδώ κιόλας δεν μου φάνηκε καθόλου σαν ποίηση. Δεν μιλάμε μόνο για ομοιοκαταληξίες που δεν υπήρχαν. Βασικά με αφήγηση έμοιαζε. Εκτός αν έχει προχωρήσει τόσο πολύ η μοντέρνα ποίηση κι έχω μείνει εγώ πολύ πίσω.
Βασικά αυτή είναι η μοντέρνα ποίηση. Και η Κική Δημουλά, που είναι αρκετά γνωστή, σε παρόμοιο στυλ έγραφε, όπως και τόσοι ακόμη. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι. Ναι, δεν είναι η ποίηση ιερή αγελάδα, έχει διακωμωδηθεί πολύ επιτυχώς από τον ελληνικό κινηματογράφο (βλέπε ποιητής Φανφάρας), αλλά το συγκεκριμένο βίντεο δεν μου προκάλεσε γέλιο. Γενικά υστερεί η εκπομπή σε θεματολογία και σε αληθινά αστεία πράγματα.
Δεν ανοιγω το αρθρο αποπανω γιατι δε με ενδιαφερει καθολου το θεμα, οπως δε με ενδιαφερει και το οποιοδηποτε χιουμορ των Ραδιο Αρβυλα, αλλα καπου εδω να πω πως αν οντως η ποιηση που χλευαστηκε ειναι επιπεδου Κικης Δημουλα, τοτε μαλλον αξιζε τον χλευασμο
Εγώ πάντως γέλασα με το βιντεάκι, πρόβλημά μου θα πουν κάποιοι, αφοδεύτηκα (ποιητικά μιλώντας) θα απαντήσω εγώ