Ραδιο αρβυλα @ ant1

χαχα!κ η evira είναι πολύ όμορφη κοπελα αλλά την τελευταία φορά που την είδα ήθελε δίαιτα!:stuck_out_tongue:
Στην γιορτη της μουσικής ήτανε αρκετά καλοί κ όχι τρακαρισμένοι αλλά για rw λογικό μου φαίνεται!

eimastan proetoimasmenoi na doume thn Beth Ditto twn Gossip. Mia xara koukla han

χαχα!καλά δεν συγκρίνονται τα μεγέθη!!:lol:

double post!

παλι αγχωμένοι…αλλά μια χαρά!το κομμάτι ενημερωτικά λέγεται fall και είναι single φετινό μετά την κυκλοφορία του 2

Για οποιον δεν το ειδε … ΕΠΙΚΟ ( πιο επικο και απο Manowar … :stuck_out_tongue: )!!! :lol:8O

Καλα ο ανθρωπος ΑΥΤΙΑΣ απλα δεν υπαρχει!!! :lol:

τους εχω δει κι εγω σε ενα λαηβ στην πατρα προσφατα…και ητανε σα να παιζανε ενα τραγουδι συνεχεια…

:lol3::lol3::lol3::lol3::!:

jeniferever σήμερα…

όσοι προλάβετε…τώρα το είπε ο Κανάκης…

Λείπει ο νερόβραστος σήμερα και τη θέση του πήρε η ΟΠΤΑΣΙΑ. Δείτε.

Οπτασία είναι μόνο η Ευγενία!τέλος! :lightsabre:

[SPOILER]

:oops: [/SPOILER]

Καλή είναι αλλά οι φώτοζ είναι παραπλανητικές. Φαίνεται και απ τις γωνίες που τις έχει βγάλει.

Εγώ τις τράβηξα τις φωτό…:lol:

Καλά την βλέπουμε και στην αρβύλα δε χρειαζόμαστε τις φωτό…και με τις αφέλειες είναι ακόμα πιο θέα…έρωτες!

Tyler σ’ αγαπώ. Σόρρυ για το οφφ τοπικ, συνεχίστε.

Είναι θεά αλλά έχω και αγάπες γιατί μοιαζει πολύ σε κάποια…αχ…

Νομίζω ότι αναφέρεσαι στην photo στο spoiler για αγάπες!:smiley:

για πολλα η Ευγενια, ομως…

τι νερόβραστος ρε μου****δουλοι ο Στάθης είναι μια χαρά :stuck_out_tongue:

σημερα ειχε τους phase reverse. δεν τους ειχα ξανακουσει and they kick ass. Dirty southern stoner rock

Γαματοι ηταν οι phase reverse,ουτε εγω τους ειχα ξανακουσει,αλλα ειπανε ειχανε υπογραψει με μια αμερικανικη δισκογραφικη,κατσε να δεις πως τη λεγανε…

Radio arvila - farsa me lesvies apo aggelia