Anti-geldof / live 8 compilation!

Η ΑΝΤΙ-GELDOF / LIVE 8 ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!

BOB GELDOF

Για είκοσι χρόνια τώρα ο Bob Geldof μας έχει εκφοβίσει με τη κατάσταση της Μαύρης Ηπείρου προσπαθώντας να καλλιεργήσει ένα πνεύμα ταπεινοφροσήνης και ντροπής σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το 1985 ήταν το αποκρουστικό single “Εμείς είμαστε ο Κόσμος”. Φέτος διοργάνωσε επιτυχώς μια μεγαλομανιακή εκστρατεία, στρατολογώντας έναν τεράστιο κατάλογο καθιερωμένων καλλιτεχνών, η οποία κατέληξε στις τραγελαφικές συναυλίες του περασμένου Ιουλίου με τη μεγαλύτερη παγκόσμια ραδιοφωνική και τηλεοπτική μετάδοση στην ιστορία. Για εβδομάδες τα φιλελεύθερα μέσα, με τη παράλογη φαντασία και το συγκεχυμένο σοσιαλισμό τους, οδήγησαν τις μάζες σε έναν παροξυσμό, κάνοντας μια σφοδρή επίθεση στη συνείδησή μας μολύνοντας το δημόσιο μυαλό κάθε ημέρα, οποτεδήποτε, οπουδήποτε, όλη την ώρα, επανειλημμένως και με το ίδιο ιογόνο μήνυμα.

ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Αυτό το οποίο βρίσκουμε αποκρουστικό για τον Geldof και τη συμμορία του είναι όχι μόνο η αυτοπροώθησή τους ως μοδάτους Rock Star, αλλά το γεγονός ότι ενώ στόχευσε φαινομενικά τους πολιτικούς του G8 που παρευρίσκονταν στη σύνοδο κορυφής, στην πραγματικότητα έχει στοχεύσει προς εμάς, τους πολίτες της Ευρώπης. Κάθε σκεπτόμενος Ευρωπαϊος ξέρει ότι η εξαθλιωτική κατάσταση στη Μαύρης Ηπείρου αυτοεπιβάλλεται κατά ένα μεγάλο μέρος: η δωροδοκία, η κακή διαχείρηση, η ανικανότητα, η άγνοια, και η βία είναι πρώτιστα τι έχει καταστήσει την Αφρική χρόνια δυσλειτουργική. Δεν ήταν κανόνες χρέους ή εμπορίου αυτά τα οποία τρομοκράτησαν τους αγρότες στη Ζιμπάπουε ή που χειρίστηκαν τα ?μεγάλα μαχαίρια? στη Ρουάντα. Με την άρνηση να εστιάσει στη δωροδοκία και τη βία της Αφρικής, με τη συγκέντρωση πίεσης στους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες “μας”, και κάνοντας αυτή την εκστρατεία εδώ, αυτό που θέλει να πετύχει ο Geldof είναι να κάνει όλους εμάς του Ευρωπαϊους να νιώθουν τύψεις για το ότι η κατάσταση στην Αφρική είναι δική μας ευθύνη, και επομένως έχουμε την ηθική υποχρέωση να αδειάσουμε τις τσέπες ζητώντας από τους “ηγέτες μας” να το ξανακάνουν για την επόμενη δεκαετία η και περισσότερο μέσω εμάς των ιδίων! Η εκστρατεία “Κάνε τη φτώχεια παρελθόν”, που εξαπλώνεται δεδομένου του ότι εμπεριέχεται στις ?διαφωτισμένες αρχές? και τη ρητορική των ανθρωπιστών, στη πραγματικότητα είναι μια δυσφημιστική, ένοχη εμπορευματοποίηση που έχει να κάνει περισσότερο με την ανακούφιση της χριστιανικής ενοχής που “ενοχοποεί” τον συνήθες φιλελεύθερο, μαλθακό Rock και Pop, και πολλές φορές ?ματσομένο?, Ευρωπαϊο. Ουσιώδης θα ήταν η προσφορά αντικειμενικών λύσεων στα παγκόσμια προβλήματα. Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας, οι Rock και Pop “καλλιτέχνες” πωλούν εκατομμύρια δίσκους και διατηρούν τη θέση τους ως τμήμα των μεγαλοαστικών μοντέρνων “elites”.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

Αντί ν’ αντιπροσωπεύσουν τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια των πολιτών της Ευρώπης, η κατάσταση στις μέρες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει παραχωρίσει τη νομιμότητα στις αθυρόστομες διατριβές του Geldof, ανεξάρτητα από το πόσο είναι παράλογος. Οι πολιτικοί έχουν ξέχάσει ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος, και αυτό μόνο και μόνο για να γίνουν ένα με τη μόδα του μοντέρνου καιρού. Ο χριστιανός βρετανός πρωθυπουργός Tony Blair, που αποκάλεσε την Αφρική “σημάδι στη συνείδηση του κόσμου”, είναι αυτός που έστελνε ,και συνεχίζει να στέλνει, τους νέους Βρετανούς να σφάζονται στο Ιράκ με τι γνωστές κατασκευασμένες του προφάσεις. Ο σοσιαλιστής καγκελάριός του Υπουργείου Οικονομικών Gordon Brown, έχει επικυρώσει πλήρως την εκστρατεία του Geldof με την απαίτηση της ακύρωσης του χρέους, ενός μακροπρόθεσμου διπλασιασμού της ενίσχυσης στην Αφρική, και ταυτόχρονα θα έχουμε και τη συντριβή του ευρωπαϊου αγρότη. Όλα αυτά βέβαια πληρωμένα από εσάς μέσω των φόρων σας. Υπογράψατε ποτέ για αυτό;

ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Έχουμε όμως αναλογιστεί τις συνέπεις; Τη στιγμή που ο Geldof, και όχι μόνο, μιλά για τη σωτηρία εκατομμυρίων ζωών κάθε έτος, ο ανθρωπισμός του κρύβει το γεγονός ότι η Αφρική δεν μπορεί καν να ταϊσει τον εαυτό της. Δε πρέπει όμως και η ίδια να βοηθήσει τον εαυτό της; Χωρίς την αναφορά της ανάγκης για την ενημέρωση επάνω στο sex και την έτοιμα διαθέσιμη αντισύλληψη, προκειμένου να ελεγχθεί η ήδη εκρηκτική πληθυσμιακή αύξηση, ο Geldof μας προσφέρει έναν πλανήτη ακόμη πιο πεινασμένο, πιο βιαιότερο, πιο ασθενή, και ακόμη πιο εξαρτώμενο από τον διπλασιασμό της ενίσχυσης. Εάν νομίζετε πως έχουμε μεταναστευτικό και προσφυγικό πρόβλημα στις μέρες μας, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα! Και καθώς έχουμε πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ευρώπη και οι θαμποί, ανειδίκευτοι ευήμεροι “παραλήπτες” συνεχίζουν να πολλαπλασιάζουν όπως τα βακτηρίδια, φένεται τελικά πως θα έχουμε και οικονομικό πρόβλημα σύντομα. Μέσα σε δύο γενεές δε θα γίνεται κάν λόγος για τις χώρες του Τρίτου Κόσμου, γιατί ο Τρίτος Κόσμος θα είναι ολόκληρος ο κόσμος! Απ’όταν αποσυρθήτε, θα ζείτε σε υπερ-αστικποιημένες μεγαλουπόλεις, περιβαλλόμενοι από τη εξαθλιωμένη υποδομή, τις επίσης εξαθλιωμένες δημόσιες υπηρεσίες, τα ταιράστια supermarkets, και τα άνευ αξίας χρήματα που παρουσιάζουν ο Geldof, η Diana, και ο “άγιος” Tony Blair. Σας ακούγετε αυτό για έναν λογικό και ταυτόχρονα ευφυή τρόπο για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων υποθέσεων;
Παράτα αυτούς και τις ουτοπίες τους!

ΠΡΟΣΒΟΛΗ

Ναι, απολαμβάνουμε εως ένα βαθμό την ευημερία! Αλλά αυτή η ευημερία έχει κερδιθεί δύσκολα, είναι προϊόν της ανδρείας, της πειθαρχημένης εργασίας, της διανοητικής εφυίας, και της ανιδιοτελούς εργασίας για ανάπτυξη των προγόνων μας. Ήταν όχι μόνο η τυφλή τύχη που επέτρεψε σε μας να επανοικοδομήσουμε μια ήπειρο η οποία μόλις εξήντα χρόνια πριν ήταν μέσα στη φτώχεια και τη καταστρφή. Επιπλέον, για δεκαετίες η Ευρώπη ήταν ηγαίτειρα υπό το ανθρωπιστικό παράδειγμα και της γενναιοδωρία της, ακόμα και όταν ήταν ενάντια στα ενδιαφέροντά της, καθώς τα έθνη τρίτων κόσμων ήταν κτυπημένα από την τραγωδία και την ανάγκη. Τέτοια συναισθήματα έχουν παραμείνει χαρακτηριστικά απλήρωτα και έχουν ξεπληρώσει τις όποιες μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Geldof είναι μια προσβολή σε όλους μας.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Επομένως, βλέπουμε τη φωνή μας να εκφράζει την αντίθεσή μας σε αυτήν την παραφροσύνη. Κάποιος πρέπει να πει αυτόν τον “κύριο” πως δεν έχουμε υπογράψει όλοι για το πρόγραμμά τους, και ότι δεν το θελήσαμε ποτέ, δεν το ζητήσαμε ποτέ, ή είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε κάτι τέτοιο.
Με το κατεστημένο ενάντια σε μας, δεν μπορούμε να αντιπαρατεχθούμε απλά στο τσίρκο του Geldof, αλλά μπορούμε να τους κτυπήσουμε με κάτι που τους ενοχλεί πολύ περισσότερο: τη μουσική μας!

BLACK METAL ΠΟΛΕΜΟΣ

Αντί ενός single που να περιέχει κλαψιάρικες hippie “αξίες” και πέντε λεπτά ανεγκέφαλου θορύβου, θα απαντήσουμε με τη διπλή-τριπλή συλλογή CD, περιέχοντας υψηλής ποιότητας τραγουδιών από τους πιό ταλαντούχους underground Black Metal καλλιτέχνες ευρωπαϊκής κληρονομιάς και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Το υλικό πρόκειται να γραφτεί συγκεκριμένα για τη συλλογή και θα περιέχει ένα σχετικό μήνυμα. Τα όλα γραφικά θα γίνουν σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και θα υπάρξει ένα εκτενές βιβλιαράκι με πληροφορίες για κάθε καλλιτέχνη καθώς επίσης και μια δήλωση αποκηρύσσοντας τις σύγχρονες πολιτιστικές τάσεις που υποβάλλει η κάθε μόδα, όπως ενσωματώνει και η γεμάτη μίσος εκστρατεία του Geldof.

ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ

Εάν ο Geldof ενσωματώνει τo κακοήθες κατεστημένο και τις αποτρόπαιες απόψεις του, στοχεύουμε να παρουσιάσουμε μια πιό λογική εναλλακτική λύση. Σε μας, ο Geldof και η μέσης ηλικίας συμμορία του, δίχως ρίζες, δίχως φυλετική συνείδηση, αστικές, φιλελεύθερες, κοσμοπολίτικες, φαρισαϊκές, υλιστικές, επιφανειακές, χριστιανοσοσιαλιστικές ηδονιστικές προσωπικότητες, και διεστραμμένοι αντιπροσωπεύουν όλα αυτά που είναι λανθασμένα και κακά για το μεταμοντέρνο πολιτισμό. Αντιπροσωπεύουν μια προσβάλλλουσα, αντιφατική ιδεολογία της δυστυχούς ενοχής και μια αξιολύπητη παθητική συγγνώμη, οδηγώντας στις ταπεινωτικές και τρέχουσες γεωγραφικές, ιστορικές, οντολογικές, και επιστημολογικές παραχωρήσεις, με την επακόλουθη αμετάκλητη πτώση της ευρωπαϊκής πολιτιστικής επιρροής, της οικονομικής δύναμης, της πολιτικής αντιπροσώπευσης, και τη δημογραφικής παρουσίας - όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στις παραδοσιακές πατρίδες μας. Τα δόγματά τους περί ισότητας οδηγούν τελικά σε έναν απρόσωπο κόσμο, σε ένα κόσμο της ασθένειας, της ένδειας, της βίας, και της επιβάρυνσης, όπου η πλούσια ανθρώπινη ποικιλομορφία έχει ομογενοποιηθεί βίαια και πού παντού έχει μετατραπεί σε έναν έκφυλο μοντερνισμό. Fast-food, αστική εφημερίδα και λίγο τηλεόραση.

Αντιθέτως, η δική μας είναι μια ελιτιστική ιδεολογία της αυτοεπιβίωσης μέσω της επιβίσωσης του ίδιου του Λαού, του αυτοισχυρισμού μέσω του ισχυρισμού του ίδιου του Λαού και της αυτοπραγματοποίησης μέσω της πραγματοποίησης του ίδιου του Λαού, μέσω των οποίων είμαστε ελεύθεροι να βρούμε, να θυμηθούμε, και να γιορτάσουμε τις παραδοσιακές ταυτότητές μας, χωρίς την ενοχή ή συγγνώμη στον καθένα κα στη καθεμία.Έχοντας τις ρίζες μας στα απήθμενα βάθη της προϊστορίας, οι οποίες βρίσκονται σε έναν πλούσιο χώρο των αρχαίων μύθων και θρύλων, σε αρμονία με τους αιώνιους νόμους της Φύσης, αγκαλιάζουμε την αριστοκρατική αρχή στην προσπάθεια να σφυρηλατήσουμε μια ανερχόμενη εξελικτική καμπύλη, που θα πηγαίνει από τον υπάνθρωπο στον Άθρωπο και από εκεί στον Υπεράνθρωπο και ακόμη παραπέρα, για να απαιτήσουμε το ηρωικό κοσμολογικό πεπρωμένο μας!

Το Black Metal είναι κάτι περισσότερο από μουσική: είναι μια ολόκληρη κοσμοθεωρία και ένας τρόπος ζωής! Αντιπροσωπεύει την απόρριψη του δειλού εθισμού της ασφάλειας και της άνεσης της μεταμοντέρνας παρακμής, τη Νιτσεική αποκήρυξης της συμμόρφωσης με το κοπάδι, της άρνησης του να ισοπεδώνονται όλα προς τα κάτω, του θρήνου της αδυναμίας και της κατωτερότητας για χάρη της δύναμης και της θέλησης στη δύναμη.

Θέλοντας να μας είχαν και εμάς υπνοτισμένους, η δημιουργική μας ενέργειά εξασθενεί και πνίγει οτιδήποτε υπάγεται στη πολλαπλασιαζόμενη μετριότητα, αρπάζουμε το ξίφος και χαράσσουμε μέσω των τρομοκρατημένων εχθρών μας, τη ριζικότερη δημιουργικότητα. Όπου λατρεύουν την άγνοια, την υπακοή, και τη φιλανθρωπία, εμείς δοξάζουμε την άσπλαχνη δύναμη της δόξας και τη διανοητική μεγαλοφυία. Όπου τραβούν προς τα κάτω, εμείς ωθούμε προς τα πάνω. Ενώ δεν πρέπει να είναι, εμείς πρέπει να είμαστε. Ενώ ήταν, θα είμαστε!

Είναι το παρελθόν, είμαστε το μέλλον!

Supernal Music
mail@supernalmusic.com
http://www.supernalmusic.com

“Φίλε” Sellas,
Διαβάζοντας το μακροσκελέστατο post σου προσπάθησα να καταλάβω (και κουράστηκα πολύ ομολογώ) τι θέλει να πει ο ποιητής. Με έκπληξη λοιπόν συμπέρανα ότι δεν γράφεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
Είναι ένα μακρινάρι, με ακροδεξιές τοποθετήσεις που μας μιλάει για την ανωτερότητα των Ευρωπαίων έναντι των Αφρικανών (!) για το ότι οι πεινασμένοι του τρίτου κόσμου πρέπει να πεθάνουν για να μην μας μολύνουν και για τον “σκληρό”, μεταλλάδικο πυρήνα των Black Metal Fans των οποίων
"… η δημιουργική ενέργεια εξασθενεί και πνίγει οτιδήποτε υπάγεται στη πολλαπλασιαζόμενη μετριότητα, αρπάζουμε το ξίφος και χαράσσουμε μέσω των τρομοκρατημένων εχθρών μας, τη ριζικότερη δημιουργικότητα. Όπου λατρεύουν την άγνοια, την υπακοή, και τη φιλανθρωπία, εμείς δοξάζουμε την άσπλαχνη δύναμη της δόξας και τη διανοητική μεγαλοφυία. Όπου τραβούν προς τα κάτω, εμείς ωθούμε προς τα πάνω. Ενώ δεν πρέπει να είναι, εμείς πρέπει να είμαστε. Ενώ ήταν, θα είμαστε! "

Αυτά τα παραμύθια του Λιακόπουλου, του Πλεύρη και του κάθε τελειωμένου ακροδεξιού είναι για λίγους αξιοθρήνητους καραγκιόζηδες όπως εσύ και η παρέα σου που νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις και καριέρα παίζοντάς το αντι-Geldof. :evil: :evil:
Ρε κοιτάτε κάτι μαλάκες που γέμισε ο τόπος!! :twisted: :twisted:

Η καλύτερη δουλειά που μπορείς να κάνεις έιναι να πάρεις την παρέα σου και τα όργανά σας, να δεθείτε αγκαλιά και να βουτήξετε στον Άγιο Κοσμά, να πνιγείτε να ξεπλυθεί κι ο κόσμος από μερικούς χαραμοφάηδες που το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να τρώνε τα λεφτά του μπαμπά και να κατήγορούν όλους τους άλλους για τη μιζέρια τους!! :twisted:

Πολύ θα ήθελα να μην ξαναδώ post σου εδωμέσα πάντως… :twisted:

ΒΡΕ ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ !!!

Ποια Black Metal ιδεολογια…ουτε οι ιδιοι ξερουν τι εκφραζουν, μιλωντας για εθνικισμο, φασισμο, αθεισμο, μηδενισμο, μυστικισμο, παγανισμο, αποκρυφισμο και πολλα αλλα σε -ισμο…που εκ των προτερων ειναι ασχετα μεταξυ τους και καποιες φορες αντικρουομενα.
Δυστυχως οταν μπλεκεται η μουσικη με τις ιδεολογιες γινεται αυτο το μπαχαλο, απλα στην “Black Metal ιδεολογια” δεν εχετε ενσωματωσει τις εννοιες του σεβασμου, της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και της ελευθεριας.
Καλο ειναι η μουσικη να ειναι μουσικη και οταν χρησιμοποιειται να μην χρησιμοποιειται για αυτοκαταστροφικους σκοπους.

KARAKIOOOOZII!!! :evil:

Εγω δεν καταλαβενω γιατι μας τα λεει αυτα…

Eγω πειραζει που μετα την πρωτη παραγραφο το παρατησα;;;;;
Μπαααααααα…
:wink:

Δε νομίζω να απαντήσει. Προφανώς θα έχει πάρει σβάρνα όλα τα forums και θα κάνει paste το zuper-duper κείμενο του ( του; ) :lol:

[b]Γιατί ζορίστηκες τόσο πολύ και κόπιασες να φτιάξεις αυτό το φοβερό κείμενο; Για να σε βγάλω από τον κόπο θα στο φτιάξω λίγο για να είναι πιο σύντομο και πειστικό:

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Και από κάτω βάλε τα emails και τα links που θες.

Δεν είναι καλύτερα και πιο ξεκούραστα έτσι;

[/b]

Ouaou. Posoi m@l@kes bainoun edo kai psarevoun atoma???

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nomizw padws oti o geldof einai ligo ka8iki :twisted: …

to 1985 pou eixe orgnwsei mia idia akrivws “mousikh ekstrateia” me ola ta gnwsta onomata ekeinhs ths epoxhs,sto programma tou eixe k ena idiaitera dhmofiles sygrothma tous ‘tears for fears’.To sygrothma telika dn emfanisthke exaitias twn aparadektwn piesewn pou dexthke apo ton mlk ton geldof opws '8a eiste ypeu8inoi
gia ton 8anato xiliadwn afrikanwn ama dn paixete… 8O ’