Antimatter live @An club 14/4/2013

Online αγορές εισιτηρίων από εδώ. Θα τιμήσουμε και θα είναι και η πρώτη μας φορά 8)

Πλάκα μου κάνεις 8O8O8O

Έλα, φαινόταν :stuck_out_tongue:

Εδώ και κάνα δίμηνο έχουν που ανακοινώνουν διάφορες ημερομηνίες και για εμένα ήταν έκπληξη που ακόμα δεν είχαν συμπεριλάβει την Ελλάδα στο tour μέχρι τώρα. Να όμως που ο Mick δεν μας ξέχασε :smiley:

μόνο online εισιτήρια;;

Σαλαλααααααααα :D:D Φέτος την άνοιξη γίνεται ένας συναυλιακός πανζουρλισμός από εκεί που το φθινόπωρο επικρατούσε μια γενικότερη ηρεμία.
Άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον λαηβ λοιπον!

Ξέρουμε τι γίνεται με τα εισιτήρια; Από που μπορούμε να βγάλουμε;

Στην είσοδο του An :slight_smile:

Finally, the return to Athens!
April 14 Antimatter returns with a special set at An Club, the place where the “Live@An Club” was recorded back in 2007.

[B]We have invited local Dreambleed to perform with us this night[/B], which will alsobe a special acoustic set.

[B]Tickets are 15 euro[/B], buy them at www.aftermath-music.com in advance, or [B]at the door at An Club.[/B]

https://www.facebook.com/events/139376466243283

απόλυτη θλίψη η εικόνα του Αν σήμερα, και όχι η θλίψη που βγαίνει από την μουσική αυτής της τεράστιας μορφής που λέγεται mick moss… πήγα για να μαυρίσει η ψυχή μου και να καώ με τους στίχους του και μαύρισα με το άδειο Αν… περίπου 40 άτομα πήγαμε, ο Moss ήταν εμφανώς ξενερωμένος, αλλά ότι μπορούσε το έκανε στην απόδοση των τραγουδιών του… εξαιρετική φωνή η Ανσέλμο, ενώ μου άρεσαν πολύ και τα παιδιά του support που νομίζω οτι ξέχασαν να συστηθούν (εδώ είδα οτι λέγονται dreambleed)

Όντως, κρίμα για την πολύ μικρή προσέλευση που είχε το live αυτό! Ήταν βέβαια και δύσκολη ημέρα όπως και να το κάνουμε! Ήταν Κυριακή, είχε και το ντέρμπυ! Πάντως όσοι παρεβρέθηκαν πέρασαν μια χαρά πιστεύω! Μick και Vic εξαιρετικές φωνές!

To είπε το όνομα του support συγκροτήματος ο τραγουδιστής στην αρχή, αυτό που έγραψες είναι!

για τη ελλάδα βλέπεις μόνο οι anathema υπάρχουν. την καφετέρια ξέρουν να την γεμίζουν .

Ας έρθει με κανονική μπάντα, ίσως ο κόσμος να έχει βαρεθεί τα ακουστικά.

Χτες πραγματικά ήμασταν πολύ λίγοι. Παρόλα αυτά ήταν μια πολύ όμορφη συναυλία και το γεγονός ότι δεν είχε τόσο κόσμο με έκανε να την ευχαριστηθώ περισσότερο.

Συμπαθητικά και τα δυο ακουστικά προγράμματα πριν την κύρια εμφάνιση των Moss και Anselmo. Στα συν το γεγονός ότι δεν είχε τις κλασικές ομιλίες και συζητήσεις που σε εκνευρίζουν στα ακουστικά live και είχε δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Στα συν επίσης και το γεγονός ότι δεν είχε κάπνα. Κρίμα βέβαια για τους καλλιτέχνες που θα περίμεναν σίγουρα περισσότερο κόσμο.

Τέλος στο merch δεν είχε τα Planetary Confinement και Leaving Eden που ήθελα να αγοράσω :(:frowning:

Υ.Γ.: Στην μπάντα πλέον ο μόνος βασικός παίχτης είναι καλώς ή κακώς ο Moss και δύσκολα θα τους δούμε σύντομα σε κανονικό και όχι acoustic live

μα και οι εκτελέσεις των κομματιών χθες, δεν απείχαν και πολύ από τις πραγματικές. εξορισμού το συγκροτημα κυμαίνεται σε ακουστικές συνθέσεις.

Ακουστικα η συναυλια πως ηταν; Οχι απο αποψη εκτελεσης, αλλα για το αν μπορεσανε να αποδωσουνε τον ηχο που θελανε με τον εξοπλισμο που ειχανε.

Μια χαρά ήταν ο ήχος :thumbup:

Μια κιθάρα και ένα keyboard μικρό είχανε… βασικά, ο Moss όχι απλά είναι one man band πλέον, ο τύπος πουλούσε ο ίδιος τα cd του και πρέπει να έστησε και μόνος του τα μικρόφωνα!!

Leaving Eden & Planetary Confinement είναι sold out μου είπε, ευτυχώς είχα προλάβει να τα πάρω από το site του, αλλά παίζει να ξανατυπώσει μερικά…