Antimatter-Καλύτερος δίσκος

Antimatter λοιπόν :smiley:
Ιδρύθηκαν από τον Duncan Patterson (πρώην μπασίστα των Anathema) και τον Mick Moss. Μαζί έβγαλαν 3 δίσκους (Saviour, Lights Out και Planetary Confinement). Μετά ο Patterson φεύγει, έρχεται ο Danny Cavanagh (των Anathema) και βγάζουν ένα ακόμα δίσκο (Leaving Eden). Αν δεν τους έχετε ακούσει, καιρός να τους μάθετε και να ψηφίσετε. Αν τους ξέρετε, ψηφίστε. Εγώ είμαι ανάμεσα σε Planetary Confinement και Leaving Eden :stuck_out_tongue:

pumpkin έτσι και μου χαλάσεις πάλι το Poll που προσπαθώ να ανοίξω με κόπο σε έφαγα

Saviour (The last laugh, flower, saviour) … Επίσης μου αρέσει πολύ απο Íon - Madre, Protégenos του Duncan Patterson μετά τους Antimatter…

Παρόλο που λατρεύω Anathema και ο Duncan έκανε την δουλίτσα του στα προηγούμενα, ψηφίζω Leaving Eden. Ο Mick Moss έφτιαξε ένα διαμαντάκι κι έναν από τους καλύτερους δίσκους του 2007 imo. Δεύτερα έρχονται σε διαμάχη τα Saviour και Planetary Confinement και τελευταίο το Lights Out.

Θα πω το τελευταίο, το λάτρεψα πραγματικά. Και τα υπόλοιπα μια χαρά είναι. Όποιος δεν έχει ασχοληθεί και ακούει τέτοιες πάντες αξίζει να ψαχτεί.

και εγώ τελικά το τελευταίο θα ψηφίσω :wink: γιατί το Ghosts με στοιχειώνει και είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από Antimatter, γιατί το Freak show και το Another face in the window είναι κομματάρες, γιατί το solo στο Redemption ξεκινάει από τη μέση του κομματιού και πάει μέχρι το τέλος, γιατί είναι γενικά αλμπουμάρα και για να στηρίξω τον Danny. Αφού μπορεί να βγάλει καλά άλμπουμ γιατί το αργεί τόσο με τους Anathema :stuck_out_tongue:

πάντως το Planetary Confinement έχει φοβερό εξώφυλλο

έχει και αυτό φοβερά κομμάτια, αλλά έπρεπε να διαλέξω κάποιο για να στηρίξω την επιλογή μου να ανοίξω poll 8)

Planetary απο μενα :slight_smile:

Lights Out. Δεν εχω συγκεκριμενο λογο, απλα μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με τα υπολοιπα.

Leaving Eden…
Επειδή έχει κομματάρες,επειδή είναι “μαύρο”, επειδή ο Danny ντύνει πανέμορφα τα τραγούδια και κυρίως, επειδή τραγουδάει μόνο ο Moss και δεν ακούμε τα ψόφια γυναικεία φωνητικά των προηγούμενων δίσκων να καταστρέφουν τα τραγούδια του Duncan…

Υ.Γ.: Το leaving eden πάει πακέτο με Lunatic soul…

μουσικα σε ti στυλ κινουνται?

Gothic/ambient/trip-hop λέει η wiki. Kαλύτερα να ακούσεις 1-2 τραγούδια μόνος σου εδώ και να αποφασίσεις αν σου κάνουν.

ακουσα ενα-δυο στο τιουμπ

προσωπικα δεν μου αρεσουν. σε παρομοιο υφος προτιμω να ακουω αλλα πραγματα
μπορει να τους ξεψαχνισω καμια στιγμη στο μελλον

(δεν ξερω γιατι αλλα ολο αυτο το letmegoogleitforyou με εκστασιαζει:oops:)

Kαι από μένα. Γεμάτο μελαγχολία και έχει και πολύ όμορφο εξώφυλλο!
Eιδικά το Epitaph είναι πολύ αγαπημένο!

Μου αρεσουν παρα πολυ και οι 4 δισκοι, τερμα σε ενεργεια, δυνατο το θετικο στοιχειο, η χαρα που ξεχιλιζει και ολα αυτα τα αισιοδοξα που βγαζουν ειναι τελεια! :stuck_out_tongue:
Περα απο την πλακα, ειναι πολυ καλη μπαντα, με αξιολογα τραγουδια σε ολους τους δισκους - σε καθε ενα ξεχωριζω δυο κορυφαιες επιλογες - αλλα σαν συνολο πιστευω πως ο τελευταιος (ισως και επειδη συμμετεχει ο Ντανυ) ειναι ο καλυτερος! 8)
Τους εμαθα μια βδομαδα μετα απο ενα λαιβ που διναν προπερσυ νομιζω με τον Ντανυ και οταν τους ακουσα με εβριζα που δεν πηγα… #-o Αφου ειδα featuring Danny from Anathema, γιατι δε πηγα??? :lol:

leaving eden…

ΟΚ, αλλάζω την ψήφο μου. Leaving Eden it is.

Leaving Eden
Conspire