Antimob- II

Βγήκε. ειμαι αρκετά αμπαλος στο είδος, οπότε εγώ θα τους περιέγραφα σαν τσαμπουκαλεμένοι entombed με μπλακ μεταλ οργη, πανκ αισθητική και πολιτική άποψη.

www.antimob.org
https://antimob.bandcamp.org

3 Likes

Πολύ-πολυαναμενόμενος δίσκος, χαίρομαι που ξανακούω μερικά τραγούδια “πιο σωστά”. Θα επανέλθω πιο αναλυτικά τις επόμενες μέρες, αναμένουμε και το φυσικό φορμάτ. Μπαντάρα.

Τώρα ναι η αισθητική και η άποψη τους είναι από τις πιο μοναδικές στον χώρο.

1 Like

“Τα μπλουζ της Βάθης” και “Αλυσοδεμένη ανατολή” τραγούδια που θα γίνουν κλασικά.

Τα υπόλοιπα, δυστυχώς, εμφανώς κατώτερα. Δεν μπαίνει καν σε διαδικασία σύγκρισης με το προηγούμενο. Γενικά νιώθω ότι έμειναν στάσιμοι και, μάλιστα, δεν κατάφεραν να γράψουν ενδιαφέροντα κομμάτια. Τα lead σαν να σώζουν λίγο την κατάσταση.

Σε “μη-μουσικούς” τομείς, με απωθεί πλέον το στυλάκι τους “δε δίνουμε τα CD για download, promo-τάρουμε τις επόμενες κυκλοφορίες αφήνοντας σας να ακούτε 1-2 κομμάτια, διαφημίζουμε με κάθε λεπτομέρειας τις πολυτελέστατες, περιορισμένες εκδόσεις των δίσκων μας”. Κατά τ’ άλλα πολιτικό (; ) punk.

'Εχοντας περάσει καιρός, να πω και εγώ δυο πρόχειρα λογάκια, τώρα που γίνεται σιγά σιγά και το μάζεμα της χρονιάς.

Τον περίμενα τον δίσκο. Ο προηγούμενος, δεν ήταν απλά τέλειος, αλλά είχε έρθει και σε πολυ σωστή χρονική περίοδο. Από τους σημαντικότερους εγχώριους δίσκους πιθανώς, αν ο μουσικό-ιστορικός του μέλλοντος ασχοληθεί με την σκηνή αυτή, (τι βλακείες λέω, αλλά προσπαθώ να το παίξω αντικειμενικός) αλλά νομίζω στην συνείδηση του κοινού τους έχει σταθεροποιηθεί αυτή η άποψη.

Πάμε στο ΙΙ.

    1. Τα μπλουζ της Βάθης είναι τεράστιο τραγούδι. Τεράστιο.
    1. “Αλυσοδεμένη Ανατολή” και το lead στο κλείσιμο του “Στου σκότους το Χάος” είναι πολύ δυνατά.
    1. 'Ενιωσα μια μερική ανακύκλωση κάποιων ριφ από το “Μετρώντας Μέρες Αδράνειας” σε διάφορα του δίσκου.
    1. Το “Γεμάτοι Στάχτες” θα μπορούσε να απογειωθεί αν οι στίχοι του δεν μου φάινονταν και αυτοί ανακύκλωση. Άσε που η λέξη “λαιμητόμος” μου βαράει κάπως ελέω Καταχνιά πλέον.
    1. Θα ήθελα την παραγωγή λίγο πιο βρώμικη, ειδικά στα φωνητικά, τα τύμπανα λίγο πιο d-beat.
    1. Πάραυτα, οι κιθάρες είναι ενδιαφέρουσες, διακρίνω και πολύ ελαφριά, τεχνικά/math στοιχεία, θα είχα περιέργεια να τους δω να γίνονται πιο αχαλίνωτοι αν και δεν ξέρω αν θα τους πήγαινε.
    1. Δίσκος που απολαμβάνω να ακούω, αλλά που από τις πρώτες ακροάσεις μου άφησε μια αίσθηση στασιμότητας. Ήθελα ένα δυνατό φινάλε, γιατί η εκκίνηση μου άρεσε αρκετά γαμώτο.
1 Like