Apocalypse

Hello κι απο εμενα παιδες … ειμαι ο Δημητρης απο την εξωτικη Πετρουπολη …ακουω σχεδον τα παντα απο rock/metal με αγαπημενες μπαντες τους METALLICA και τους NEVERMORE και γενικα βαριεμαι .
αγαπημενα μου χομπι ειναι ο υπνος , το αραγμα και το καπνισμα .
φιλοδοξια μου ειναι να γηνω το μεγαλυτερο spambot του forum αλλα ο manos87 ειναι πολυ σκληρο καρυδι . :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
αντε καλα ποστ μου ευχομαι !!!:stuck_out_tongue:

Kαλο ποσταρισμα φιλε Jim…και δεν πειραζει…ξερεις οτι ο manos87 δεν περνιεται ευκολα…IT’S SO SAD BUT TRUE…!!!

Καλωσήρθες. Αφού γουστάρεις Nevermore θα είσαι εντάξει άτομο…:slight_smile:

Λόγω της ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΣ που έχεις στο nick σου σε είχα συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή… :smiley:
NEVERMORE ρεεεε!!

Keep on rocking:D

καλωσόρισες και επίσημα φίλε. Έχεις ωραία χόμπι ρε γαμώτο. Εγώ μόνο το κάπνισμα εξασκώ σε σταθερή βάση. :stuck_out_tongue:

Μυνημα προς manos87: Και αυτος ναυπηγος ειναι στο τει μαζι μου οποτε αυτο μας κανει 3…Αυξανεστε και πλυθηνεστε…Θα φτιαξουμε πλοιο με ονομα: rocking.gr!!!

κοψε το καπνισμα και ακου και λιγο priest και θα εισαι κομπλε. :stuck_out_tongue: αυτο εκανα και γω.:stuck_out_tongue: welcome aboard.:stuck_out_tongue:

ασχετο: αν σου αρεσουν τοσο οι nevermore, για ακου το νέο Agent Steel…

E ας φτιαξουμε μια μαούνα για το rocking! Να κάνουμε εκεί τα meeting…

thx παιδες .

@rasputin :

ρε μαλακα τι σου εχω πει τοσες φορες ??? εμεις δεν ειμαστε ναυπηγοι … αλλα ναυπνηγει !!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Ναι σωστα…αλλα τι σημασια εχει…?Αμα φτιαξουμε τη μαουνα ειτε ναυπηγοι ειτε ναυπηγει το ιδιο αποτελεσμα θα εχει…Ζητημα ειναι αν θα προλαβουμε να κανουμε το meeting του forum πριν βουλιαξει…ΗAIL TO SHIPBUILDERS…!!!

welcome

Κοψε τον υπνο και μαθε κανα tab στη κιθαρα ρεεε!!!

billako αμα μαθεις ποτε το tab του comfortably numb απο την συγκεκριμενη ταμπλατουρα εισαι ο καλυτερος κιθαριστας του κοσμου . τελος Ο-Ι-Κ-Ο-Π-Ε-Δ-Ο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

επειδη βαριεμαι να απαντησω… θα τα πουμε στο σπιτι στο μικρο λειβαδι… bye bye :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στον αθλο που έχεις βάλει σαν στόχο!

Hello…:smiley: