Με δοξάρι παίζανε! :?
Εντυπώσεις και μερικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Live της Θεσσαλονίκης!
http://www.blaze.gr/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=20
Το μυαλό μου ακόμη αχνίζει! :lol:
Αντιγράφω από το avopolis.gr/metal :
“…Ασταμάτητο headbanging σε σημεία απο τους Perttu και Eicca στη μέση της τετράδας, ο Paavo σε μεγάλα κέφια και με τρελή όρεξη να παίξει και να το διασκεδάσει μαζί με το πλήθος, ενώ ο session τυφλός τσελίστας που είχαν μαζί τους, έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και ιδιαίτερα τις αντιδράσεις του κόσμου…”
Αληθεύει αυτό που έχω σε bold;
__XAXA!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!! Μα καλά, ποιός άσχετος το έγραψε?!! :twisted:
Δεν είχα καμμία τέτοια διάθεση Shadowcaster, ούτε να σε αδικήσω, ούτε να σου την πώ.
Ούτως ή άλλως είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοιου είδους στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Απλά μου φάνηκε κάπως το post σου! :roll:
Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι κι οι δύο πόλεις (και κριμα που ήταν μόνο δύο) παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο Live από μία χαρισματική μπάντα!
Apocalyptica for ever !! :lol: :lol: :lol: Yeah!!!
Ma kala, de paiksan to Faraway? To kommati einai theiko, pragmatika apisteyto, mou dhmiourgei kompo sto laimo, sa na mh mporo na anapneyso, to kommati ayto einai GAMATO! Akousa simera thn version tou me ta female vocals… apapa, tetoia kommatia de theloun vocals, de mou arese… To instrumental einai theikooooooo
__OK! 8) Slekkas, χαίρομαι που συμφωνούμε!!
__John, για τα όσα λες περί Faraway θα συμφωνήσω απόλυτα… Κατά έναν περίεργο τρόπο, το κομμάτι αυτό στην έκδοση με τα φωνητικά είναι οκ (αλλά πάλι σαφώς λιγότερο καλό) ΩΣ βιντεοκλιπ, αλλά όταν το ακούς απο cd, είναι ψιλομάπα! :twisted:
__Ενώ το ορχηστρικό (original), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΤΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΑ!! Και γενικότερα ένα υπέροχο και σπουδαίο μουσικό κομμάτι!! Μουσική επιπέδου που δεν γράφεται συχνά…