Apoptygma Berzerk

Δεν αναφερομουν σε power electronics που οντως εχουν καλα πραγματα (αλλο αν εγω δεν τα πολυπαω) αν και οπως σωστα ειπες κ εκει ψοφησε το πραγμα. Τα οποια καποτε εφτασαν να συναγωνιζονται σε δημοτικοτητα καθαρα ebm μπαντες.

Αναφερομουν σε καθαρο noise, απο παλιοσειρες τυπου NON και Whitehouse μεχρι Haus Arafna κλπ. Τα σιχαινομαι πραγματικα.

Καλα ε… απίστευτη σύμπτωση… Μόλις τις προάλες τους ξέθαψα και βλέπω πως επανέρχεται το thread τους!!! Νταξ, αγαπημένη μπάντα, συνδεδεμένη με μια ιδιαίτερη περίοδο για εμένα. Τα δύο πρώτα και το You And Me Against The World (αν και άλλο στυλ) μεγάλες δισκάρες.

Και γω,απο τη διασκευη στο Cambodia τους ειχα γνωρισει,που την επαιζε στο μαντ συχνα εκεινη τη περιοδο,και μετα ειχα κατεβασει You and Me Against the World,που ειχα κολλησει για ενα διαστημα…μετα,ακουσα μονο δυστυχως το Welcome to Earth-το οποιο διεφερε απο το αλλο αλλα και παλι μαρεσε πολυ-,και τιποτα αλλο…μου αρεσουν και μενα,ολο ελεγα να ακουσω και τα υπολοιπα αλλα δεν το εκανα,μαλλον θα το κανω συντομα…παντως οτι εχω ακουσει με αρεσε παρα πολυ…

Τι διασκευάρα το Cambodia…

Χεχεχε, δεν έχεις ακούσει τίποτα απο Apoptygma αν δεν έχεις ακούσει τα πρώτα τους. Trust me. 8)

Apoptygma Berzerk - “Imagine There´s No Lennon” (22.10.10)

Από δελτίο Τύπου:

Δεν είναι μόνο ο ξηρός πάγος και τα φωτορυθμικά και σίγουρα δεν έχει να κάνει με κορίτσια και ναρκωτικά. Για τους τέσσερις των APOPTYGMA BERZERK από το Fredrikstad της Νορβηγίας, το όλο ζήτημα είναι να αλλάξουν τον κόσμο μέσα στα 4 λεπτά μαγείας κάθε κομματιού που εμπνέονται από την καρδιά τους.
Οι Apoptygma Berzerk μπορούν να κοιτάξουν πίσω τους και να δουν μια καριέρα που ξεκινά στις απαρχές των 90?s : Έξι studio album, τρία live album και τέσσερις συλλογές από singles, remixes και covers είναι η μουσική διαδρομή και εξέλιξη της μπάντας την οποία ηγείται ο τραγουδιστής Stephan Groth.

Yποδεχτήτε αυτό το DVD/CD σαν ένα ευχαριστώ προς όλους τους οπαδούς των APOP, σε όλους αυτούς που βρέθηκαν ή θα ήθελαν να είχαν βρεθεί στην τελευταία τους Rocket Science Tour.
Πέρα από το αναμενόμενο über hit ?Shine On? στο Imagine There?s No Lennon θα συμπεριλαμβάνονται και τα classics ?Eclipse? και ?Starsign? καθώς και οι live εκτελέσεις κομματιών από το πρόσφατο album τους Rocket Schience.

Tracklist:

Weight Of The World
Apollo (Live on your TV)
Eclipse
Mercy Kill
Asleep Or Awake?
Lost In Translation
In This Together
Shadow
Black Versus White
You Keep Me From Breaking Apart
Until The End Of The World