Κωνσταντίνος Τσέκος appreciation thread!~!

Δεν το βαλα στα οφφ-τόπικ γιατί ο άνθρωπος είναι πραγματικά καλλιτέχνης. Οι περισσότεροι θα έχετε δει βιντεάκια στο youtube, αν διαβάζετε το κείμενο και δεν έχετε δει κάντε το τώρα. Θεός με τρομερές ατακάρες, ποιήματα, τραγούδια και τέρμα κουφά ανέκδοτα. Πραγματικά τα ανέκδοτά του είναι απ’ την εποχή του λίθου και χειρότερα απ’ αυτά που διαβάζαμε όταν είμασταν πιτσιρικάδες και πηγαίναμε για χέσιμο απ’ το μικρό ένθετο βιβλιαράκι απο τα ΣΑΪΝΙΑ, ΑΛΛΑ ο πούστης τα λέει επικά και κλάνεις στο γέλιο!

Όλα του τα βίντεο είναι στο μοναστηράκι κάνοντας πλάκα με τους μαγαζάτορες και τον κόσμο πετώντας συχνά και τις κλασσικές του ατάκες ΓΙΑΟΥΡΤΙ, μια φωνή ακούσθη ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ κλπες θεΪλες. Κόλλημα να φωνάζει ΤΑΞΙ, παναθηναϊκάκιας και επίσης κόλλημα με την Αυστραλία. Όποιος τον έχεi πετύχει από κοντά ή ξέρει περισσότερες πληροφορίες (για το αν ήταν ηθοποιός πχ όπως λένε πολλοί) ας το μοιραστεί. Απ’‘ότι μου έχουν πει συχνάζει και κάτω Πατήσια. Πάρτε μερικά απ’ τα κλασσικά του και ψαχτείτε, δείτε τα όλα βασικά.

ο έπιταφ τον τίμησε ήδη με τρίμπιουτ φέηκ ακάουντ, εγώ τον προσκυνάω, γενικότερα μια θεϊλα.

Πάνω κάτω έχει τόσα, με χερόποδα καμπόσα, είναι λίγο ακριβό μα αντέχει στο καιρό, θα στα βγάλει τα λεφτά του, είμαι υπεύθυνος εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος Τσέκος με ταλέντο εκρηκτικό! Ω! Εσείς! Χαίρω πολύ! Είμαι εγώ η αδερφή του παπα του Αί Γιώργη του περήφανου του γόη. Τι θα λέγατε το βράδυ, τι θα λέγατε το βράδυ να σας δω εις το σκοτάδι? Είμαι ο Κωνσταντίνος Τσέκος της Κατίνας και του Γιάννη. Α, ρε βλάκα μακρυμάλλη!

Παιξαμε και Haxball σημερα με τον ΤΣΕΚΟ Κωνσταντινο !! :smiley:

Αγαπημενες σκηνες ειναι το χορευτικο που κανει και λεει κατι ‘‘πουλα-πουλα-τα-μπαουλα-λου’’ (χαχαχαχαχα, εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω…χαχαχαχαχ) και η σκηνη που πεταει κατω την σακουλα και λεει αγανακτισμενος ‘‘α σταδιαλα, παω να φυγω ρε’’. :bow2:

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=4k40w_JzCIc

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=qjgvkZggPj0

[SIZE=“3”][B]ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΩΡΗ ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΑ [/B][/SIZE] :!: