Arch Enemy live September 2017

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 - Peiraios Academy
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 - Principal Club Theater

Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) - 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

Ανακοινωσαν και νεο δισκο που βγαινει 8/9
(δυστυχως το μπαζακι συνεχιζει στη μπαντα)

πολυ σας νοιαζει βλεπω :joy:

Τι να μας νοιάξει μωρέ; Οι Beggars μας νοιάζουν από τα διάφορα που κάνει ο Amott και δυστυχώς το σημαντικό είναι ότι σε αυτούς δεν έχει σοβαρό τραγουδιστή.

3 Likes

αυτη η φρεσκαδουρα τελευταια μου αρεσει πολυ.χαχα.

Ποιο μπαζάκι εννοείς ? Αυτη που τραγουδάει αντι να τα περνάει σε pitch shifter ? Γιατι είναι κλασεις ανώτερη απο την Αγγέλω.

Πιο πολυ μεσα δεν γινεται. Εννοειται οτι θα ειμαι εκει.
Οσο για το μπαζακι…ε οχι και μπαζακι. Πριν 2 χρονια στο Gagarin που τους ειδα, απλα την ερωτευτηκα.Ελπιζω να με θυμαται απο τοτε και να μου στειλει κανα φιλακι…χεχε!

προφανως και ως μπαζακι αναφερομαι στην καινουργια αλλα νταξει δε θα μαλωσουμε για αυτο…γουστα ειναι αυτα

βλέπεις πως σε κοιτάει…

τι θα με κανει?

ε όλο και κάτι θα σε κάνει άμα του πειράξεις το κορίτσι!

γιατι να του το πειραξω?δεν ειμαι κακογουστος :innocent:

Την προτιμώ από την προηγούμενη πάντως…

ουτε για αστειο.

πιο μεγαλο βυζι και απο την αλισια εχει ρε.χαχα

Ναι ειναι πιο metal chick και επικοινωνιακη,γουσταρει να αντιγραφει τα αλματα του dickinson και ειναι vegan,ακτιβιστρια,αθεη,αναρχικη και ειναι βαψομαλλου με πρασινομπλεμωβ αποχρωσεις.

Απο growlings δεν με πειθει παντως,(τα clean της τα προτιμω,ειδικα στους kamelot feat elize ryd),ποσο μαλλον αν κανω μια συγκριση της αποδοσης στο tokyo της αγκελας με το νεο as the pages burn,pitch shifter αρνειται οτι εχει χρησιμοποιησει παντως.

Η αγγελώ ήταν η χαρά του πιτς σιφτερ, τούτη τα κάνει κανονικά. Η Ψαράκις επίσης τα κανε στουντιακά και άλαξε τους αγκονιστ σε κατι εντελώς ποπ. Τεσπα.

Πως το ξερουμε οτι τα κανει κανονικα η alissa και πως φαινεται οτι καποιος χρησιμοποιει το πιτς σιφτερ? Προφανως δεν εχουν την ιδια τεχνικη στο growling,πιο επιθετικη η angela,πιο γλυκα growls η αλλη.

Αχέμ, γιατι στη μια ακουγεται ? Αρκει να ξέρεις τι να ψάξεις. Πετάλια και διορθώσεις γενικά, ακούγωνται, διαφορα shifts επίσης. Ναι η μια μπορεί να τραγουδήσει. Και καθαρά επίσης. Εδώ γνωστος (ας πουμε) drummer που δεν του δούλεψε η roland ή trigga, πρόσφατα έγινε ρομπέν λίγο…

Δεν έχω λόγο να υποστιρίζω τη μια η την άλλη.
Αδιάφορο γενικά το στύλ, μερικά καλά ρίφ και σόλο μέχρι έκει, τα κομμάτια πολυ αχταρμάς για τα γούστα μου.
Και τα ψευδοσατανιλίκια η κακία και τα καυτά σορτσάκια, ντάξ, για γέλιο καλά είναι.
Death Metal δεν το λές. Αλλά έτσι όπως έχουν ξεπέσει πολλοι Σουηδοί…τι να πεί κανεις. Μαγκιά σε κατι Tranquility κτλ, που δεν το γύρισαν να παίζουν σκυλάδικο.

28-30 ευρω,για να δω τον βεγκαν κολο της αλισα,με το ζορι 14 κομματια εκ των οποιων τα μισα απο νεο δισκο και war enternal,δεν τρωω 2-3 σκεπαστες καλυτερα,να πιασουν τοπο και τα λεφτα.Αντζελα ξεπουληθηκες για το μαρκεντιγκ. :imp:

1 Like

Arch Enemoney που λεει και ο Warrel