Arckanum Ανταλλαγγή απόψεων γύρω από το συγκρότημα

Oι Arckanum είναι one-man band τους οποιους και δημιούργησε ο ?Shamaatae? Lahger. Κυμαίνονται στην raw black metal με ambient στοιχεια τα οποια δίνουν έναν ωραίο τόνο στην όλη μουσική του συγκροτήματος. Έχουν βγάλει 5 full length άλμπουμ,το τελευταίο μάλιστα πέρσυ, το οποιο είχε και μεγάλη επιτυχία και για μένα είναι και το καλύτερο τους. Τα 5 άλμπουμ λοιπόν είναι τα εξής : Fran marder (1995) , Kostogher (1997) , Kampen (199 8) , Antikosmos (200 8) και το τελευταίο ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ (2009). Προσωπικά σας προτείνω να ακούσετε ανεπιφύλακτα τα 2 τελευταία άλμπουμ και άμα σας αρέσουν δοκιμάστε και τα πιο παλιά. Αξίζει πράγματα. :stuck_out_tongue: Θέλω να πείτε την δικη σας γνώμη όσοι έχετε ακούσει το συγκεκριμένο συγκρότημα και να ανταλλάξουμε απόψεις. 8)

ανταλλασεις την αποψη οτι το αντικοσμος δεν λεει και παρα πολλα; οπως και το Kampen;
τα δυο πρωτα μ’ αρεσουν αρκετα, δεν κοβω και φλεβα, το τελευταιο ηταν γλυκο αλμπουμ, τα κομματια ενα κ’ ενα και τα ριφφς βουρ στο χιεβυμεταλ. επισης να ακουστει και το ιπι που βγηκε μετα το αλμπουμ, εχει διασκευουλα Be Forewarned απο Pentagram, επειδη ειναι και στο προσκηνιο.

Εγω τους προτιμω στα 2 τελευταια αλμπουμ τα οποια ειναι το λιγοτερο πολυ καλα…Στα παλια δεν μπορω να πω οτι εχω και καποια ιδιαιτερη συμπαθεια.Ελπιζω να συνεχισει στο υφος των 2 τελευταιων.

Συμφωνώ με τον Prosatanic! Τα 2 τελευταία είναι τα αγαπημένα μου…με empneuoun τα riffs η μουσική τα πάντα! Δεν είπα ότι τα πρώτα δη είναι καλά. Απλά προτιμώ τα τελευταία! 8)

Έριξα κι εγώ μια ψήφο στο ÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞÞ γιατί αυτό πρωτοάκουσα και μου άρεσε πολύ, με αποτέλεσμα να ψαχτώ λίγο παραπάνω με τη μπάντα.
Ακόμα δεν έχω ακούσει πολύ τα υπόλοιπα εκτός απ’ αυτό, αλλά θα τσεκαριστούν αναλυτικά σύντομα.